Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

seyhan işte o dediğindenm bacım kolay gelsin şekerim düzen işi en oyalıyıcı iş

ayy inşallah ama daha 2 kilo olmamış teyzesiii daha küçük yaaaa demirci tanıyo beni hamile oldugumuda biliyoo hatta velakin adam doguracam zannediyo koca göbüşü görünceee
bence olmuştur varmısın iddiasına

sağol nurcanım ben şimdi kaçar uyandılar
beceririm inşallah
tamam canım kolay gelsin müsait bir zamanda eklersin
dün akşam iftardan sonra bizde yatak odasına girdik çekmeceleri boşalttık bir sürü atılacak çıktı bu akşamda mutfağa girişecezz yine eşimi iş yaparken görecem pöff
kızz seyhan sende böylemesinn şuan eşin iş yapıyor ya hani sendee üzülüp duygulanıyonmu bu hallaerine bak fatoşta öyleymiş

inşallah senin dediğin gibidirrrr inan bunu çok isterim ama zannetmiyorum

nurcik senin kadar deilim ben yada haklıyım ev silip süpürdüğü zaman üzülmüyorum benimim garibim 10 gündür canından can çıktı tek başına duvar kırdı gece 2lere kadar tek başına inşaatla ugraştı artık nefes almakta zorlanıyordu yorgunluktan ben ondan çok üzüldüm sen biraz daha duygusalsın bana göree

yooo üzülmüyorum aksine çabuk yapmadığı için sinirleniyorum ama işten gelipte bişey yapsa üzülüyorum. bugün evde ya başının etini yiyom. mübarek eşimin elide çok ağır çekmeceyi açıyo bişey görüyo 2 saat onla ilgileniyo bakıp duruyo bende delleniyom

işte canm bende ondan çok üzülüyordum işten gelip gece 2 ye kadar çalışıyodu sABAH 7 DE GERİ İŞE gidiyordu bende üzül üzül dur

ahanda benimkide öyleeee heleki elektonik bişey görsün bütün işi bırakıpp onunla ilgilenirrr saatlercee fatoşta dellenirr

Son düzenleme:
2 kilo değilse bilee yaklaşmışlardır.. gerçi bu gündne itibaren kilo alımları yavşlıyormuş
yazık seninkide az uğraşmamış ne yapsın heveslenmiş oda son halini merak ediyorum biter bitmez resimlet

gaddarr senii
erkek milleti ev işinden ne anlasın bacım yaptıklarına şükredelimm bazı erkekler var elini bişeye sürmezler
sende snirlenip germe kendini bırak yavaş yavaş yapsın adamcazz

odamızın bayramdan sonra hazır olur cnm o zmn eklerim cnm evt çok ugraştı banadaaa dönüp oglum olmazsa hayatta yapmam diyordu yani sana yapmıyorum demeyede getiriyodu gıcık şey

Slm canlarım ne habersiniz… okuduğuma göre nurcanım sedefim yıldızım ne diyeceğimi bilemiyorum walla allahından bulsunlar emi çok sinirlendim okuyunca…. Size burada büyük iş düşüyo kızlarrr büyük SABIR göstereceksiniz ama bana demek belki kolay geliyo ama sabrın sonu selamettir rabbim tez vakitte sıkıntınızdan kurtarsın inşallaaahhhh..

Sevoom odanız hazırlanıyo demek minik prensesin iyi günlere büuüsün inşallahhh..
Fatoşum bu ne hız maşşallahh odayı kurmuşta içlerini yerleştireceksın oh maşşallahhh güle güle kullansın paşan inşalla…
Nevooom canım ablam benim gelmiş gitmiş yetişemedim ama sağlık olsun bende görmek isterim seni yaramazlarııı…

Aklımda kalanlar bunlar canlarım unuttuklarım affetsin .. herkesler iyidir inşallah bende çok şükür adet oldum bayramdan sonra bismillah deyip başlıyoruz rabbim bu sefer yüzümü güldürsün inşallah dualarınıza ihtiyacım var kızlar hepinizi seviyorum ve öpüyoruumm

saol cnmmm inşallah güzel günlerdee kullanırız RABBİM en yakın zamandaaa sizede nasip etsin cnm tedavi ne zaman

odamızın bayramdan sonra hazır olur cnm o zmn eklerim cnm evt çok ugraştı banadaaa dönüp oglum olmazsa hayatta yapmam diyordu yani sana yapmıyorum demeyede getiriyodu gıcık şey
güle güle büyütün içinde inşallah
eşimde öyle diyo zaten ne üzülüyorsun bana diyo bebek doğuna kadar böyle doğduktan sonra ben bebğe bakacam sen yine ev işlerine
ya bana pepeli çocuk halısı lazım perdemiz pepeli halımızda pepeli olsun istiyoruzzz
muhakak bulursun pepe moda oldu artık çocuk kıyafetleri aksesurları oyuncaklar hep pepee figürlü üretilüyo halısıda vardır eminim
a.selam asi hoşgeldinn..evet sabır etmekten başka çaremiz yok keşke bu kadar içimize atıp kendimize dert etmesek

bayramdan sonra başlıyorsunuz demek hadi hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alır sende hamişler kervanına katılırısın dualrımız seninle

Son düzenleme:
yıldız nurcan çiğdem nedesem bilemiyorum rabbim eşlerinizle aranızdaki muhabbeti artırsın
seyhan maşallahhhh çok hoşuma gitti demek senin kız ayak parmağını emiyor maşallah
:44::44:amaaannnn geçmiş bu gün uzun geldi unuttum ne yazacaktım ki
ama bu günümüze şükürler olsun ne güzel sohbetler geçer oldu topiğimizde inşallah diğer arkadaşlarda tez vakitte hamile kalırda sohbetlerimiz dahada şenlenir
bende artık hareketlerini hissetmek istiyorum ama ne usg de ne normalde benimkilerde hiç bir hareket yok ne zaman oynamaya başlarlarki aceba diğer hamileliğimde 22 haftada hissetmeye başlamıştım bu sefer daha erken hissederim inşallah
ha bide nurcan maşallah kızına kilosu çok iyi vakti saatinde sağlıkla doğar inşallah

çok saol cnm sizde hayırlısıyla yavrularınız kucağınıza alırsınız inşallahhh benimde dualarım siznle...

ben kızımı sanırım 18 haftalıkken hisetmiştim tam emin değilim ama .sen kaç haftalık oldun
bu arad neden takvimi koymadığınıda anlamış değilim bir açıklaması vardır herhalde neden yapmadığına:44:

kankim keşke biraz daha erken gelseydin benim şimdi çıkmam gerekiyor namaz kılmadım eşimde beni bekliyor ne zaman kalkacam diye
görüşürüz sonra öptüm hepiniziii

biz 16.haftamızdayız
en az 2 hafta daha var demek hissetmeye annem diyo ki senin bebeler senin gibi tembel uykucu
takvim için bir açıklamam yok ne biliyim istemiyorum

asicim ben seni bu adetle başlıyorsun zannediyordum hatta geçem şifayla konuşurken adın geçti şimdi tedavidedir o demiştim
yannış anlamışım sonuç pozitif olur inşallah artık seninlede denk geliriz turgudun muayne sırasında

bende çıkıyorum kızlar annem kayısı yarmak için çağırıyor görüşürüz

hadi hayırlısı olsun demetim inşallah bu sefer meleğin seninle olcak allahın izni ile dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…