slm kızlar ALLAH şu kandil gününde dert üstüne dert verdi bana cildim deki kızarıklardan dr sedef hastalıgından şüphelendi cigerlerim şiş çıktı dur bakalım daha ne çıkacak bende çocuk derdine düşmeden can derdine düşdüm diceksiniz isyan etme ne yapayım ya bıktım valla belayı üstümüze çekiyoruz napalım vardır belkide bundada vardır demiii vardır vardır hayıkında geberirim bundada vardır bi hayır bıktım artık herşeyden
canım lütfen yapma böyle üzülme rabbim yeterki dermansız dert vermesin hepsi geçecek herşey daha güzel olacak sonra bıcır bıcır bebişlerinde olacak allahım izniyle iyi şeyler düşün canım negatifi çekme üzerine canım zor ama sabır rabbim büyük canım bizim sandığımız her şerde bi hayır,hayır sandığımızda şer vardır bizi bizden daha iyi bilir rabbimiz canım
slm kızlar ALLAH şu kandil gününde dert üstüne dert verdi bana cildim deki kızarıklardan dr sedef hastalıgından şüphelendi cigerlerim şiş çıktı dur bakalım daha ne çıkacak bende çocuk derdine düşmeden can derdine düşdüm diceksiniz isyan etme ne yapayım ya bıktım valla belayı üstümüze çekiyoruz napalım vardır belkide bundada vardır demiii vardır vardır hayıkında geberirim bundada vardır bi hayır bıktım artık herşeyden
kadir geceniz mübarek olsun allah dualarımızı kabu etsin
saol nurcanım napam bunakıma girince dinliyom işte
yoğurdum güzel oldu canım sağolsen napıyosun yogurtdun nasıl oldu
dinlemeyin yahu şu damar şarkılarıııı aydına bi gelirsem gösteririm gününüzüüüüü
canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun bol bol dualar edinnnn rabbim büyük
oyyy maşallah 4 aylık oldunuz demek zaman ne kadar hızla ilerlemiş sağ salim kucağına almayı naip etsin mevlam
hep istemişimdir 1 kız 1 erkek ikiz olsun diye erkek tuttuda kız kısmı tutmadı
bacılarımmmmm nabersinizzzzz
turnal geçmiş olsun sıkma canını daha ne olduğu belli değilmiş canım
bronşitinde çabuk geçer inşallah allah şifa versinn
nurcanımmmmm herkes birbirine dua etsin canımmmmm
hepiniz dualarımdasınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?