saol cnmmmm iyi günlerde kullanırız inşallahh http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...bislerine-aldigi-ciciler-66.html#post25723056
çok güzel bayıldım saglıkla büyüsün bebişin içinde
slm canlarım nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim nevomu kaçırdım kendine dikkat et canım maşallahhh ne çabuk geçiyor zaman 20lerdesinn
sevdamcee canım bayıldımmm bayıldımmmm odanızaa tamda istediğim gibiiyi günlerde ağız tadıyla güle güle eskitin inşalalhhhhhh
sevom slm yollamış as eşyalarıda almışlar maşallahhh sevom sizde güle güle eskitin canım inşallahhh canımm suyun azalmış inşallahh daha fazla azalmaz allahım tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh
2 ay da 10 kilo daha alırmıyımki :26::26:maşallah anacım cok almamışsın ama asıl kilolar bundan sonra dikkat edin benım gibi 22 kılo almayın
haklısınn nevom acil bakıma ihtiyacım var benimbak canım şimdi her şey güllük gülistanlık geliyo
ama bebek olunca hem eşin hem sen sudan çıkmış balığa döneceksiniz
amacım yaşayabileceğiniz sıkıntılara karşı şimdiden uyarmak
yeri gelecek saçma sapan şeylerden eşinle kavga edeceksiniz çünkü ikiniz de çok gergin olacaksınız
bize noluyo diyeceksiniz
ama zamanla hepsi geçecek bu duruma alışacaksınız
o yüzden kendini salma bakımına dikkat et
kendine bakmak ruhen de seni rahatlatacak
peygamber hanımları çok bakımlılarmış
ha ben yapabiliyo muyum
hayır istediğim gibi olmuyo ama gayret ediyorum kendi çapımda
canım eşin kendi tutacak o orucu öyle niyet etmiş
bari kısa günlere denk getirsin
nurcik nerdesi kız yemegini yemedinmi tuzlu tatlı yeme benle beraber sende diyettesin canım
kızlarrrr merhabaaaaa nasılsınız hamişler ve hamile kalmak isteyenler napıyosunuz bakıyım
merjhabaa pınar iyiz hamdolsun sen nasılsın
iyiyim nurcancım sen nasılsın 1 hafta önce de seni gördüm rüyamda yatmadan önce bi dua etmiştim seni gösterdi allahım rüyamda bana
geldim geldim
tuzu kesitmde tatlıyla aram iyi şu sıralarr :26::26:
aa size söylemeyi unuttum dün yine bayılmışım
eşimn söylediğine göre kısa bir baygınlık su çarpınca hemen kendime gelmişim..allahtan oturduğum yerde bayılıyorum (zaten önceden bir halsizlik bir şeyler oluyor atıyorum kendimi koltuğa)
eşim hemen tansiyonuma baktı 8_4 çıktı çokmu düşük
hayır olsun inşallah nasıl gördün hatırlıyormusun
8.4 düşük olmazmı sankim bilmiyo tuzu kestin ya birazda onun etkisi olmuştur susuz kalma bide içebiliyosan tuzsuz ayran iç bak ne dicem istersen sanada süt alayım bu hafta kaç kilo istersen organik ye accık tenbel seni hazır yogurt ve sütler iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?