hakkınızda hayırlısı ALLAH yardımcınız olsun işallah tüm dilekeriniz olur ve işiniz rast gider canım:13:
sen bilirsin teklif var ısrar yok canım
aminnnnnnnnnnnn ayy nurcan sizin varmış bayaa allahım bir çırpıda ödemeyi nasip etsin inşallahhhh bebek bereketiyle gelirmiş bak görün kızlar nasıl kısmetli gelecek yavrularınız hepinize ahaaandaa sölüyorum
aminnn cnm inşallahhh en yakın zamandaaaaaaaaaatatoş sana cevap yazmıştım ama çıkmamış inşallahh dediğin gibi olur 5 kişi kaldık hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallahhh önce siz sonra da biz
kızlar ben çıkıyorum anneme gidip su alacam içme suyum bitti hepinize iyi günler allaha emanet olun tatoş fazla yorma kıs kendini oturarak sil bide kıyafetleri yerleştirirken besmele çek hep canım olur mu
biz 60 milyar kredi çektik ev için bu yüzden bu kadar fazla ödüyoruz canım
inşallah öyle olacak beblerimiz kısmetleriyle geleckler
bu arada benimde içime güzel şeyler doğuyor demetle senin bu seferki tedavisi olumlu sonuçlanacak öyle h,isediyorum ..bu sene bereketli bir sene senelerdir bekleyenlerin muradını ,meyvesini verdi inşallah sizede verecek Rabbimdemette adet olmayı bekliyor bu ay başlıyor tedavisine
aminnn cnm inşallahhh en yakın zamandaaaaaaaaaa
güle güle cnmm hadi kolay gele saol cnmm çekerimmmm
kızlar maşallah bugün sabahtan beri epey kaynatmışsınız allah daim etsin muhabbetlerimizi sevdamce cicileriniz çok güzel allh hayırlısıyla kullanmak nasip etsin
günaydın bacılarımmmmm
geçmişe bakamadım dün baya kaynatmışsınız
ben çok kötüyümmmmmmmmkulağım iltahaplandı çok ağrım var 2 gündür dün doktora gittim 2 damla 1 minoset verdi hamilesin başka bişey veremem dedi
ne gece ne gündüz uykum var iyice mahvoldukkk şunu bi atlatırsam çok rahatlıcammmmmm
günaydın bacılarımmmmm
ben çok kötüyümmmmmmmmkulağım iltahaplandı çok ağrım var 2 gündür dün doktora gittim 2 damla 1 minoset verdi hamilesin başka bişey veremem dedi
ne gece ne gündüz uykum var iyice mahvoldukkk şunu bi atlatırsam çok rahatlıcammmmmm
geçmiş olsun canım yaaa kulak ağrısı berbat bişeydir bilirim çocukken benimde iltihaplanırdı devamlı ..inşallah damla işe yarar geçer ağrılarıngünaydın bacılarımmmmm
slm kızlar nbr ben iyiyim de oğluş beni dellendiriyoiki gündür adet haline getirdi sabah saat 8de bi uyanıo11e kadar uyumuyo yarım saatte bi emiyim uyanık duruyum die emerken az bi dalıo tam uyudu beşiğe koyucam başlıo yaygaraya
geçmiş olsun canım yaaa kulak ağrısı berbat bişeydir bilirim çocukken benimde iltihaplanırdı devamlı ..inşallah damla işe yarar geçer ağrıların
aferimm Eymene iyi yapıyor emicek tabii
slm kızlar nbr ben iyiyim de oğluş beni dellendiriyoiki gündür adet haline getirdi sabah saat 8de bi uyanıo11e kadar uyumuyo yarım saatte bi emiyim uyanık duruyum die emerken az bi dalıo tam uyudu beşiğe koyucam başlıo yaygaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?