Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar naasılsınız keyifler biraz bozuk galiba bu kaygaar yokmu ahh hhh allahından bulsunlar o büyü dönüp dolaşpkendi yakalarına yapışsın
allahım elerinizl muhabetinizi bozamasın geçmişe pek bakamadım oğluş saolsun bugün pek bi huysuzda
nurcanım geçmi olsun düşmssün galiba rabbim sizleri kkkkrusun bacım gıı üzerinde nazar var senin kesin

aslında başlasam olurdu ama ne biliyim bayramdan sonra daha rahat ederim.. çok saol cnm benim inşallah bu sefer olur çok dua edin nolurr... hadi kolay geldin sana kayısı işi zor ben sevmiyorum geçenlerde bende görmüştüm o işi çok sıkıcı..
hadi hayırlısı olsun demetim inşallah bu sefer meleğin seninle olcak allahın izni ile dualarımdasın

canım benim taze anne çok saol bol duaya ihtiyacım var nolur dualrınız eksik etmeyin..

daha erken işlerim vardı kankim ...selam kızlar ...kaynana ve aile sorunu yaşayanlara allah sabır versin ...sevom ve fatoşum oda hazırlıkları başlamış allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin ...kankim düşmüş geçmiş olsun ...nevom senide öperim hiç karşılaşamadık

asi ipek ayşe teşekkür ederim evet hazırlıklar başladı sonunda

asi bende bu adetinle başlıcaksın diye aklımda kalmış olsun ne zaman kendini rahat hissedeceksen ozaman başla hem bayramda gezmek iyi gelir inşallahh rabbim yüzünü güldürecek bu sınavın bitecek hasretle beklediğin bebeğine kavuşacaksın dualarımdasınız

ayşe sende iyisin maşallahhh aman hep iyi haberler alalım yaa kayısı işi nasıl bişiy

ipeğim sende iyisindir inş.

nuray sanada kolay gelsin oğluşunla

ASİ hep dualarımdasınız hakkında hayırlı olur inşallah

seyhan teşekkür ederim çok şükür bu günüme
kayısı yarma işi i kiye bölüp çekirdeğini çıkarıyoruz hoşaflık için kurutuyoruz kolay fakat sıkıcı bir iş allahtan çok değildi

kızlar mrhb nasılsınızzzzz bu gün annemin evinde(köyde) temizlik yaptık çok yorulduk valla ölüyorum yorgunluktann köy evi olunca dahada zor oluyor yerler ahşap

varya çok zillisiniz ben yokum ya vurmuşsunuz muhabbetin dibine dibinee
oku oku bitiremedim

neyse bacılarım artık birdahaki sefere bende katılırım muhabbete

nurcan benimde eşim çok yardım ediyor bana herşeyi ayağıma taşıyor evi süpürüyor bulaşık topluyor yani her işimizi yapıyor sağolsun
annem öğleden sonra gidiyor sonraki işler eşimin
ama bende senin kadar hassas değilim bu konuda
eşler ne içindir canım zor zamanlarda birbirine yardımcı olmak her iki tarafında görevi değilmidir?
bu güne kadar sen yapmışsın 9 ayda o yardım ediversin yapıversin ne olurki

senin çok takıntı yapman birazda hormonlarınla alakalıdaha düne kadar demiyormuyduk bi hamile kalalım her zorluğuna razıyızz
çok şükür rabbim bu mutluluğu bizlere yaşattıya bu zorluklar gelip geçici

sen doğurda eşinin bu yaptığı yardımların kat be kat karşılığını verirsin canım kendini hiç üzme bebişinide etkileme
şurda 1-2 ayımız kaldı sabırrrr

nevo maşallah bebişlere demek büyüdüler oğlanında gözü açılmış yazık kızına artık bndan sonra çekeceği var yavrumun

papatyammmm bende 18-19 haftalarda hissetmeye başlamıştımm

sevocumm durumunuzun iyi olmasına çok sevindim inşallah 37-38 leri görecez canım

bu arada bizim bugün evlilik yıldönümümüzzzz
13. yılımıza girdik

eşimin hediyesi eve yapılan parkelerrrrr
benim hediyemde bebişerimizin birer adet tekmeleri
allahım herkesin mutluluğunu daim etsin evi yuvası mutluluk huzur içinde olsun tüm arkadaşlarımınnnnnn ve olmayanlarada allhım yakın zamanda güzel yavrular nadip etsinnnn

hepinize iyi akşamlarrr

canım nice senelere eşinle bebişinle inşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

sevom evet bi ara çok iyidim hiç takmıyordum ama görümce gelipte ileri geri konuşunca dellendim bide eşimin yanında konuşuyor eşimin tepkisi sıfır o yüzden böyle oldum canım allahım görüyor yaa artık diyecek laf bulamıyorum

canım benim allah razı olsun duayı paylaştın canım benim ben dün not aldım bugün ezberleyeceğim adetim dün bitti çok şükürr
nevom bende başkaları için boşanmam diyordum ama bazen olmayınca olmuyor be nevommmm ne bileyim rabbim yüreklerine merhamet versin diyorum her akşam

ayy aynı benim eşim aynıı yemin ediyorum dün temizlik yaptık halıların koltukları çek altını sil tekrar yerleştir bi ton çöp çıktı eşime yalvardım yakardım çöpü att diye en sonunda atmazsa atma ben atmaya gidiyorum dedim bizimkisi fırladı kendi attı allahım ömrümü yedin diyorum çok mıymızz yaaa

inşallah canım benim inşallahhhh kurtuluruz
bayramdan sonra tedaviye başlayacaksın az kaldı rabbim yüzümüzü güldürecek sevinecez canım allahım izniyle inşallahhhh

nice senelere canımmmm allahım ömür boyu sevgi sağlık aşk huzur ve bereketli bebelerinle nice seneler geçirmeyi nasip etsin cnaım herşey gönlünüzce olsun inşallahhh

sevom badana yapılıyomuş oh mis gibim hazırlıklar ne alemde
sevdamce nereye demir taktırıyosun seninde bitmiş hazırlıklar
papatya ikizler nasıl
nevom senin ikizler nasıl minik bebiş büyüyomu cinsiyet bellimi
şifam sen nasılsın nasıl gidiyor
tubiş nida napıyo
nurcik geçmiş olsun düşmüsün iyimisiniz kızın nasıl
lara evlilik yıldönümüz kutlu olsun oğlanlar napıyo
bebekdls, yeteer, sizler nasılsınız
yıldız yazdıklarını okudum çok üzüldüm dünyada ne fesat insanlar Allaha havale et eden bulur derler oku canım
unuttuğm varsa affedin kızlar

ablacım düşünmemeye çalışıyorum bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin
yeni işime hiç ısınamadım ama alışıyorsun mecburen hiç olmamasından iyidir ekmek paramı alıyorum

cnm evinizi ayırsanız olmazmı madem kaygana yokken mutlusunuz hiç olmasın o zmn arada misafir olur gider
kesinlikle izin vermez,evini silip supurucek bi kole lazim ya,esim de yaklasmaz,ama ben hep dua ediyorum ayri oturalim diye ,insallah bi gun dualarim kabul olur insallah.
çok üzüldüm canım işallah herşey yoluna girer sirke işi dogru canım arada bende yapıyorum bizdede büyü çıkmıştı yemeklerinede kat 1 er damla
sag ol canim,ALLAH razi olsun,tamam yaparim,insallah eski mutluluguma doneriz,yoksa dyanilcak durum digil.
canim,paylastigin icin tesekkur ederim,ALLAH razi olsun,not aldim,bugunden itibaren okumaya basliycam.ALLAHIN izniyle her sey yoluna girer.
geçmi olsun canım dikkat et bende geçen gün acildeydim serum yedim bugün de gögüs dr gittim akciger filmi için cigerlerimde iltahap çıktı ALLAH herkesin yardımcısı olsun
canim,cok gecmis olsun,ALLAH acil sifalar versin.
canim,insan sabr ediyor ediyor,ama bi gun patliyor,inan aslinda ben hep gulub eylenmeyi seven hayat dolu insandim,simdi beni manen oldurduler,ysadigima pisman ettiler,onlara naptim,sucum ne,bi bilsem.......
amin cnm saolasın.. bayramdan sonra 1-2 hafta istanbula gidecez cnm pozitif enerji depolıycaz eşimle gelir gelmezde tedaviye başlıycaz inşallahhh
hayirli ugurlu olsun,insallah sen de hamile kalirsin,topigimizde hamile olmayan az kisi kaldi,insallah sizlerden de yakinda mujdeyi aliriz.
amin canim,insallah yaptiklari kendi ayaklarina dolanir.
senin oglusun da huysuzmus,insallah 40gunu biter gaz sorunu da biter insallah.
canim,tebrik ederim nice senelere yavrularinizla birlikte insallah,RABBIM huzurlu mutlu qamdan kederden uzak nice seneler nasip etsin birlikte insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…