http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/551684-8-yillik-ozlemimiz-aceleci-ikizlerimiz.htmloyy minik kuzuyaaa kurban olurum yaaa RABBİM saglıcakla evine dönmesini nasip eder inşallahhhh nicki ne durumu nasılll:26::26::26::26::26:
yaa ama daha neler duyacam görümcem bizdeykende ağzından bi kaç bişey kaçırdı ama meğer eşim biliyormuş da benden saklamış o an işte deliye döndüm ama sabrettim akşamına da eşime bi güzel yatak hazırladımmmmama elimde tutmalıyım dedim ertesi günü canım ciğerim oldum ayy şu erkek milleti belden aşağasına çalışıyor kafaları sanki
olacak olacak az kaldı UMUTLARA
bundan haberin varmı bilmiyorum ama eğer doğum gece olursa ve kendi doktorunu istiyorsan geliyormuş ama tabikide ayrı bir ücret alıyormuş bunun için
yahu zeynep kamil gibi bir hastane varsa bencede özel hastanelere gerek yok .bizim burdaki doğum evinde adam akkılı doktor yok koskoca hastanede sadece bir doktor var acilinde
..geçen gittim saatlerce bekleyen hastalar oldu ama bey efendinin sezeryanı varmış sezeryan böyle saatlerce sürmezki Allah bilir adam uyuyordur uyandırmayın diye emir vermiştir ebelere
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/551684-8-yillik-ozlemimiz-aceleci-ikizlerimiz.html
erkek miletti işte hepsi aynısende sık dişini ver her gece artık ne yapcan
dün denk geldim doğum öykülerine bakarken gördümhee evt bu ikizleri okudum RABBİM hayırlısı ile evlerine dönmelerin i nasip etsin inşallahhhh
cok öptük hepinizi zeynom uyandı onu yıkıycam 3 gibide yola cıkarız
herkese hayırlı bayramlar diliyoruz
sizleri ve bebişlerinizi öpüyoruz grş üzere
cok öptük hepinizi zeynom uyandı onu yıkıycam 3 gibide yola cıkarız
herkese hayırlı bayramlar diliyoruz
sizleri ve bebişlerinizi öpüyoruz grş üzere
dün denk egeldim tesadüfen doğum öykülerine bakarken
inşallah inşallah
bizde sizi öptüm iyi bayramlar
ben çıkıyorum pazara çıkıyoruz eşimle ..göürüşürzz
umarım başarabilirm bunu..
çünkü ben çok çabuk unutur ve kin tutamayan biriyim keza aynı şekilde eşim de öyle
eferim kızz sana işte böyle akıllı ol kocişini elinde tutt gerisini boşver gitsin zaten onlarr çatlayacaklardır o zmn merak etmeeee
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/551684-8-yillik-ozlemimiz-aceleci-ikizlerimiz.html
erkek miletti işte hepsi aynısende sık dişini ver her gece artık ne yapcan
teşekkür ederim canım benim ee fatoş anlat bakalım eşimi başka nasıl elde tutabilirim verebileceğin tüyolar var mı sevom burda olsaydıı off döktürürdüü vallahi
ooo nurcanım o kadar da demedim yaniii amanınnnnnnnn adam o zaman hiç dibimden ayrılmaz demi bunu düşüneyim ben en iyisiii
canlarim,cumaniz mubarek olsun.
ben yine husrandayim.ya her sey bi yan dursun 3 gundur kayinpederim benimle tutusmus,hep bi laf sokuyor.aklimi kaybedicek durumdayim inanin,aklimdan esimden ayrilmaktan baska hic bi sey gecmiyor.dunden yine gozyasim dinmiyor,bu evde yasiyan her kes benimle kavga etmek,azarlamak istiyor,benim sucum ne ya?aglamaktan dunden gozlerim acilmiyor.kayinpederim beni ustuste 3 gun azarlayinca dayanamadim,meleyim kucagimda oyle yuksek sesle agladim ki anlatamam,tutamadim kendimi,tam bahcenin ortasinda,ya su adam benden ne istiyor,benim derdim bana yetiyor zaten,kuzum da kucagimda anne diyo seslenip kaldi.kaynanam eltimlere gitmis bakuye,tam hongurduyum sirada beni aradi,bi de ona agladim,dedim benim sucum ne ,her kes bana karsi cebhe almis.tamam sakin ol,ben gelince konusurum dedi.
kesin bana buyu yapmislar,yuvam yikilsin diye,her kesle gecimsizlik olsun,beni evden atsinlar diye.
oruclu halimle RABBIMDEN isteyim benim yuvami yikmak isteyenleri dunya ahiret rezil etsin,yaptiklari kendi ayaklarina dolansin insallah,bu gune kadar kimseyle kavga etmedim,kimse beni bu kadar uzmedi.inanin dayanacak gucum kalmadi.yazdisim her sozu goz yasi akitarak yazdim.RABBIM bana cektirenlerin cezasini versin insallah.
affedin beni nolur,yine icinizi karartdim,ama kimseye anlatamiyorum,annemler bilse cok uzulucek,is daha da buyuyecek,ne kadar dayanicam bilmiyorum,ama bu aksam son kez esimle konusmayi dusunuyorum.insallah beni anlar.dua edin nolur.
benimde 26 haftalık ikizlerim beni bıraktılar sezaryanla alsalardı yaşarlardı belki
yine çoksıkıntılı bir yola çıktım sonumuz hayır olur inşallah
canım nolur üzülme ağlama akşam güzelce eşinle konuş bide bak şimdi tam sela vakti aç kuran yasin oku canım geçen nevomun verdiği duayı bol bol oku o dua büyüyü bozuyormuş bak bugün dua ararken dikkatimi çektii üzülmee demek kolay seni çok iyi anlıyorum inşallah eşinde anlar allahım yardımcın olsun bu mübarek günlerde ne diyeyim anlamıyorum ben böyle insanlarıı
benimde 26 haftalık ikizlerim beni bıraktılar sezaryanla alsalardı yaşarlardı belki
eeeee dibinden ayrılmasını istemiyorsan dediğimi uygulayacaksınteşekkür ederim canım benim ee fatoş anlat bakalım eşimi başka nasıl elde tutabilirim verebileceğin tüyolar var mı sevom burda olsaydıı off döktürürdüü vallahi
ooo nurcanım o kadar da demedim yaniii amanınnnnnnnn adam o zaman hiç dibimden ayrılmaz demi bunu düşüneyim ben en iyisiii
önce şu ayrılma fikrini kafandan çıkar at canım..sizinkilerin istediği şeyde bu değilmi zaten neden boşanıpta onların istediğini yapasınki... kendine gel ve eşininle konuş.. gerekirse göz dağı ver bu şekilde devam ettiremeyecğini söyle .daha fazla ezilmek istemediğini söyle.. ne haddine kayınpederin bağırıyomuş sanacanlarim,cumaniz mubarek olsun.
ben yine husrandayim.ya her sey bi yan dursun 3 gundur kayinpederim benimle tutusmus,hep bi laf sokuyor.aklimi kaybedicek durumdayim inanin,aklimdan esimden ayrilmaktan baska hic bi sey gecmiyor.dunden yine gozyasim dinmiyor,bu evde yasiyan her kes benimle kavga etmek,azarlamak istiyor,benim sucum ne ya?aglamaktan dunden gozlerim acilmiyor.kayinpederim beni ustuste 3 gun azarlayinca dayanamadim,meleyim kucagimda oyle yuksek sesle agladim ki anlatamam,tutamadim kendimi,tam bahcenin ortasinda,ya su adam benden ne istiyor,benim derdim bana yetiyor zaten,kuzum da kucagimda anne diyo seslenip kaldi.kaynanam eltimlere gitmis bakuye,tam hongurduyum sirada beni aradi,bi de ona agladim,dedim benim sucum ne ,her kes bana karsi cebhe almis.tamam sakin ol,ben gelince konusurum dedi.
kesin bana buyu yapmislar,yuvam yikilsin diye,her kesle gecimsizlik olsun,beni evden atsinlar diye.
oruclu halimle RABBIMDEN isteyim benim yuvami yikmak isteyenleri dunya ahiret rezil etsin,yaptiklari kendi ayaklarina dolansin insallah,bu gune kadar kimseyle kavga etmedim,kimse beni bu kadar uzmedi.inanin dayanacak gucum kalmadi.yazdisim her sozu goz yasi akitarak yazdim.RABBIM bana cektirenlerin cezasini versin insallah.
affedin beni nolur,yine icinizi karartdim,ama kimseye anlatamiyorum,annemler bilse cok uzulucek,is daha da buyuyecek,ne kadar dayanicam bilmiyorum,ama bu aksam son kez esimle konusmayi dusunuyorum.insallah beni anlar.dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?