Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şair gibi konuşmuşsun nurcanım
bu günler geçecek
yarın bir gün eline aldığında hepsini boşvereceksin
gözün yavrundan başkasını görmeyecek
şimdi de çok takmamaya çalış nolur
naparsın ki eşinin akrabaları atsan atılmaz satsan satılmaz
he deyip geç
ben sende negatif enerjinin çok dolu olduğunu düşünüyorum
atıver şunu yeşile çık toprağa bas çıplak ayak
çimlere uzan hayal kur
topla pozitifleri yavruna biriktir

Son düzenleme:

laa bu mesajıı nevo yazmışş bende seyhana özelden kzın resmini istiyorum diye mnesaj çektim şimdii
bu mesajın sahbi seyhan sanmıştımm Pardonnnnn
madem öylee nevo sen göster merak ediyorum ben yaaa .bide şirin ile şirinenin son hallerini çok merak ediyorumm albüme eklermisin nevo bacıı

öyleyim aynen değin gibi hep negatif hep bir olumsuz düşüncelerr böyle olmasam keşkee elimde olmuyorki
içimee atıyorum atıyorum sonra bir kıvılcımda volkan gibi patlıyorum ağlama krizlerii içim boşalıyor kendime geliyorumm sonra kızyorum kendimee ne yapıyorsun değermi diyee ..maalseff her seferinde tekralıyorum yinee..

işallah canım saolasın ama eşime yanımda sigara içmek yasak artık
bu çok iyi oldu belki bu sayede bırakır en azından azaltabilir sigarayı

nurcik hata bende
nasıl yazdıysam sanki seyhandan alıntılamışım gibi çıkmıştı
ama sonra düzelttim
vallahi resim vermeyi unuttu dr. kilosunu bile sormamışım dalgınlıktan
resim de ekleyemiyorum çok büyükmüş
bi türlü küçültemiyorum
başarırsam albüme koyucam
buraya koymam artık başıma gelen talihsizliği biliyon
laraya da oldu en son
var ya şok olursunuz çok büyüdüler
benim cadı bir mazlumlaştı tamamen rolleri değiştiler
oğlan da bir eli maşalı
hayret edersiniz

bende kafayı sıyırdım dedim hatta diyorum reyyan ne alaka yaaa seyhaın kızı neden reyyana benzesinkii :44::44:

hadii yaaa dediğin gibi roller değişmiş .tamam canım benimm müsait bir zamanda eklersinn buraya koymayın zatenn yapışıp kalıyor bundan böyle albüme koyarız resimleri sadece arkadaşların görebiliyor

Son düzenleme:
nurcan o haller bendede var eşim işe başlıyınca kıyamıyorum içim gidiyo annem başlıyo yine aynı ama ben yinede kendimi sirkeleyip kendime gelmeye çalışıyorum sende öyle yap bence

bana bi anlatsana albüme eklemeyi
canavarın konusuna baktım ama o butonu göremedim ya

seyhann gerçekten kızının kilosu ne bende merak ettim nurcan sende yakın zamanda gittin sanırsam seninki neydi benim 1 ay olacak nerdeysee merak ediyorumdaa

nurcan o haller bendede var eşim işe başlıyınca kıyamıyorum içim gidiyo annem başlıyo yine aynı ama ben yinede kendimi sirkeleyip kendime gelmeye çalışıyorum sende öyle yap bence

ama ben böyle değildim yapsın diyordum hiçte üzülmüyordum hatta hoşuma gidiyordu onu böyle görünce
şimdi içim yanıyor onu bu halde görüncee elinden viladayı alıp sarılıp hıçkırarak ağlayasım geliyor
ahh bu hormon kızı hormonlarr yokmuu gerçi bence tek suçlu hormonlar değill ya neysee

Son düzenleme:

sen tabi böyle deildin hergeçen gün hormonlar katlanıyorrrr az kaldıı 8 hafta 40 gün sonra düzene girersin

dur ben bi kontrol edeyim anlatırım sonra

seyhann gerçekten kızının kilosu ne bende merak ettim nurcan sende yakın zamanda gittin sanırsam seninki neydi benim 1 ay olacak nerdeysee merak ediyorumdaa

30 haftaya girdiğimiz gün gitmiştik 1600 olmuştu
senin oğlan kaç kilo olmuş ne zaman gitmiştin en son

profiline gir
albümlere tıkla
yeni albüm oluştur
albüm başlığı falan yazan bir yer çıkıyor
az aşağıda da .albüm tipi seçenekleri var
özele tıklıyorsun(sadece arkadaşlar ve yöneticiler görüyor)
albüm başlığı yazıp ve kaydet yapıyorsun

sonra resim yükle çıkacak karşına orayıda tıkladınmı resmi seçip kaydet yapıyorsun haydi rastgele

Son düzenleme:
dur ben bi kontrol edeyim anlatırım sonra

30 haftaya girdiğimiz gün gitmiştik 1600 olmuştu
senin oğlan kaç kilo olmuş ne zaman gitmiştin en son
ben geçen ay gittim nurcik doktor bayramdan önce gel dedi bu hafta gidicem ne kadar oldugunuda o zmn ögrenicez bende çok merak ediyorum
evet canım herşey tersine döndü
bizim oğlan seni bi ısırırsa görürsün fatoşum
zor kurtarıyoruz kızı elinden
o küçücük sivri dişlerin izi aylarca geçmiyo

ayy o şimdi büyünce kıza abilikte taslarrher ne kadar aynı yaşta olsalardaaaaaben bayılırım abi kız kardeş ilişkisine

dimek ısırdıgıı yer aylarca geçmiyooor nevom o zmn dogacak bebek yedi ayvayııı:18::18::18:

Son düzenleme:
2 kiloyu geçmiştir koca adam olmuştur şimdii

demirlikçi gelecek camlara demirlik takacak evin içi dagınık ama ben hala burdayımmmm

dmirci geldiğinde şöyle bir gözüne görünhamile olduğunu gördüğünde evini halide neden böyle olduğunu anlamış olur

2 kiloyu geçmiştir koca adam olmuştur şimdii

dmirci geldiğinde şöyle bir gözüne görünhamile olduğunu gördüğünde evini halide neden böyle olduğunu anlamış olur

ayy inşallah ama daha 2 kilo olmamış teyzesiii daha küçük yaaaa demirci tanıyo beni hamile oldugumuda biliyoo hatta velakin adam doguracam zannediyo koca göbüşü görünceee

sağol nurcanım ben şimdi kaçar uyandılar
beceririm inşallah

kızlar ev virane gibi eşime bakıyorum o yüzden burda değilim atılacakları söylğyorum bir sürü eşya çıktı vitrinden koyacak yer bulmaya çalışıyom

bu hafta ölçüm yapmadı 2 haftada bir ölçüm yapıcaz dedi ultrason resimleri verdi ağzı burnu aynı ben büyükçe

fatoş demirlikçi ne looo demirci olmasın o

nevom maşallahhh ayrıntılı zamanı gelmiş ne güğzeel demek kızının kopyasıı

nurcik herkesi sallaaa gitsinnn senden değerlisi yok

çok detaylı yazamadım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…