Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyy çok geçmiş olsun nurcan kıs sakın tek bi yerlere gidiyim deme banyo falan yapma canımm
yok evden çıkmıyorum zaten bu yüzden bunalıma girdim diyebilirm .akşam iftardan sonra eşim çıkalım diyor bu seferde benim halim kalmıyor çıkmaya

ne bileyim hamilelikte düşük tansiyon normal kabul ediyor doktorlarımız ama sınır ne kadar bilmiyorum
suyu bol bol içiyorum ciğerlerim de alev var sanki buz gibi suları dikliyorum habire..
haklısın pazar dibimde olmasına rağmen gidipte almaya üşeniyorum hazıra alıştım iyicene .bewn diyorum ben böyle değildim herşeyden bir bezmişliğim var ..
çok sağol biliyorum Allah razı olsun söylesem alır getirisin ama sana zahmet vermek istemiyorum canımcım

Son düzenleme:
vallahi bende hayra yordum hadi hayırlara çıksın inşallah...her seferinde söylemek istemiyorum ama inanın her zaman aklımda ve dualarımdasınız ismlerinizle tek te dua ediyorum sen bu arkadaşlarımda nen kısa zamanda hayırlısyla nasip et diye
ne güzel arkadaşını da düşürmüş

düşünür sağolsun

biliyorum canım hepinizin dua ettiğinizi allah razı olsun aynen ben de öle sizlere aklıma geldikçe dua ediyorum inşalah kolay ve hayırlı doğumlar yaparsınız vakitlicee

yok canım ne zahmeti ben zaten sabah 9 dedimi sütçüdeyim sanada iki şişe alırım mis gibi ev yogurdu süt pişince sıcak sıcak içersin 1 bardak mis gibi olur sen kaç kilo istiyosun ben kendime her hafta 5 kilo alıyorum kendime 6 lira yapıyor kilosu 1.25 canım

ben de yarın sabahtan çapaya gidecem eşime yapılan genetik testlerin sonucunu gösterecem bide bana da karyotip yapıldı bişey çıkmadı normalmiş onu da alıp üroloğa gösterecem bakalım ne dicekler sonra tüp bebek mer. gidip ne zaman sıra geleceğini soracam eğer yılbaşından sonraya gelirse elimizdekileri satıp özelde başlayalım diyoruz çookk ara verdik çünkü 1.5 sene oldu

hadi hayırlısı olsun ..testlerinde bişey çıkmadığına sevindim eşinin testleride normal çıkar inşallah

neresi hayırlıysa oraya yönlendirsin Rabbim..
kredi borçlarınız mı var canım yoksa eğer kredi çekseniz :26:

çalışkan hatunsun vesselam ben o saate uyuyor oluyorum gece yatamadığımdan şu sırlar geç uyanıyorum

kız maşşalahh bayıldım bebeğinin odasınaa haa bu arada dün seni rüyamda gördüm ama hatırlamıyorum sadece sen olduğunu biliyorum sanki bana bişey mi giydiriyodun
canım daha güzelleri senin olsun inşallahhhhhh işte hamiş kıyafeti giydiriyorum sanaa

olacak inşallah bu son oluppppp meleğine kavuşacaksın inşallahhhh cnm nasıl güzel bir rüya bencee

sağol nurcan eşimin testleri de temiz çıktı genetiğimiz ikimizin de temiz yanii pgt ye falan gerek kalmadı çok şükür o zaman naapardık bilmiyorum normal tüp bebek yöntemi uygulanacak gene kredi borcumuz olmaz mı canım ayda 700 ödüyoruz daha 1.5 seneden fazla var bitmesine bide şimdi mantolama yapılıyo binamıza 5 200 ayda 260 tl de ona ödücez iyice yandık eğer bunlar olmasa çoktann kaç kere yaptırmıştık

canım daha güzelleri senin olsun inşallahhhhhh işte hamiş kıyafeti giydiriyorum sanaa

olacak inşallah bu son oluppppp meleğine kavuşacaksın inşallahhhh cnm nasıl güzel bir rüya bencee

ayy gerçek mi kıss tatoşşş inşallahhh siz doğururken ben de müjdemi veririm hamileyim diyee

sen bilirsin teklif var ısrar yok canım
özeline bak gıı

aaa öylemi çok sevindim canım çok şükür bir sorun yok
off şu kredi borçları zaten bizde ayda 1050 ödüyoruz daha 4buçuk sene var bitermii bee..
Allah yardımcınız olsun canım hiç ummadığın bir zamanda Rabbim geniş,hayırlı kapılar açar inşallah

hakkınızda hayırlısı ALLAH yardımcınız olsun işallah tüm dilekeriniz olur ve işiniz rast gider canım:13:

kıslar arada gelip yazıyorum kusurabakmayın olurmu dolapları toparlıyorumda bi taraftanda yoorulunca hmn solugu burda alıyorum bide ben 6 senelik evliyim ve hala dolaplarımın içine örtü diktirmedim gidip onuda halledicem pehhh birsürü iş var yaaaa

pınar cnmmm bu sefer olacak inşallah o borçlardaa bebeişinle birliktee bitecek veee büyük bir nefes alacaksınız ALLAH ın izniyle inşallah

tatoş sana cevap yazmıştım ama çıkmamış inşallahh dediğin gibi olur 5 kişi kaldık hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallahhh önce siz sonra da biz

aminnnnnnnnnnnn ayy nurcan sizin varmış bayaa allahım bir çırpıda ödemeyi nasip etsin inşallahhhh bebek bereketiyle gelirmiş bak görün kızlar nasıl kısmetli gelecek yavrularınız hepinize ahaaandaa sölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…