Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım lütfen yapma böyle üzülme rabbim yeterki dermansız dert vermesin hepsi geçecek herşey daha güzel olacak sonra bıcır bıcır bebişlerinde olacak allahım izniyle iyi şeyler düşün canım negatifi çekme üzerine canım zor ama sabır rabbim büyük canım bizim sandığımız her şerde bi hayır,hayır sandığımızda şer vardır bizi bizden daha iyi bilir rabbimiz canım

haklısında canım bazen gerçekten tükeniyorum şükür yinede halime isyandan elime bişey geçmiyor gögüs dr una gitttim bronşit çıktı

Merhabalar,

Bilen bilir, en son ikiz hamilelilğim vardı ve 7. haftada düşükle sonuçlandı iki ay sonra da eşimden boşandım.. yani çocuk hayallerim bitti artık...
Elimde kullanmadığım ilaçlar var, isteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Evde yer kaplıyor atmaya da kıyamıyorum, birinin işine yarasın istiyorum.

7 tane clexane iğne
11 adet crinone jel
7 adet estraderm bant
7 paket ovuylasyon testi (2 şerden 14 adet)
progestan yumuşak kapsül 200 mg
3 kutu progynex ampul
1 folidose tablet
1 kutu coraspin
prednol tablet

umarım birilerinin işine yarar...
bu arada ulaşmak isteyene mail adesimi vericem çünki kk ya girmiyorum.
cigdembasaran@hotmail.com

böyle deme isyana giriyor lütfen
doktor şüphelenmiş sadece kesin sedef dememişki... birde biliyorsunki burda mükkemel doktorlar yok bir öyle derler bir böyle güvenemiyorum ben nedense
hem sen kendin dedin yazın oluyor kışın geçiyor diye
bencede sıcaklara karşı alerjik kızarıklığa benziyor bende gördüm

bronşitin tedavisi var Allaha şükür çok kötü bir hastalık değil sen ilaçlarını düzenli kullan hem sigara içmiyorsun daha çabuk atlatırsın üzme kendini komşiii

dinlemeyin yahu şu damar şarkılarıııı aydına bi gelirsem gösteririm gününüzüüüüü
canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun bol bol dualar edinnnn rabbim büyük

sen napıyosun yogurtdun nasıl oldu
yoğurdum güzel oldu canım sağol biraz ekşimsi gibi oldu ama ben zaten böyle seviyorum :)

gel kızz gell geleceğin varsa göreceğinde var bu şarkıları sanada dinletmeyen namert olsunn

evet kızlar bu gece herkes birbine dua etsin bol bol
Allah kabul buyursun dualrımızı .unutmuyalım birbimizi olurmu bacılar

oyyy maşallah 4 aylık oldunuz demek zaman ne kadar hızla ilerlemiş sağ salim kucağına almayı naip etsin mevlam
hep istemişimdir 1 kız 1 erkek ikiz olsun diye erkek tuttuda kız kısmı tutmadı

teşekkür ederim inşallah
daha kaybetmiş olduğun bişey yok inşallah birde kız evladın olur

Son düzenleme:
bacılarımmmmm nabersinizzzzz

turnal geçmiş olsun sıkma canını daha ne olduğu belli değilmiş canım
bronşitinde çabuk geçer inşallah allah şifa versinn

nurcanımmmmm herkes birbirine dua etsin canımmmmm
hepiniz dualarımdasınızzzzz

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun
Bu gece Kadir gecesi Edilen dualar, yapılan tövbeler kabul olurmuş
Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının’da habercisidir Bu sebepledir ki Kadir Gecesin’de manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu geceKadir gecen mübarek olsun
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin
“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” HADİS’İ ŞERİF”
Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorumKadir geceniz mubarek olsun
Yeni Kadir Gecesi Mesajları – Kadir Gecesinle İlgili Mesajlar 2010
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Kadir kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun
Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun
Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Gecen mubarek olsun
Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara açildigi, gözlerin masumiyet aradigi bu mubarek günde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle iyi kandiller
Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardir Hacdan döner gibi, Beraat’tan iner gibi gel gelBekliyoruz yillardirKadir Geceniz mübarek olsun
Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle Nice kandiller
Kalpler vardir ,sevgiyi yasatmak için,Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için,Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e Hayirli kandiller

Son düzenleme:

SAOL canım ALLAH razı olsun RABBİM sizlerin yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmesin dualarınız kabul olsun bizleride bir an önce güldürsün ALLAH ım

merhaba her kese ,canim arkadaslarim kadir geceniz mubarek olsun,RABBIM olmayanlara evlat,hamilelere sag salim kucagina almayi,olanlara da imanli saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah,her kesin evinde huzur,mutluluk olsun,qamdan kederden uzak olsunlar.RABBIM hakkimizdakilari hayirli etsin,hayirlisina gonlumuzu razi etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…