Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben çıkıyorum anneme gidip su alacam içme suyum bitti hepinize iyi günler allaha emanet olun tatoş fazla yorma kıs kendini oturarak sil bide kıyafetleri yerleştirirken besmele çek hep canım olur mu

sen bilirsin teklif var ısrar yok canım

biz 60 milyar kredi çektik ev için bu yüzden bu kadar fazla ödüyoruz canım

inşallah öyle olacak beblerimiz kısmetleriyle geleckler
bu arada benimde içime güzel şeyler doğuyor demetle senin bu seferki tedavisi olumlu sonuçlanacak öyle h,isediyorum ..bu sene bereketli bir sene senelerdir bekleyenlerin muradını ,meyvesini verdi inşallah sizede verecek Rabbim demette adet olmayı bekliyor bu ay başlıyor tedavisine

tatoş sana cevap yazmıştım ama çıkmamış inşallahh dediğin gibi olur 5 kişi kaldık hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallahhh önce siz sonra da biz
aminnn cnm inşallahhh en yakın zamandaaaaaaaaaa
kızlar ben çıkıyorum anneme gidip su alacam içme suyum bitti hepinize iyi günler allaha emanet olun tatoş fazla yorma kıs kendini oturarak sil bide kıyafetleri yerleştirirken besmele çek hep canım olur mu

güle güle cnmm hadi kolay gele saol cnmm çekerimmmm

olsun canım ödenir nasılsa bi şekilde sonuçta hayırlı şeyler için çekildi bu krediler aaaaa demet başlıyomu nee güzell inşallahh oda hamile kalır yarabbim sağol nurcancım inşallahh bu sefer pozitifi görürüz

kızlar maşallah bugün sabahtan beri epey kaynatmışsınız allah daim etsin muhabbetlerimizi sevdamce cicileriniz çok güzel allh hayırlısıyla kullanmak nasip etsin

nurcik hayırdır yıılardır ilk defa adresin online gözüküyo

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım sayılır, size kendimi tanıtmak istiyorum öncelikle: 5 yıllık evliyim, Türkçe öğretmeniyim ve Alanyada oturuyorum.. Evlendikten sonra ilk 2 yıl korunduk (eşim korundu ) daha sonra bebek istememize rağmen bebeğimiz olmadı :2: doktorlar hiçbir sorun yok dediler ve klomene başlattılar üç aydan sonra ancak kistlerim vardı daha sonra kendi haline bırakalım dedik bitkisel duyduğum birçok şeyi denedim doktora gitmedim ama yıllar geçmeye başlayınca tekrar doktor kapıları aşındırdık ve 6-7 ay öncesinde ard arda iki defa aşılama denedik ve tabi sonuç yine hüsran şimdi ise dualara sarıldım Mevlam ne vakit verir bilinmez ama sizlerde Allah rızası için bir ricam olacak;

Bebeğim olması için 500 kişiye Yasin dağıtıyorum henüz 100 kişi bulabildim bana yardım edebilir misiniz? 1 Yasinde siz okuyabilir misiniz? Yasinin ardından da Hz.Zekeriyanın duasını: "Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin" okuyabilir misiniz?

ALLAH OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN RAZI OLSUN!

Mevlam kimseyi evlat hasretiyle yakmasın

günaydın bacılarımmmmm
geçmişe bakamadım dün baya kaynatmışsınız
ben çok kötüyümmmmmmmm kulağım iltahaplandı çok ağrım var 2 gündür dün doktora gittim 2 damla 1 minoset verdi hamilesin başka bişey veremem dedi

ne gece ne gündüz uykum var iyice mahvoldukkk şunu bi atlatırsam çok rahatlıcammmmmm

cnm çok çok geçmiş olsunnn yaaa hamileliktede hastalık yakanı bırakmadıııı gittiii çok dikkat et kendine bol bol dinlen geçecek inşallahh hemencecikkk

ayy canım çok çokkk geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle tecelli etsin inşallah

slm kızlar nbr ben iyiyim de oğluş beni dellendiriyo iki gündür adet haline getirdi sabah saat 8de bi uyanıo11e kadar uyumuyo yarım saatte bi emiyim uyanık duruyum die emerken az bi dalıo tam uyudu beşiğe koyucam başlıo yaygaraya

geçmiş olsun canım yaaa kulak ağrısı berbat bişeydir bilirim çocukken benimde iltihaplanırdı devamlı ..inşallah damla işe yarar geçer ağrıların

aferimm Eymene iyi yapıyor emicek tabii

geçmiş olsun canım yaaa kulak ağrısı berbat bişeydir bilirim çocukken benimde iltihaplanırdı devamlı ..inşallah damla işe yarar geçer ağrıların

aferimm Eymene iyi yapıyor emicek tabii

emsin bacımda çok emince geri çıkarıyo ve gaz yapıyo emmesini bende isterim elhamdülillah emiyoda ama herşeyin çoğu zarar oldu gibi emmeninde çoğu zarar oluyo sonra afedersiniz ama tatlı tatlı emmenin acı acı çıkarması oluyo

oy yerim ben onu annesi senle oyun oynuyoo sıpannnn

sağolun kızlarrrrbir geçsin şu ağrım valla çıldıracam artık
sıcak bi yandan ağrı bir yandan allahım sabır versin
sabah ağladım artık dayanamadımannem sabret kızım dedi durdu ne yapsın kadın

nuraycım maşallah oğluşuna canım seni elinde oynatmaya başlamış şimdidenyaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…