Selam basılar nasılsınız?bebişler nasıl ?biz iyiyiz çok şükür bir kaç gündür ateşimiz vardı dört aylık aşımızı yaptırdıkdan sonra ateşimiz daha da yükseldi ateşimiz vardı 38i geçiyordu doktora gittik mikroplarla savaşmayı öğreniyor bağışıklıgı gelişiyor ilaç verip müdahale etmeyelim duşla düşürün dedi ama daha sürünce tekrar götürdük bu sefer buğazları enfeksiyon olmuş antibiotik şurup verdi kullandığımız gün akşam beşden gece üç buçuğa kadar aralıksız ağladı acile götürdük antibiotik yan etki yapmış bağarsaklarını bozmuş isal oldu karın ağrısından bağrıyormuş kuzum tabi ben fitil verdim ama vermemle kaka yapması bir olduğu için etki etmiyordu acilde lağman yaptılar kaka yaptı gaz çıkarttı rahatladı eve getirdik altıbuçukda zor uyuttuk ertesi günü kendi doktoruna gittik antibitik kesildi isal maması verdi fitil ve suya katılan bi ilaç verdi şimdi çok şükür iyiyiz sanırım su çiçeği çıkartıyor su toplayan sivilceler var çıkıp sönüyo annemde su çiçeği dedi ben karınca yiyor sandım anlıyacağınız üstüste geldi.neyseki şimdi iyi kuzum çok şükürALLAH herkeze şifa versin benim kuzumada inşallah öpüyorum hepinizi kendinize bebişlerinize dikkat edin....
günaydın nuray nasılsın oğluş nasıl ya ben çok merak ediyorum kuzunu albüme eklesene sadece arkadşların görecek s,lersn tekrar :26:
iyiyz elhamdülillah gaz nöbetlerimiz arada azda olsa ziyaret ediyo ama buna şükür oda iyi teyzesi şimdi uyuttumda geldim
canım albüme ekleyice arkadaşlarıma bildiri gidio tabiki kocişede valla bende çok istiyorum eklemeyi hatta doğumdan sonraki ilk zamanlarını falan ama biliosun kociş bu konuda gıcıklık yapıo 4omız çıksında o zaman bişi demez belkide yada söleyim yanlız buradaki albümüme koyayım bi tane sonra silelim deyim belki onu kabul eder faceye izin yok ama kesin
allah daha iyi etsin canım sancısız sıkıntısızz büyür eymenin inşallah
ben burdaki albüme diyorum zaten canım ,faceye izin vermediğini biliyorum tamam sen konuş önlü razı gelmezse yapacak bişi yok
tamam canım bugün akşam konuşayım bakalım ne diyecek sen nasılsın bebişler nasıl nasıl gidiyor hamilelik sıcalarda iyice rahatsız etmeye başlamıştır allah sabrını versin inşallah
günaydınnnnnnnn
edacım çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuma neler çekmiş öylee inşallah çarçabuk iyileşir toparlanırsınız canım
fatoş bizi beğenmiyorlarr artıkk
günaydın canım ben geldim kuzumu uyuttum zorla nasılsın
Neyse bana müsada miniğim uyuyorken ortalığı toparlayayım
iyiyz elhamdülillah gaz nöbetlerimiz arada azda olsa ziyaret ediyo ama buna şükür oda iyi teyzesi şimdi uyuttumda geldim
canım albüme ekleyice arkadaşlarıma bildiri gidio tabiki kocişede valla bende çok istiyorum eklemeyi hatta doğumdan sonraki ilk zamanlarını falan ama biliosun kociş bu konuda gıcıklık yapıo 4omız çıksında o zaman bişi demez belkide yada söleyim yanlız buradaki albümüme koyayım bi tane sonra silelim deyim belki onu kabul eder faceye izin yok ama kesin
Eki Görüntüle 482359 Eki Görüntüle 482358 Eki Görüntüle 482360 Eki Görüntüle 482361 Eki Görüntüle 482362 slm kızlar ben geldim biraz gülümsetmek istedim size şu bunaltıcı havalarda
Selam basılar nasılsınız?bebişler nasıl ?biz iyiyiz çok şükür bir kaç gündür ateşimiz vardı dört aylık aşımızı yaptırdıkdan sonra ateşimiz daha da yükseldi ateşimiz vardı 38i geçiyordu doktora gittik mikroplarla savaşmayı öğreniyor bağışıklıgı gelişiyor ilaç verip müdahale etmeyelim duşla düşürün dedi ama daha sürünce tekrar götürdük bu sefer buğazları enfeksiyon olmuş antibiotik şurup verdi kullandığımız gün akşam beşden gece üç buçuğa kadar aralıksız ağladı acile götürdük antibiotik yan etki yapmış bağarsaklarını bozmuş isal oldu karın ağrısından bağrıyormuş kuzum tabi ben fitil verdim ama vermemle kaka yapması bir olduğu için etki etmiyordu acilde lağman yaptılar kaka yaptı gaz çıkarttı rahatladı eve getirdik altıbuçukda zor uyuttuk ertesi günü kendi doktoruna gittik antibitik kesildi isal maması verdi fitil ve suya katılan bi ilaç verdi şimdi çok şükür iyiyiz sanırım su çiçeği çıkartıyor su toplayan sivilceler var çıkıp sönüyo annemde su çiçeği dedi ben karınca yiyor sandım anlıyacağınız üstüste geldi.neyseki şimdi iyi kuzum çok şükürALLAH herkeze şifa versin benim kuzumada inşallah öpüyorum hepinizi kendinize bebişlerinize dikkat edin....
aaaa noluyo tügler gidiyomu nasıl banada anlatırmısınız zahmet olmazsa :44::44::44::44:
aaa evet esra yok listede ..sen söylemesen farkına varmıycaktım :26:şifada bilerek silmemiştir zaten .bazılarımızın resimleri silinmiş esranında silinmiş bu yüzden gözündne kaçmış belliki
ben tarihi bu sabah öğrendim seyhanı arayıp haber vereyim dedim ama müsait değildi kızçesi için alışverişteydi
ya bişey soracam epilasyonlamı alıyorsunuz yoksa ağda veya diğer yöntemlerlemi :))
nevom hoşgeldin cnm nasılsınnnnn
kocam bana yakışmıyorrr
turnalcım ben tam 1 yıldır aycangülün verdiği tarihlerde alıyorum tüyleri
ayın küçülme fazında yani dolunaydan sonra
ama onun verdiği tarihler dışında hiç dokunmuyorum
ve gerçekten azalıyo inan bana
sağol nurcikim dimek kızçeye alışverişte ne güzel şeyler almıştır şimdi
nurcik ben eldivenle alıyom
günaydın canım
evet dün bütün eksiklerini almış konuştuk akşam
bu arada doktora gitmiş azalma varmış bebeğin suyunda normaldir herhalde dimi doğum yaklaştıkça bebeğin suyundas azalma olabilir diye biliyorum ama yanııyorda olabilirm ..doktor bol sıvı tüket birde sol tarafında yat demiş..bu son 2 ayda hayırlısyla bir geçse sağlıcakla alsak kuzularımız kucağımıza
eldivenle alıyorsun demek vallahi deli cesareti var sendeşaka şaka ..ben korkuyorum yaa ağdayı sadece bacaklarımda kullanıyorum
sana göbekli bi koca lazım demi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?