Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım allah şifa versin geçmiş olsun o illet gaz sancısını bilirim yavrum ağlamaktan helak olmuştur neyseki atlatmışsınız rabbim birdaha göztermesin tüm bebişler sağlıkla sıhatle büyüsün inşallahhh

günaydın nuray nasılsın oğluş nasıl ya ben çok merak ediyorum kuzunu albüme eklesene sadece arkadşların görecek s,lersn tekrar :26:

iyiyz elhamdülillah gaz nöbetlerimiz arada azda olsa ziyaret ediyo ama buna şükür oda iyi teyzesi şimdi uyuttumda geldim
canım albüme ekleyice arkadaşlarıma bildiri gidio tabiki kocişede valla bende çok istiyorum eklemeyi hatta doğumdan sonraki ilk zamanlarını falan ama biliosun kociş bu konuda gıcıklık yapıo 4omız çıksında o zaman bişi demez belkide yada söleyim yanlız buradaki albümüme koyayım bi tane sonra silelim deyim belki onu kabul eder faceye izin yok ama kesin

Allah daha iyi etsin canım sancısız sıkıntısızz büyür Eymenin inşallah

ben burdaki albüme diyorum zaten canım ,faceye izin vermediğini biliyorum tamam sen konuş önlü razı gelmezse yapacak bişi yok

tamam canım bugün akşam konuşayım bakalım ne diyecek sen nasılsın bebişler nasıl nasıl gidiyor hamilelik sıcalarda iyice rahatsız etmeye başlamıştır allah sabrını versin inşallah

tamam canım bugün akşam konuşayım bakalım ne diyecek sen nasılsın bebişler nasıl nasıl gidiyor hamilelik sıcalarda iyice rahatsız etmeye başlamıştır allah sabrını versin inşallah

iyi diyelim iyi olsun canım hamd olsun bugünlerimize
evet havalar çok sıcak bunaltıyor resmen ama geçecek bu günlerde inşallah

günaydınnnnnnnn

edacım çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuma neler çekmiş öylee inşallah çarçabuk iyileşir toparlanırsınız canım

fatoş bizi beğenmiyorlarr artıkk

günaydın canım ben geldim kuzumu uyuttum zorla nasılsın

ben varken kimsecikler yoktuki topikteee

hoşgeldin nurayım ogluşun toparladımı kendiniiii

cnmm kocişin birazda haklı gibii daha 40 nız çıkmamışş ondan sonra izin verir belkiii benimki usg resimlerine bile kızıyodu niye koyuyorsun diyeeee

şifacım bu benim eski bebegim kızmazsan bana bunu koyarmısın :26::18::18:

canım çok geçmiş olsun
bahsettiğin hastalık bir salgın el ayak ağız hastalığı deniyo halk dilinde
boğaz enf. başlıyo ateş ve su çiçeğine benzer döküntü yapıyo
bizim çocuklar da geçen hafta yakalandı ordan biliyorum
biz de kızamık diye götürdük inanki
yavrum ya daha çok küçük prensesin
havalar çok sıcak ve nemli olduğu için bu virüs çok hızlı yayılıyo ve saatlerce asılı kalabiliyo ortamda
eğer dr. döküntüleri görmediyse tekrar götür derim
losyon vs. verir

Rabbim şifa versin

aaaa noluyo tügler gidiyomu nasıl banada anlatırmısınız zahmet olmazsa :44::44::44::44:

turnalcım ben tam 1 yıldır aycangülün verdiği tarihlerde alıyorum tüyleri
ayın küçülme fazında yani dolunaydan sonra
ama onun verdiği tarihler dışında hiç dokunmuyorum
ve gerçekten azalıyo inan bana

sağol nurcikim dimek kızçeye alışverişte ne güzel şeyler almıştır şimdi
nurcik ben eldivenle alıyom

günaydın canım

evet dün bütün eksiklerini almış konuştuk akşam
bu arada doktora gitmiş azalma varmış bebeğin suyunda normaldir herhalde dimi doğum yaklaştıkça bebeğin suyundas azalma olabilir diye biliyorum ama yanııyorda olabilirm ..doktor bol sıvı tüket birde sol tarafında yat demiş..bu son 2 ayda hayırlısyla bir geçse sağlıcakla alsak kuzularımız kucağımıza

eldivenle alıyorsun demek vallahi deli cesareti var sende şaka şaka ..ben korkuyorum yaa ağdayı sadece bacaklarımda kullanıyorum

doğumdan sonra düşünüyorum ama bu uygulamayı deniycem bakalım işe yararmı
gerçi benim tüylere kolay kolay etki etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…