Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tüksinme kız o benim yaşlı halim

sabır en büyük ilaç ama işte insan oğlu taştığı zamanlarda oluyor
benimde kaynanm lafa gelince oğlundan kıymetli kimse yok ama hep lafta kalıyor bir değerini göremedim eşimin nedense
en güzeli Allaha havale etmek bırak ne halleri varsa görsünler çekemediklerindne olsa gerek böyle davrdıklarına göre

yaa ne diyeyim nurcan ama bak kaynananın kardeşi güzel söylemiş oda anlamış olur belkiiii kızın bi dogsun herkesii sallıyacaksınnn az kaldı hayırlısı ile inşallah

dogum şekli oglum artık dogum kanalına bile inmiş dedi tersti zaten ama kanalada girmiş amma velakin doktorrr bebek iri 37 haftalıkken alabiliriz dedi bende suni sancımı vereceksiniz dedim ona o zmn karar vericez dedi yanii her ikiside olabilirrrr

ben kahvaltı yapıp geliyorummmm

günaydın canım

iyi diyelim iyi olsun mide yanmalarımdan şikayetçim fazlasıyla yanıyor yinede hamd olsun bugünü gösteren Rabbime

öyle canım öyle Allah onları başımızdan eksik etmesin
bayram tatiline gidiyorsunuz demek kızçenle.Alamanlardan amcası hediyeler getirmiş ohh ne güzel güle güle giysin prenses kızımız

oyy maşallah kuuzmaa tombik,tosuncuk olacak demek Allah nazarlardan korusun
hayırlısıyla sağ salim doğsunlarda normal yada sezeryan fazrketmez ben artık takıntı haline getirmiyorum ama iki doğum şeklinden de feci şekilde tırsıyorum :18::18::18::18::18:

saol cnm ALLAH razı olsun ohh bayramdaa güzellll hediyeler geliyorrrr kızçene güle güle giysinlerrrr

aslındaaa çokta kilolu deil ama bundan sonra hızlı alacak ondan öyle diyoo sanıyorsam RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn bende bir an önce zaman gelsin ne korku var nede başka bişey zaman durdu geçmiyor sankiii

saol cnm ALLAH razı olsun ohh bayramdaa güzellll hediyeler geliyorrrr kızçene güle güle giysinlerrrr

sağolun kızlar
kedersiz bir yudum soguk süt iç miden yanınca benimde cok yanardı bebek saçlı ondan derlerdi ama benimkinin azcık saçı var

evet canım allaha havale etmekk boşverrr evet haklısın sabır bi yere kadar ondan sonra volkan patlamasıııı aman salla gtsin canım rabbim büyük bi gün gülecez canımmmmmmm eşinin teyzesine takdir ettim kız kardeşi olmasına rağmen açık açık konuşmuş valla helall

canım bol bol su iç yürüyüş yap canım inşallah tez vakitte bi ıkınmayla doğurursun canım hepiniz inşallahhh

anacım sezeryandan korkma cok rahat emin ol
sonrasıda cok kötü geçmedi benim şükürler olsun sadece seni ilk yataktan kaldırdıklarında biraz agrın oluyor ve korkuyorsun ondada zaten hala uyuşuk oluyorsun anestezinin etkisiyle sonrasındada agrın olursa hemen agrı kesici vuruyorlar dr ev içinde agrı kesici yazıyor ben hiç içmedim diyebilirim sagsağlim kurtulun da o agrılar kolay gerçekten

tosticim hoşgeldin canım nasılsın prenses nasıl demek alamanyadan (bu sözü çok severim normalde almanya derim ama ) hediyeler geliyor demek güle güle eskitsin şimdiden canım

canım sen özele mi gidiyorsun
bebeğin son haftalar gelmeden iri mi küçük mü olacagı belli olmaz özele gidiyorsan ve 37. haftada alabiliriz diyorlarsa bu işte duygusallık ara para için yapıyor özeller
kızlar özele gidenler bir devlet hastanesiylede görüşmeden sakın sezeryan olmayın

tosticim hoşgeldin canım nasılsın prenses nasıl demek alamanyadan (bu sözü çok severim normalde almanya derim ama ) hediyeler geliyor demek güle güle eskitsin şimdiden canım

hoşbulduk canımcım
şükürler olsun iyi prensesim tv nin karşısına koydum uyuyakalmış
bende bir sizlere bakım dedim
iyi dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi
sen nasılsın neler yapıyorsun canım artık koptuk konulardan iyice

ayy cnm suuyla fazla aram yok kendimedee çok kızıyorumm biraz daha sıkmam lazım kendimi

bendee korku yok o yola girdiysek bir şekildee çekicez RABBİM yardımcımız olsunnn

inşallah canım inşallah hayırlısyla şu günler bir geçsede alsak kucağımıza artık
şimdden ağırlaştım gece yatakta oturarak uyuyorum artık
mişde yanması için süt fayda etmiyor artık şurup içiyorum gavicon bir tek bu kesiyor 1 saat kadar

eşimin teyzesi az çkemiyor onlardan(ablası ve eltimden) ablası güya ,ama haksızlığı ayrımcılığı çok olur bu yüzden de illalah etmiş durumda o da

ee kaç kilo olduğunu yazmamışsın bundan böyle bende ysülemem kaç kilo aldığımızı

cnm evt özele gidiyorum ama ben yanlış yazdım sanırsam hem yemek hem pc yürütemedimdoktor 37. haftada benim beklediğim 3 700 olacak 40 lı haftaları bekliyemeden dogumu gerçekleştiricez dedi bendeee suni sancı ilemi dedim ona o zmn bakıcaz dedi bu zamana kadar sezeryan yok normal dedi hep ama bakalım hayırlısı sezeryan deede hiç yok demem herhaldeeee normal dogum korkusundan:18::18::18::18::18::18:

sölememm iştee sölememmmm

ben bu zamana kadar kaç doktor değiştirdim .hepside sezeryan yanlısı taki şimdi gittiğim doktoru bulana kadar
hepsine normal doğum istediğimi söyledim biri olmaz riske atamayızdiğeri tüpbebk kıymetli bebek sezeryan derim dedi (sonbuçta herkesin bebeği kıymetli)
bir diğeri 37. haftadan sonra gel suni sancıyla deneriz dedi
salakmıyım ben 37. haftada açılma olmadan suni sancının bir işe yaramadığını biliyorum az araştırmadım ,okumadım
şimdiki doktorum (özel hastane) normal doğumdan yana tüp bebek diye sezeryan şart değil normal doğumu engelliycek bir durum söz konus değilse tabikide normal doğumu tavsiye ediyorum dedi şuan böyle konuşuyor doğuma yakın bir kulp bulup sezeryana alırmı bilemem artık

boşverin kızlar hiç bişey için kendinizi üzdügünüze degmez saglıklarınız yerindemi eşinizle mutlumusunuz hee buara şirinler ve şirineler iyiyse karnınız tok başınızı sokacagınız eviniz varsa gerisi boş şükür edip ALLAH a yeter bacılarım öptüm hepinizi eşime yemek ve ilaçlarını hazırlıcam görüşürüz

canım anladım dediğini bende özelde yaptım kafası büyük mü demediler kalp ritmi bozluyor mu demediler banada normal dediler ama para için ellerinden geleni yaptılar sezeryan oldum öyle diyecekler ki sezeryan yapsınlar sezeryan istiyorsan bişey diyemem ama normal düşünen arkadaşlar birde devlet hastanesine görünün çünkü onlar cıkarsız iş yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…