kamerim bu son günler böyle bir duygusallık geldi üstüme adam yapıyordu daha öncede ama bu kadar içlenip ağlamazdım:))varya çok zillisiniz ben yokum ya vurmuşsunuz muhabbetin dibine dibinee
oku oku bitiremedim
neyse bacılarım artık birdahaki sefere bende katılırım muhabbete
nurcan benimde eşim çok yardım ediyor bana herşeyi ayağıma taşıyor evi süpürüyor bulaşık topluyor yani her işimizi yapıyor sağolsun
annem öğleden sonra gidiyor sonraki işler eşimin
ama bende senin kadar hassas değilim bu konuda
eşler ne içindir canım zor zamanlarda birbirine yardımcı olmak her iki tarafında görevi değilmidir?
bu güne kadar sen yapmışsın 9 ayda o yardım ediversin yapıversin ne olurki
senin çok takıntı yapman birazda hormonlarınla alakalıdaha düne kadar demiyormuyduk bi hamile kalalım her zorluğuna razıyızz
çok şükür rabbim bu mutluluğu bizlere yaşattıya bu zorluklar gelip geçici
sen doğurda eşinin bu yaptığı yardımların kat be kat karşılığını verirsin canım kendini hiç üzme bebişinide etkileme
şurda 1-2 ayımız kaldı sabırrrr
ablacım düşünmemeye çalışıyorum bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin
yeni işime hiç ısınamadım ama alışıyorsun mecburen hiç olmamasından iyidir ekmek paramı alıyorum
kamerim bu son günler böyle bir duygusallık geldi üstüme adam yapıyordu daha öncede ama bu kadar içlenip ağlamazdım:))
sanırım ailesinin etkisi var onlar sahip çıkmıyor diye eşime üzülüyorum hiç olmazsa arad gelip sorsalar bizi bu kadar üzülmezdim belkideneyse yaa dünden beri sıktım sizide
dün evlilik yıldönümünüzdü tebrik ederim eşin ve oğluşlarınla beraber nice nice mutlu huzurlu yıllara inşallah
günaydınn kızlarr
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde hepimizin evine bereket,huzur ,mutluluk ,sağlık evimizi şenlendirecek hayırlı evlatlar versin ..hamişlere kolay doğumlar bebiş bekleyen arkadaşlarımıda tez zamanda nasip etsin (Amin)
Duru bacı iyiyim hamd olsun biraz sıkıntılar var tabi eh olacak okadarıda
sen nasılsınn işler yoğun galiba Allah kolaylık versin
Ege paşada iyidir uymarım öpüyorum sizi
ay iyki hatırlattınız kızlar kadir gecesinden filan haberim yok ama ama bu gün 26.gün 27.gecede olmazmıydı ki kadir gecesi:44:
duru hoş geldin çok şükür iyiler heralde bide hissetmeye başlasaydım sabırsızlanıyorum
egeyede çok geçmiş olsun allah korusun
olsun canım ekmek parası doğru söylüyosun daha iyi bir yer olur ilerde sıkma canını
sağol nurcikim yiyim işte ne olsun
sende üzülme olurmu sen iyi bir insansın onlar kaybederler
ege paşa iyi ateşlenmişti gecenlerde serum bağladılar kan idar tahlili temiz çıktı viral eneksiyon dedi dr. 3 gün gece gündüz düşmeyen ateşi vardı atlattık benide biliyosun evde hır gür devam en son cumartesi kavga etti benle işte yalan dünya ne yapalım
olsun canım ekmek parası doğru söylüyosun daha iyi bir yer olur ilerde sıkma canını
sağol nurcikim yiyim işte ne olsun
sende üzülme olurmu sen iyi bir insansın onlar kaybederler
ege paşa iyi ateşlenmişti gecenlerde serum bağladılar kan idar tahlili temiz çıktı viral eneksiyon dedi dr. 3 gün gece gündüz düşmeyen ateşi vardı atlattık benide biliyosun evde hır gür devam en son cumartesi kavga etti benle işte yalan dünya ne yapalım
ay iyki hatırlattınız kızlar kadir gecesinden filan haberim yok ama ama bu gün 26.gün 27.gecede olmazmıydı ki kadir gecesi:44:
duru hoş geldin çok şükür iyiler heralde bide hissetmeye başlasaydım sabırsızlanıyorum
egeyede çok geçmiş olsun allah korusun
hoşbıldum sağolasın
kaçıncı haftadaydın canım
cinsiyetler bellimi
Allaha havalae ettim
geçmiş olsun Ege paşamıza umarım daha iyisinizdir
amannn ne yapacksın canımm yaa
kavga evliliğin tuzu biberi diyorlar ama bazende zehir oluyor tuz biber dedikleri şey
Allah huzur ,mutluluk versin ne diyim bacım
İNŞALLAH ABLACIM İNŞALLAHHHHHH
egeyede çok geçmiş olsun ablacım şimdi iyisinizdir inşallahhhh
ahh şıu erkeklerrr toplama kampına sokmak lazım kadınları nasıl davranmalarını öğretmek lazımmm :)
hepsi geçecek güzel günler bizi bekliyor demi ablacımmmm
hoşgeldin papatyam hissedeceksin yakında allahım izniyle inşallahhhh
16.haftamızdayız bir kız bir oğlan allah nasip ederse bi değişiklik olmazsa
hoş buldum çiğdemcim
iyiyiz canım
ya ben kavga etmeyi sevmiyorum
ama cevap vermedende duramıyorum
sağol canım
toplama kampına soksanda adam olurlarmı şüpheliyim
iyiyiz canım
ya ben kavga etmeyi sevmiyorum
ama cevap vermedende duramıyorum
sağol canım
toplama kampına soksanda adam olurlarmı şüpheliyim
bende öyleyim altında kalamıyorum hiç bir lafınbazen diyorum tut kendni bırak ne yaparsa yapsın nasıl olsa siniri geçince hiç bişey olmamış gibi davranıyor ozamanda benim cinlerim tekrar tepeme çıkıyor
düşündüm de haklısın
gece çok huzursuz yattım daha doğru yatmaya çalıştım bölük pörçük
şimdi uyku bastırdı gidip uyusam iyi olacak kafam klavyeye çarpmadan ..görüşürüz
aynen altta kalmıyom
gece çok huzursuz yattım daha doğru yatmaya çalıştım bölük pörçük
şimdi uyku bastırdı gidip uyusam iyi olacak kafam klavyeye çarpmadan ..görüşürüz
yat canım tatlı rüyalar
bende hiç cvp vermem kavga sırasında ağzımı bıçak açmam ama eski hali dönsün bi konu açılsın alttan alttan lafımı söylüyorum çünkü eşim çok sinirli bi insan
benim yerimede uyu canııım
cevap vermiyosun valla helal sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?