günaydın kızlarrrrrrr
bugün kuaföre gittik oğluşlarımla başbaşa
ağda kaş bıyık azıcıktan saçlarımın ucundan aldırdım geldik
oh be dünya varmışvalla kıl yumağı gibi geziniyordum ortalıkta iyi oldu
allah razı olsun amin inşallah
rabbim tez vakitte sıkıntısız bir hamilelik sanada nasip etsin inşallah dileyen herkese inşallah
günaydın canlarım nasılsınız bakalımmm
pınar ablacım haklısın kendime de kızıyorum ama dediğin doğru eşime daha çok kızıyorum ama yapamıyor yapı gereği hiç bizaman yapmamış bu saatten sonra da hiç yapacağını sanmıyorum artık onların vicdanlarına kalmış diyorum rabbim büyük ablacım çok öpüyorum seni özlettin kendiniii
GEÇMİŞ OLSUN LARACIM DİKKAT ET KENDİNE bende yeni geldim sabah beri temizlik daha bitmedi yatak odası mutfak,banyo filan çok iş var bugün anca salon salomanjeyi bitirdim perdeleri ütüledim halı yıkadım serdim cam sildim ayy şiştim duş alıp uzandım şimcikperselegim çıktı valla sizler napıyonuz bebişler nasıl
canlarım nasılsınızzzzzz
biz bugün pek iyi değiliz gene hastanedeydik
bebeklerimle ilgili sorunum yok çok şükür
sabah baş dönmesi mide bulantısı halsizlik kusma gibi şikayetlerim vardı eşim geldi hemen götürdü hastaneye şimdi daha iyiyiz
kulağımla ilgili geçen hafta sorun yaşamıştımya doktor onunla ilgili olabilir dedi
ama nst ye bağladılar rahim boyunu filan ölçtüler hepsi iiyi şükür
bide nerdeyse ilk gittiğimde çatı muynesine alıyorlardı yaptırmam dedim daha çok küçük bebeklerim gerek yok dedim :))))allahtan sorun çıkarmadılar kabul ettiler:))))
anne olmak
bir gözü gerçeklere bakarken
bir gözünle hayalere dalmaktır ..
Anne olmak
yumşacık tutunğun kalbinle
her sıkıntıya dağ gibi durmaktır ,..
Anne olmak
günah dolu dünyada işlenen en büyük sevaptır
anne olmak
her türlü gürültüde evladıyın tek nefesini bille duymaktır
anne olmak
bahşettiği lütüfdan dolayı yaradana yanaşmaktır ..
(bir gün bizde anne olup bu güzelikleri yaşayacakmıyız acaba )
laracım çok geçmiş olsun canım alalh şifa versin turnal ohh mis gibi olmuştur evceğizin bende salonun halısını sildim kuzucuğum uyurken bugün hiç uykumuz yok sabah 7den ögleye kadar uyanıktık bide mız mızlık yaptık sonr abi saat uyudu uyandı falan derken bugünüde akşam ediyoz
en kısa zamanda inşallah canım hayırlısıyla o günleri hep beraber göreceğiz
anne olmak
bir gözü gerçeklere bakarken
bir gözünle hayalere dalmaktır ..
Anne olmak
yumşacık tutunğun kalbinle
her sıkıntıya dağ gibi durmaktır ,..
Anne olmak
günah dolu dünyada işlenen en büyük sevaptır
anne olmak
her türlü gürültüde evladıyın tek nefesini bille duymaktır
anne olmak
bahşettiği lütüfdan dolayı yaradana yanaşmaktır ..
(bir gün bizde anne olup bu güzelikleri yaşayacakmıyız acaba )
canim,insallah en kisa zamanda senin o guzel haberini alicaz,hic uzulme,ben inaniyorum,sen de inan,hep dualarimdasin,insallah su MUBAREK RAMAZAN ayinin hurmetine RABBIM sana hayirli saglikli bir cimcime gondericektir insallah.INAN INAN INAN,BIR AN BILE VAZGECME CANIM.RABBIM duy sesimizi
abowww çok işin varmış bacım senindikkat et bayram üzeri hastalanma haaa allah korusun kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?