Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hemen geliyorum o vakittttt

günaydın canlarım nasılsınız bakalım biz elhamdülillah oğluşla iyiyiz bu ara dün banyo yaptırdım ilk defa kendim şu bebek kuvetini icat eden aklıyla bin yaşasın tabi filesinide banyo onlarla kolay oluyo eksik listenizde eğer yoksa (ki kesin vardır )hemen yazın hepinizi öptümm

merhaba arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun hepinize dua ettim dün gece allahım kabul etsin inşallahh

nuraycım merhaba aferim kıs sana nasıl yıkadın maaşaallahhh benim için de öp oğlunu olur mu

arkadaşlar nasılsınız bu arada ben giremiyorum fırsat bulup

ayşecim fatmadan öğrendim geçen bebeklerinin biri kız biri erkekmiş çok sevindim allahım hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin canım sana ve herkeze sonra da bizlere inşallah

sedef kız ne boşanması bakıyım aklından kıçar o fikri tabiii eğer mecbur kalınırsa boşanmak gerekiyosa boşanılır ama asla kaynana ve görümceler yüzünden boşanmayı düşünme ekmeklerine yağ mı sürecen ablacım yalnız eşine de kızıyorum asıl iş ona düşüyo al karşına adam akıllı konuş canım hadi öpüyorum seni

canlarım nasılsınızzzzzz

biz bugün pek iyi değiliz gene hastanedeydik

bebeklerimle ilgili sorunum yok çok şükür

sabah baş dönmesi mide bulantısı halsizlik kusma gibi şikayetlerim vardı eşim geldi hemen götürdü hastaneye şimdi daha iyiyiz

kulağımla ilgili geçen hafta sorun yaşamıştımya doktor onunla ilgili olabilir dedi

ama nst ye bağladılar rahim boyunu filan ölçtüler hepsi iiyi şükür

bide nerdeyse ilk gittiğimde çatı muynesine alıyorlardı yaptırmam dedim daha çok küçük bebeklerim gerek yok dedim :))))allahtan sorun çıkarmadılar kabul ettiler:))))

Son düzenleme:
GEÇMİŞ OLSUN LARACIM DİKKAT ET KENDİNE bende yeni geldim sabah beri temizlik daha bitmedi yatak odası mutfak,banyo filan çok iş var bugün anca salon salomanjeyi bitirdim perdeleri ütüledim halı yıkadım serdim cam sildim ayy şiştim duş alıp uzandım şimcik perselegim çıktı valla sizler napıyonuz bebişler nasıl

allah razı olsun amin inşallah
rabbim tez vakitte sıkıntısız bir hamilelik sanada nasip etsin inşallah dileyen herkese inşallah

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmm
pınar ablacım haklısın kendime de kızıyorum ama dediğin doğru eşime daha çok kızıyorum ama yapamıyor yapı gereği hiç bizaman yapmamış bu saatten sonra da hiç yapacağını sanmıyorum artık onların vicdanlarına kalmış diyorum rabbim büyük ablacım çok öpüyorum seni özlettin kendiniii

:2::13::13::26::18::44:KIZLAR BUNLAR YEĞENİMDEN SİZE HEDİYEEEEEEEEEEE

günaydın kızlarrrrrrr
bugün kuaföre gittik oğluşlarımla başbaşa
ağda kaş bıyık azıcıktan saçlarımın ucundan aldırdım geldik
oh be dünya varmış valla kıl yumağı gibi geziniyordum ortalıkta iyi oldu

geçmiş olsun laracım allaha şükür bebekler iyiymiş maaşallahh çok şükür bence de kulağından olabilir ben çok iyi bilirim kulak ağrısı ne demek her sene en az 1 kere çekerim özellikle yaz aylarında adamı doğduğuna pişman eder kulak ağrısı ve tıkanıklığı allahım kimseye vermesin diş ağrısından beter çok geçmiş olsun kulağını iyi koruman lazım su kaçırmıcan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…