ne diyceksin canıom diyecek bişey ben bende bulamıyorum artık
keşke ayrı eve çıksanız eşini ikna edemezmisin bu konuda :26:
dertler derya olmuş bende bir sandall devrilip atmışım BOĞULMUŞUM beeeennnn dertlerr deryaaa olmuşşş bendee bir sandalll tırın tırınn tırınnn
eşim görüyor görmezmii kendide farkındaa ama ben söyleyince yine kızıyor neden söylüyorsunki neyin ne olduğunu ben görmüyormuyum sanki sende söyleyip üzerime gelme kendimden çok eşime üzlüyorum bana bişeyler olmuş bacımm eşim bulkaşık yıkarr içten içeağlarım viledayla siler yerleri ben başka odaya geçer ağlarım
ben böyle değildim yaşarkenn oldummm beni doğduğuma pişma ettilerrr beni bugünümden dünden ettilerr tırın tırın tırınn
evett mesajımda da gördüğünüz üzere pek iyi sayılmammneyse beni geçelimm
doktordan güzel haberlerle dönmüşsün çok şükürr risk yok diyorsa yoktur bacım güven doktora için rahat etsin Allahın izni ilee vaktinde zamanında gelecek üzmeyecekler anne babalarınıkaç kilo olmuş?
evet fesatsın kötüsün bu yüzden Allah sana bebek vermiyor diyen sevgili eltim nerdeyse 1 senedir çocuk istemes,ine rağmen olmuyor gerçi bir oğlu bir kzıı var allah gözünü doyursunn 4 tane doğuracm diyordu.. Rabbim verirse demezdi
bu yazdığın duayı kuran kursuna gittiğimzde hocamız derse başlamadan okutup ezberletmişti eve girerken ve çıkarken okuyun kötülüklerden belalardan koru demişti
canım sağolasın Allah razı olsun sanada geçmiş olsun şimdi nasılsınn Allah şifa versin tez elden ..nevomuzun dediğini uygulaa bak ne diyorsa doğrudurr
görüceksin inşallah
ilerde yavaş yavaş yaparsın yorulma şimdi
ben de bu hafta ayrıntılıya gidicem inş.
ama hiççç merak etmiyorum
çünkü benim dr. 4 boyutlu usg almış
2 hafta önce gösterdi renkli resmini
Aman Allahım kızımın kopyası
aynı reyyanın 4 boyutludaki çirkin resmi
git bakalım bayramdan önce
öyleyim aynen değin gibi hep negatif hep bir olumsuz düşüncelerr böyle olmasam keşkee elimde olmuyorkişair gibi konuşmuşsun nurcanım
bu günler geçecek
yarın bir gün eline aldığında hepsini boşvereceksin
gözün yavrundan başkasını görmeyecek
şimdi de çok takmamaya çalış nolur
naparsın ki eşinin akrabaları atsan atılmaz satsan satılmaz
he deyip geç
ben sende negatif enerjinin çok dolu olduğunu düşünüyorum
atıver şunu yeşile çık toprağa bas çıplak ayak
çimlere uzan hayal kur
topla pozitifleri yavruna biriktir
bu çok iyi oldu belki bu sayede bırakır en azından azaltabilir sigarayıişallah canım saolasın ama eşime yanımda sigara içmek yasak artık
laa bu mesajıı nevo yazmışş bende seyhana özelden kzın resmini istiyorum diye mnesaj çektim şimdii
bu mesajın sahbi seyhan sanmıştımm Pardonnnnn
madem öylee nevo sen göster merak ediyorum ben yaaa .bide şirin ile şirinenin son hallerini çok merak ediyorumm albüme eklermisin nevo bacıı
nurcik hata bende
nasıl yazdıysam sanki seyhandan alıntılamışım gibi çıkmıştı
ama sonra düzelttim
vallahi resim vermeyi unuttu dr. kilosunu bile sormamışım dalgınlıktan
resim de ekleyemiyorum çok büyükmüş
bi türlü küçültemiyorum
başarırsam albüme koyucam
buraya koymam artık başıma gelen talihsizliği biliyon
laraya da oldu en son
var ya şok olursunuz çok büyüdüler
benim cadı bir mazlumlaştı tamamen rolleri değiştiler
oğlan da bir eli maşalı
hayret edersiniz
bende kafayı sıyırdım dedim hatta diyorum reyyan ne alaka yaaa seyhaın kızı neden reyyana benzesinkii :44::44:
hadii yaaadediğin gibi roller değişmiş .tamam canım benimm müsait bir zamanda eklersinn buraya koymayın zatenn yapışıp kalıyor bundan böyle albüme koyarız resimleri sadece arkadaşların görebiliyor
nurcan o haller bendede var eşim işe başlıyınca kıyamıyorum içim gidiyo annem başlıyo yine aynı ama ben yinede kendimi sirkeleyip kendime gelmeye çalışıyorum sende öyle yap bence
ama ben böyle değildim yapsın diyordum hiçte üzülmüyordum hatta hoşuma gidiyordu onu böyle görünce
şimdi içim yanıyor onu bu halde görüncee elinden viladayı alıp sarılıp hıçkırarak ağlayasım geliyor
ahh bu hormon kızı hormonlarr yokmuu gerçi bence tek suçlu hormonlar değill ya neysee
dur ben bi kontrol edeyim anlatırım sonrabana bi anlatsana albüme eklemeyi
canavarın konusuna baktım ama o butonu göremedim ya
seyhann gerçekten kızının kilosu ne bende merak ettim nurcan sende yakın zamanda gittin sanırsam seninki neydi benim 1 ay olacak nerdeysee merak ediyorumdaa
nevom demek kız sakinleşti ogluşşş hareketlendiiii oy ne tatlılardır şimdi onlar tam ısırmalıkkk
bana bi anlatsana albüme eklemeyi
canavarın konusuna baktım ama o butonu göremedim ya
ben geçen ay gittim nurcik doktor bayramdan önce gel dedi bu hafta gidicem ne kadar oldugunuda o zmn ögrenicez bende çok merak ediyorumdur ben bi kontrol edeyim anlatırım sonra
30 haftaya girdiğimiz gün gitmiştik 1600 olmuştu
senin oğlan kaç kilo olmuş ne zaman gitmiştin en son
evet canım herşey tersine döndü
bizim oğlan seni bi ısırırsa görürsün fatoşum
zor kurtarıyoruz kızı elinden
o küçücük sivri dişlerin izi aylarca geçmiyo
2 kiloyu geçmiştir koca adam olmuştur şimdiiben geçen ay gittim nurcik doktor bayramdan önce gel dedi bu hafta gidicem ne kadar oldugunuda o zmn ögrenicez bende çok merak ediyorum
ayy o şimdi büyünce kıza abilikte taslarrher ne kadar aynı yaşta olsalardaaaaa ben bayılırım abi kız kardeş ilişkisine
dimek ısırdıgıı yer 1 ay geçmiyooo nevom o zmn dogacak bebek yedi ayvayııı:18::18::18:
demirlikçi gelecek camlara demirlik takacak evin içi dagınık ama ben hala burdayımmmm
2 kiloyu geçmiştir koca adam olmuştur şimdii
dmirci geldiğinde şöyle bir gözüne görünhamile olduğunu gördüğünde evini halide neden böyle olduğunu anlamış olur
profiline gir
albümlere tıkla
yeni albüm oluştur
albüm başlığı falan yazan bir yer çıkıyor
az aşağıda da .albüm tipi seçenekleri var
özele tıklıyorsun(sadece arkadaşlar ve yöneticiler görüyor)
albüm başlığı yazıp ve kaydet yapıyorsun
sonra resim yükle çıkacak karşına orayıda tıkladınmı resmi seçip kaydet yapıyorsun haydi rastgele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?