Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

güle güle kıllan canım

ablacım o zaman sana büyük sabır versin allahım onlar yokmuş gibi davranacaksın hayatında allah islah etsin ne diyelim ben de öpüyorum seni

abowww çok işin varmış bacım senin dikkat et bayram üzeri hastalanma haaa allah korusun kolay gelsin

kızlar bizim apartmana mantolama yapılıyo daha öncede sölemiştim sanırım taamm 2 ay sürecek yandık biz ne cam ne kapı acabilecem bu sıcaktaşuanda iskele kuruluyo bide hırsız girmesinden korkuyo insan :18::18::18:

geçmiş olsun canım RABBİM bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepinize ALLAH onları bizlere bağışlasın amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

anne olmak

bir gözü gerçeklere bakarken
bir gözünle hayalere dalmaktır ..
Anne olmak
yumşacık tutunğun kalbinle
her sıkıntıya dağ gibi durmaktır ,..
Anne olmak
günah dolu dünyada işlenen en büyük sevaptır
anne olmak
her türlü gürültüde evladıyın tek nefesini bille duymaktır
anne olmak
bahşettiği lütüfdan dolayı yaradana yanaşmaktır ..

(bir gün bizde anne olup bu güzelikleri yaşayacakmıyız acaba )

en kısa zamanda inşallah canım hayırlısıyla o günleri hep beraber göreceğiz

laracım çok geçmiş olsun canım alalh şifa versin turnal ohh mis gibi olmuştur evceğizin bende salonun halısını sildim kuzucuğum uyurken bugün hiç uykumuz yok sabah 7den ögleye kadar uyanıktık bide mız mızlık yaptık sonr abi saat uyudu uyandı falan derken bugünüde akşam ediyoz

ilk doğdukları zaman böyle oluyolar bende çok bilirim ömerin 10 -15 dk.uyuyup sonra saatlerce uyumadan oturduğunu yoruluyo uykusu geliyo mızmız oluyodu sonra 6 -7 aylıktan sonra gündüz uykuları daha bir düzene girmeye başladı

canim,insallah en kisa zamanda senin o guzel haberini alicaz,hic uzulme,ben inaniyorum,sen de inan,hep dualarimdasin,insallah su MUBAREK RAMAZAN ayinin hurmetine RABBIM sana hayirli saglikli bir cimcime gondericektir insallah.INAN INAN INAN,BIR AN BILE VAZGECME CANIM.RABBIM duy sesimizi

ETTİĞİNİZ HER DUA DERDİMİZE DEVA..
HASTALARIMIZA ŞİFA..GÖNÜLÜMÜZE HUZUR ..
EVLERİMİZE BEREKET..
GEÇMİŞLEMİZE RAHMET OLSUN..
DUALARIMIZ KABUL...
İBADETLERİMİZ MAKBUL OLSUN...
RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUNNNN ....
hayırlı cumalar

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hepinize iyi bayramlar ailenizle güzel günler geçirin artık bayramdan sonra görüşürüz ben bugün köyüme gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…