Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm canlarım nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim nevomu kaçırdım kendine dikkat et canım maşallahhh ne çabuk geçiyor zaman 20lerdesinn
sevdamcee canım bayıldımmm bayıldımmmm odanızaa tamda istediğim gibi iyi günlerde ağız tadıyla güle güle eskitin inşalalhhhhhh
sevom slm yollamış as eşyalarıda almışlar maşallahhh sevom sizde güle güle eskitin canım inşallahhh canımm suyun azalmış inşallahh daha fazla azalmaz allahım tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh

canım saol ALLAH razı olsun darısı senin ve tüm evlat özlemi çekenlerin başına olsun inşallahhhhhh

nurcik nerdesi kız yemegini yemedinmi tuzlu tatlı yeme benle beraber sende diyettesin canım

maşallah anacım cok almamışsın ama asıl kilolar bundan sonra dikkat edin benım gibi 22 kılo almayın
2 ay da 10 kilo daha alırmıyımki :26::26:
şuan 93 kilodayım 100 kiloyla tamalasam öpüp başıma koyacm

haklısınn nevom acil bakıma ihtiyacım var benim
.birde şu halimin üstüne bebek doğduktan sonraki asıl şapşalığım ,uykusuzluğum agresifliğimde eklenirsee tadımdan yenmez artık

bebek doğduktan sonra kısa günlere denk geliyor Allahtan :)

kızlarrrr merhabaaaaa nasılsınız hamişler ve hamile kalmak isteyenler napıyosunuz bakıyım

nurcik nerdesi kız yemegini yemedinmi tuzlu tatlı yeme benle beraber sende diyettesin canım

geldim geldim

tuzu kesitmde tatlıyla aram iyi şu sıralarr :26::26:
aa size söylemeyi unuttum dün yine bayılmışım
eşimn söylediğine göre kısa bir baygınlık su çarpınca hemen kendime gelmişim..allahtan oturduğum yerde bayılıyorum (zaten önceden bir halsizlik bir şeyler oluyor atıyorum kendimi koltuğa)
eşim hemen tansiyonuma baktı 8_4 çıktı çokmu düşük

kız maşşalahh bayıldım bebeğinin odasınaa haa bu arada dün seni rüyamda gördüm ama hatırlamıyorum sadece sen olduğunu biliyorum sanki bana bişey mi giydiriyodun

ayyy çok geçmiş olsun nurcan kıs sakın tek bi yerlere gidiyim deme banyo falan yapma canımm

8.4 düşük olmazmı sankim bilmiyo tuzu kestin ya birazda onun etkisi olmuştur susuz kalma bide içebiliyosan tuzsuz ayran iç bak ne dicem istersen sanada süt alayım bu hafta kaç kilo istersen organik ye accık tenbel seni hazır yogurt ve sütler iyi degil

hayır olsun inşallah nasıl gördün hatırlıyormusun

evet canım yatmadan önce allahım bana rüyamda bu gece göster anne olup olmucamı dedim rüyamda seni gördüm elinde beyaz renk sütlük vardı hani şu yemek takımlarının içinde olurya beyaz porselen onu verdin bana çok kısa bi rüyaydı ama ben iyiye yordum:44:

kızlar bi haftadır girmiyorum geçmişe de bakamıyorum değişiklik var mı bildiğiniz kızlardan

ne güzel arkadaşını da düşürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…