nurcikim daha hiç doğum tarihi konuşulmadı canım 34. hafta dolduktan sonra konuşulur sanırımkamer merak ediyorum çok .bir sorun olmazsa ki inşallah olmaz doktor ne zaman alacak bebişleri ?sezeryan tarihi belli değil hala değilmi
hemşommmmbende geldim günaydın
maşallah kızlar 30 haftalık olmuşsunuzsıkıntısız doğumlar nasip olsun inşallah
kalp kalbe karşı iştevalla ne yala söyleyim nadiren yarım yarım kaçamaklarım oluyor ama son zamanlarda tiksintim var ağzımın tadı bozuk apacı ne yediğimden ne içtiğimden bişi anlamıyommmm
selam kızlar kaçırmışım sizleri
şifa dizine ne oldu geçmiş olsun kaçırdım sanırım ben :26:
ayşe mide bulantıların yokmuş darısı şifaya
nurcik evet 30 lu haftalara geldik şifanın dediği gibiinşallahh sonuna kadar giderz benim hedefim 20 eylül
inşallah eylül sonularınıda görecez ekim başınıdaselam kızlar kaçırmışım sizleri
şifa dizine ne oldu geçmiş olsun kaçırdım sanırım ben :26:
ayşe mide bulantıların yokmuş darısı şifaya
nurcik evet 30 lu haftalara geldik şifanın dediği gibiinşallahh sonuna kadar giderz benim hedefim 20 eylül
istanbulda 2 gündür yağmur varmış sizin oralara yağmadı herhalbu arada liste süper oluş elleerie sağlık şifam
ve sıcaklarrrr burada hiçserin olmadıki hep terledimm
hoşgeldinn ..kolay gelsin domatesleri ne yaptın salçamı olacak kurutmamı yoksa konservemi yazmamışsın da merak ettimslm kızlar yeni gelebildim anca domatesler bitti şükür canım çıktıyeni liste hayırlı olsun listedeki kişiler azalmışmı bana mı öle geldi bide benim profilin yanındaki tarih kilo verme tarihi
hımm 34 haftadan sonramı bitiyormuş risklerr ben 36 hafta biliyordum :44::44::26:
nurcikim daha hiç doğum tarihi konuşulmadı canım 34. hafta dolduktan sonra konuşulur sanırım
34. hafta bebeğin artık tamamen tehlikeleri atlattığı dönem biliyorsun
hemşommmmsağol bebemmmmmm sende görecen inşallah sayılı gün çabuk geçiyor inanki ama gelirken değil geriye dönüp bakıncaaaaa şimdi bizlerde zaman durdu sanki hiç geçmiyecekmiş gibi ama ağustosun 5 i olmuş bileeeee
yazık o bebeğeeeeeee bak tam organlar oluşuyor minik minik kalbine ciğerine yazık değilmi annesiiii
selam canım
demek senin doğum izninin 6 aya çıkacağından haberin yokmu:26::26:valla dua ediyorummmmm inşallah bir an önce çıkar şu yasa
benim hedefim 26 eylül bacım senjinki nası 20 olurrrbenden sonra geleceksin ya ekimi bari gör lan 1.10.2012 olsun seninki
alıntılarımın hepsi çıkmamışşşş
papatyam senide öperim canımmmm
inşallah eylül sonularınıda görecez ekim başınıda
eylül topiğinde biri doğum yapmış bile 36 haftalık... korkuyor insan :26::26:gerçi durumu iyi şükür bebeğin
istanbulda 2 gündür yağmur varmış sizin oralara yağmadı herhal
vala 2_3 gecedir serin serin yatıyorum hemide vantilatörsüzzşu wc durumu olmasa deliksiz uyuyacam da haa bide sağa sola dönerken uyandırıyor velet
hoşgeldinn ..kolay gelsin domatesleri ne yaptın salçamı olacak kurutmamı yoksa konservemi yazmamışsın da merak ettim
eylül annelerini sendemi takipdesin bacımmmm
ben ekim annelerini bıraktı oraya geçtim benim eylül doğumum çünkü
hımm 34 haftadan sonramı bitiyormuş risklerr ben 36 hafta biliyordum :44::44:
az kaldı azz sayılı günler çabık geçer
evet 34 canım
az kaldı bi geçseydiiii
36 dan sonra artık küveze gerek kalmıyor canım
34 te kuveze giriyolar ama bütün gelişimleri tamamlanmış oluyor tedbir amaçlı kalıyolar kuvaezde
hımm bilmiyordumm,öyleyse 4hafta dan sonra rahatız Allahın izni ilee..
inşallahhhhhhhho güne çıkalım hayırlısıylaaa
yarın kontrolum var bakalım paşalar nasılmış kiloları nasıl merak ediyorum
benimkiler bu haftadan sonra yavaşlıcaklar artık hedefim 3 kg ama inşallah buluruz o kiloyu
yarın güzel haberler alırsın oğluşlardan inşallah
3 kilo diye şartlama kendini 2 buçuk bile doğsalar çok iyi
biizm bir tanıdık mesela kız bebeği oldu 36 haftalık 2200 kg küveze bile gerek kalmadı maşallah
memeyle ,mamayla alırlar kiloları inşallah
maşallah o bebeler kaç haftalık doğurmuş anneleri :44:banane bananeeeeeeeee ben 3 kilo 3 kilo doğuracammmmm teyzesiii
geçen 3 üz annelerin doğum hikayelerini okudum
2600 2500 doğurmuşlar 3 bebeğişok oldum valla 3 bebek nerdeyse 8 kilo
bende dedim 3 kilo doğurmalıyımmmm
şaka tabi teyzesi sağlıkloı olsunlarda kilo takıntım yok
sadece vaktinde gelsinler ona takıntılıyım
tamam canım afiyet olsun paşalara et ,kan olsun yarasın inşallahnurcanım yemek zamanı çıktık biz yiyelimde büyüyelim teyzesiiii
inşallah eylül sonularınıda görecez ekim başınıda
eylül topiğinde biri doğum yapmış bile 36 haftalık... korkuyor insan :26::26:gerçi durumu iyi şükür bebeğin
istanbulda 2 gündür yağmur varmış sizin oralara yağmadı herhal
vala 2_3 gecedir serin serin yatıyorum hemide vantilatörsüzzşu wc durumu olmasa deliksiz uyuyacam da haa bide sağa sola dönerken uyandırıyor velet
hoşgeldinn ..kolay gelsin domatesleri ne yaptın salçamı olacak kurutmamı yoksa konservemi yazmamışsın da merak ettim
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sıkıntıdan patlıcammmmmm
canımda tatlı istiyor zatennnnn kocişimde çok geç geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?