aslında başlasam olurdu ama ne biliyim bayramdan sonra daha rahat ederim.. çok saol cnm benim inşallah bu sefer olur çok dua edin nolurr... hadi kolay geldin sana kayısı işi zor ben sevmiyorum geçenlerde bende görmüştüm o işi çok sıkıcı..asicim ben seni bu adetle başlıyorsun zannediyordum hatta geçem şifayla konuşurken adın geçti şimdi tedavidedir o demiştim
yannış anlamışım sonuç pozitif olur inşallah artık seninlede denk geliriz turgudun muayne sırasında
bende çıkıyorum kızlar annem kayısı yarmak için çağırıyor görüşürüz
hadi hayırlısı olsun demetim inşallah bu sefer meleğin seninle olcak allahın izni ile dualarımdasın
bu arada bizim bugün evlilik yıldönümümüzzzz
13. yılımıza girdik
eşimin hediyesi eve yapılan parkelerrrrr
benim hediyemde bebişerimizin birer adet tekmeleri
allahım herkesin mutluluğunu daim etsin evi yuvası mutluluk huzur içinde olsun tüm arkadaşlarımınnnnnn ve olmayanlarada allhım yakın zamanda güzel yavrular nadip etsinnnn
hepinize iyi akşamlarrr
selam kızlar yıldız sedefo nurcik baya dolmuşsunuz rabbim cahillere ilim irfan allah korkusu versin.
sedefo bi ara ne ggüzel hepsinden sıyrılmıştın ne oldu da böle yine skıntılar oldu elinden geldiği kadar eşini ve kendini sıyır onlardan canım
yıldız siz bir oturduğunuzdan işin gerçekten zor allahım hidayet versin kaynanana. büyü yaptıklarına inanmamaya çalış,kızların dediği gibi evi temizle,bol bol nas felak oku allaha sığın bu sınvdan da geçeceksin inş.
nurcik dertli bacım bırak geçmişi biliyorum bu zamanda herşey daha da can acıtıyo ağlamak için mazaret bile gerekmiyo..bırak onlar oğullarını düşünmüyosa düşünmesin öle böle eşinde artık görür gerçekleri..sen onlar için kendini ve kızını üzme herşeye örtü ört geleceğe bak.
fatoş evet sabah geldi eşim şimdi uyuyo uyansın tv ünitesi boşaltılıp çıkartılıcak ordan.seninde gelmiş güle güle sağlıcakla kullanın inş. bittişmi sizin işleriniz
doktordan geldim herşey iyisuyumda azalma var ama doktorum riskli görmedi ayağı ağzında emiyodu
sedefim yıldızım nurcanım
bu imtihan dünyasında böyle insanlar olacak elbet olacak ki biz de sabrımızla sevap kazanacaz inşallah
sabredin bakın Rabbim size en güzellerini verecek
daha dün demezler miydi biz fesatız diye hani Rabbim çocuk vermezdi?
Allah'a sığının başkaları yüzünden asla boşanmayı aklından bile geçirme sedefim
her şey yoluna girer inan eşin anlayacak er ya da geç ama anlayacak
yıldızım büyü tehlikeli bi konu o yüzden internetten bilmedğin şeyleri yapma derim
Rabbim o güzel kızının hatırına sana güç versin sabır versin
netten karı koca geçimsizliğine karşı okunacak duaları araştır tur suresini oku özellikleri geceleri hacet namazı kıl inan her şey yoluna girecek
aşağıdaki duayı hepimiz okuyalım okuyalım ki zalimleri,n fesatların şerrinden korunalım inşallah (arapçası çıkmamış ama nette var)
Herşeyin zararından korunmak için (Peygamberimizin Duası)
Bismillehillezi le yedurru Herşeyin zararından korunmak için (Peygamberimizin Duası)
Bu duayı kim sabah ve akşam okursa Allahın koruması altına girer, hiç kimse hiçbir şey ona zarar veremez
Turkçesi:
(Bismillehillezi le yedurru meé ismihi şey’un fil erdi vele fisseme’i ve huvessemiu’l aliym)
Anlamı:
"İsmiyle yerde ve gökte hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın adıyla O, hakkıyla işiten ve her şeyi bilendir"
KAYNAK: (Ebu Davud, Tirmizi, İbni Mâce Bkz Sahih-i İbni Mâce 2/332)
yooo üzülmüyorum aksine çabuk yapmadığı için sinirleniyorumama işten gelipte bişey yapsa üzülüyorum. bugün evde ya başının etini yiyom. mübarek eşimin elide çok ağır çekmeceyi açıyo bişey görüyo 2 saat onla ilgileniyo bakıp duruyo bende delleniyom
Slm canlarım ne habersiniz… okuduğuma göre nurcanım sedefim yıldızım ne diyeceğimi bilemiyorum walla allahından bulsunlar emi çok sinirlendim okuyunca…. Size burada büyük iş düşüyo kızlarrr büyük SABIR göstereceksiniz ama bana demek belki kolay geliyo ama sabrın sonu selamettir rabbim tez vakitte sıkıntınızdan kurtarsın inşallaaahhhh..
Sevoom odanız hazırlanıyo demek minik prensesin iyi günlere büuüsün inşallahhh..
Fatoşum bu ne hız maşşallahh odayı kurmuşta içlerini yerleştireceksın oh maşşallahhh güle güle kullansın paşan inşalla…
Nevooom canım ablam benim gelmiş gitmiş yetişemedim ama sağlık olsun bende görmek isterim seni yaramazlarııı…
Aklımda kalanlar bunlar canlarım unuttuklarım affetsin .. herkesler iyidir inşallah bende çok şükür adet oldum bayramdan sonra bismillah deyip başlıyoruz rabbim bu sefer yüzümü güldürsün inşallah dualarınıza ihtiyacım var kızlar hepinizi seviyorum ve öpüyoruumm
bu arada bizim bugün evlilik yıldönümümüzzzz
13. yılımıza girdik
allahım herkesin mutluluğunu daim etsin evi yuvası mutluluk huzur içinde olsun tüm arkadaşlarımınnnnnn ve olmayanlarada allhım yakın zamanda güzel yavrular nadip etsinnnn
hepinize iyi akşamlarrr
günaydın uzun uzun yazdım ama yazdıklarım silindi
kadir geceniz mübarek olsun
günaydın ablacımmmmmmmm
seninde mübarek olsunnn
saoğl tatlım
az önce uzun uzun yazdım ama silindi , eşinden boşanmak istediğini yazmışsın aklına getırme böyle şeyler düşünme Rabbim herşeyin hayırlısını versin yeni işine alışabildinmi
kesinlikle izin vermez,evini silip supurucek bi kole lazim ya,esim de yaklasmaz,ama ben hep dua ediyorum ayri oturalim diye ,insallah bi gun dualarim kabul olur insallah.cnm evinizi ayırsanız olmazmı madem kaygana yokken mutlusunuz hiç olmasın o zmn arada misafir olur gider
sag ol canim,ALLAH razi olsun,tamam yaparim,insallah eski mutluluguma doneriz,yoksa dyanilcak durum digil.çok üzüldüm canım işallah herşey yoluna girer sirke işi dogru canım arada bende yapıyorum bizdede büyü çıkmıştı yemeklerinede kat 1 er damla
canim,paylastigin icin tesekkur ederim,ALLAH razi olsun,not aldim,bugunden itibaren okumaya basliycam.ALLAHIN izniyle her sey yoluna girer.sedefim yıldızım nurcanım
bu imtihan dünyasında böyle insanlar olacak elbet olacak ki biz de sabrımızla sevap kazanacaz inşallah
sabredin bakın Rabbim size en güzellerini verecek
daha dün demezler miydi biz fesatız diye hani Rabbim çocuk vermezdi?
Allah'a sığının başkaları yüzünden asla boşanmayı aklından bile geçirme sedefim
her şey yoluna girer inan eşin anlayacak er ya da geç ama anlayacak
yıldızım büyü tehlikeli bi konu o yüzden internetten bilmedğin şeyleri yapma derim
Rabbim o güzel kızının hatırına sana güç versin sabır versin
netten karı koca geçimsizliğine karşı okunacak duaları araştır tur suresini oku özellikleri geceleri hacet namazı kıl inan her şey yoluna girecek
aşağıdaki duayı hepimiz okuyalım okuyalım ki zalimleri,n fesatların şerrinden korunalım inşallah (arapçası çıkmamış ama nette var)
Herşeyin zararından korunmak için (Peygamberimizin Duası)
Bismillehillezi le yedurru Herşeyin zararından korunmak için (Peygamberimizin Duası)
Bu duayı kim sabah ve akşam okursa Allahın koruması altına girer, hiç kimse hiçbir şey ona zarar veremez
Turkçesi:
(Bismillehillezi le yedurru meé ismihi şey’un fil erdi vele fisseme’i ve huvessemiu’l aliym)
Anlamı:
"İsmiyle yerde ve gökte hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın adıyla O, hakkıyla işiten ve her şeyi bilendir"
KAYNAK: (Ebu Davud, Tirmizi, İbni Mâce Bkz Sahih-i İbni Mâce 2/332)
canim,cok gecmis olsun,ALLAH acil sifalar versin.geçmi olsun canım dikkat et bende geçen gün acildeydim serum yedim bugün de gögüs dr gittim akciger filmi için cigerlerimde iltahap çıktı ALLAH herkesin yardımcısı olsun
canim,insan sabr ediyor ediyor,ama bi gun patliyor,inan aslinda ben hep gulub eylenmeyi seven hayat dolu insandim,simdi beni manen oldurduler,ysadigima pisman ettiler,onlara naptim,sucum ne,bi bilsem.......Slm canlarım ne habersiniz… okuduğuma göre nurcanım sedefim yıldızım ne diyeceğimi bilemiyorum walla allahından bulsunlar emi çok sinirlendim okuyunca…. Size burada büyük iş düşüyo kızlarrr büyük SABIR göstereceksiniz ama bana demek belki kolay geliyo ama sabrın sonu selamettir rabbim tez vakitte sıkıntınızdan kurtarsın inşallaaahhhh..
Sevoom odanız hazırlanıyo demek minik prensesin iyi günlere büuüsün inşallahhh..
Fatoşum bu ne hız maşşallahh odayı kurmuşta içlerini yerleştireceksın oh maşşallahhh güle güle kullansın paşan inşalla…
Nevooom canım ablam benim gelmiş gitmiş yetişemedim ama sağlık olsun bende görmek isterim seni yaramazlarııı…
Aklımda kalanlar bunlar canlarım unuttuklarım affetsin .. herkesler iyidir inşallah bende çok şükür adet oldum bayramdan sonra bismillah deyip başlıyoruz rabbim bu sefer yüzümü güldürsün inşallah dualarınıza ihtiyacım var kızlar hepinizi seviyorum ve öpüyoruumm
hayirli ugurlu olsun,insallah sen de hamile kalirsin,topigimizde hamile olmayan az kisi kaldi,insallah sizlerden de yakinda mujdeyi aliriz.amin cnm saolasın.. bayramdan sonra 1-2 hafta istanbula gidecez cnm pozitif enerji depolıycaz eşimlegelir gelmezde tedaviye başlıycaz inşallahhh
amin canim,insallah yaptiklari kendi ayaklarina dolanir.slm kızlar naasılsınız keyifler biraz bozuk galiba bu kaygaar yokmu ahh hhh allahından bulsunlar o büyü dönüp dolaşpkendi yakalarına yapışsın
allahım elerinizl muhabetinizi bozamasın geçmişe pek bakamadım oğluş saolsun bugün pek bi huysuzda
nurcanım geçmi olsun düşmssün galiba rabbim sizleri kkkkrusun bacım gıı üzerinde nazar var senin kesin
canim,tebrik ederim nice senelere yavrularinizla birlikte insallah,RABBIM huzurlu mutlu qamdan kederden uzak nice seneler nasip etsin birlikte insallahbu arada bizim bugün evlilik yıldönümümüzzzz
13. yılımıza girdik
hepinize iyi akşamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?