yoğurdum güzel oldu canım sağolbiraz ekşimsi gibi oldu ama ben zaten böyle seviyorum :)
gel kızz gell geleceğin varsa göreceğinde varbu şarkıları sanada dinletmeyen namert olsunn
evet kızlar bu gece herkes birbine dua etsin bol bol
Allah kabul buyursun dualrımızı .unutmuyalım birbimizi olurmu bacılar
günaydın canlarım nasılsınız bakalım biz elhamdülillah oğluşla iyiyiz bu aradün banyo yaptırdım ilk defa kendim şu bebek kuvetini icat eden aklıyla bin yaşasın tabi filesinide banyo onlarla kolay oluyo eksik listenizde eğer yoksa (ki kesin vardır )hemen yazın hepinizi öptümm
günaydın canlarım nasılsınız bakalım hergünümüz güzel mutlu huzurlu geçsin inşallahhhhhhhh öpüyorum hepiniizziiiii
arkadaşlar nasılsınız bu arada ben giremiyorum fırsat bulup
ayşecim fatmadan öğrendim geçen bebeklerinin biri kız biri erkekmiş çok sevindim allahım hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin canım sana ve herkeze sonra da bizlere inşallah
canlarım nasılsınızzzzzz
biz bugün pek iyi değiliz gene hastanedeydik
bebeklerimle ilgili sorunum yok çok şükür
sabah baş dönmesi mide bulantısı halsizlik kusma gibi şikayetlerim vardı eşim geldi hemen götürdü hastaneye şimdi daha iyiyiz
kulağımla ilgili geçen hafta sorun yaşamıştımya doktor onunla ilgili olabilir dedi
ama nst ye bağladılar rahim boyunu filan ölçtüler hepsi iiyi şükür
bide nerdeyse ilk gittiğimde çatı muynesine alıyorlardı yaptırmam dedim daha çok küçük bebeklerim gerek yok dedim :))))allahtan sorun çıkarmadılar kabul ettiler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?