benim şayet normal doğum olursa epidural olacak bu yüzden normal dğuma birz daha cesaretliyimcnm evt özele gidiyorum ama ben yanlış yazdım sanırsam hem yemek hem pc yürütemedimdoktor 37. haftada benim beklediğim 3 700 olacak 40 lı haftaları bekliyemeden dogumu gerçekleştiricez dedi bendeee suni sancı ilemi dedim ona o zmn bakıcaz dedi bu zamana kadar sezeryan yok normal dedi hep ama bakalım hayırlısı sezeryan deede hiç yok demem herhaldeeee normal dogum korkusundan:18::18::18::18::18::18:
sölememm iştee sölememmmm
canım anladım dediğini bende özelde yaptım kafası büyük mü demediler kalp ritmi bozluyor mu demediler banada normal dediler ama para için ellerinden geleni yaptılar sezeryan oldum öyle diyecekler ki sezeryan yapsınlar sezeryan istiyorsan bişey diyemem ama normal düşünen arkadaşlar birde devlet hastanesine görünün çünkü onlar cıkarsız iş yapıyorlar
benim şayet normal doğum olursa epidural olacak bu yüzden normal dğuma birz daha cesaretliyim
söleme söleme nazar ederiz belki
hoşbulduk canımcım
şükürler olsun iyi prensesim tv nin karşısına koydum uyuyakalmış
bende bir sizlere bakım dedim
iyi dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi
sen nasılsın neler yapıyorsun canım artık koptuk konulardan iyice
ayy cnm suuyla fazla aram yok kendimedee çok kızıyorumm biraz daha sıkmam lazım kendimi
bendee korku yok o yola girdiysek bir şekildee çekicez RABBİM yardımcımız olsunnn
inşallah canım inşallah hayırlısyla şu günler bir geçsede alsak kucağımıza artık
şimdden ağırlaştım gece yatakta oturarak uyuyorum artık
mişde yanması için süt fayda etmiyor artık şurup içiyorum gavicon bir tek bu kesiyor 1 saat kadar
eşimin teyzesi az çkemiyor onlardan(ablası ve eltimden) ablası güya ,ama haksızlığı ayrımcılığı çok olur bu yüzden de illalah etmiş durumda o da
ee kaç kilo olduğunu yazmamışsın bundan böyle bende ysülemem kaç kilo aldığımızı
nurcik hadi yazıyorummm ama maşaallah demeyii unutmayınnnnteyzoşları 2.300 gr 45 cm boyumuz kuzucugumun
maşallahh maşallahh 40bin kere Allahım korusun seni kem gözlerdennnnnnurcik hadi yazıyorummm ama maşaallah demeyii unutmayınnnnteyzoşları 2.300 gr 45 cm boyumuz kuzucugumun
boşverin kızlar hiç bişey için kendinizi üzdügünüze degmez saglıklarınız yerindemi eşinizle mutlumusunuz hee buara şirinler ve şirineler iyiyse karnınız tok başınızı sokacagınız eviniz varsa gerisi boş şükür edip ALLAH a yeter bacılarım öptüm hepinizi eşime yemek ve ilaçlarını hazırlıcam görüşürüz
haklısınn cnm hemdee çokkkkiyiyim canım vvalla ne yapayım aynı tas aynı hamam sürünüp gidiyoruzz
bi haziran ayında aşılama yaptırdım başarız sonuçlandı onun dışında şimdilik tedaviye ara verdik hatta akşam annemlerin yanında eşimde vardı konu çocuktan açıldı annem veren allah alan allah bebek diye çok üstüne düşmeyin ama olsada şurda ısırıp sevsek öpsek dedi o kadar içten diyorki gözleri uzaklara daldı bende anneme takıldım anne daha genciz hayatımızın tadını çıkaralım rabbim hayırlı bi günde nasip edecektir dedim konuyu kapattık öyle
kendin için içme oğlşun için iç canım
yaa herkes anlamışta bi kaynanan anlamamış aynı bizimkisi gibi hatta geçenlerde çok şaşırdım kayınvalide bizdeyken ağzından kaçırdı görümcesi ona çocukların altınlarını yemişsin demiş yani bizden için oda ona benimde kaynanamlar yedi nolmuş bunları hiç bahsetmiyorsunuz ama demiş aynen anlatıyor bize baktı ne dedini fakretti hemen ne yaptı ne etti konuyu farklı yöne çekti
maşallah canım bu haftalardan sonra bebek haftada 150 gr civarı alıyor senin 8 haftan var 1200 1500 civarı daha alır bebişin aşagı yukarı 3500 falan olur çünkü zeynomda bu haftalarda bu kilolardaydı
nurcik hadi yazıyorummm ama maşaallah demeyii unutmayınnnnteyzoşları 2.300 gr 45 cm boyumuz kuzucugumun
maşallahh maşallahh 40bin kere Allahım korusun seni kem gözlerdennnnnkurban olsunlarr tombikim benimm
aaa sen gitmedinmi halaa köye
haklısın canım ailece huzurmuz olsunda gerisi dış kapının dış mandalı ama salak kafam işte takıyor kafasına
bende devlet hastanesini ebelerindne korkuyorum .bağırdığında kızıyorlarmış hastalara :18::18::18::18::18:evt cnm çok haklısın bendee son zamanlar birde devlete gitmeyi planlıyorum aslında ama devlet has. fobim korkutuyoo ordada insana insan gibi davranmıyorlar yaaa
bir taraftan kahvaltı yapıyorum bende anca yetişiyom ne yapıyımhahahaa söledim yaaaaa çok geride kalmışsın çokkkk
çuvallamışiyiyim canım vvalla ne yapayım aynı tas aynı hamam sürünüp gidiyoruzz
bi haziran ayında aşılama yaptırdım başarız sonuçlandı onun dışında şimdilik tedaviye ara verdik hatta akşam annemlerin yanında eşimde vardı konu çocuktan açıldı annem veren allah alan allah bebek diye çok üstüne düşmeyin ama olsada şurda ısırıp sevsek öpsek dedi o kadar içten diyorki gözleri uzaklara daldı bende anneme takıldım anne daha genciz hayatımızın tadını çıkaralım rabbim hayırlı bi günde nasip edecektir dedim konuyu kapattık öyle
kendin için içme oğlşun için iç canım
yaa herkes anlamışta bi kaynanan anlamamış aynı bizimkisi gibi hatta geçenlerde çok şaşırdım kayınvalide bizdeyken ağzından kaçırdı görümcesi ona çocukların altınlarını yemişsin demiş yani bizden için oda ona benimde kaynanamlar yedi nolmuş bunları hiç bahsetmiyorsunuz ama demiş aynen anlatıyor bize baktı ne dedini fakretti hemen ne yaptı ne etti konuyu farklı yöne çekti
sedefo doğru demişsin canım hayatın tadını cıkarın bebek yok diye içinize kapanmayın rabbim nasip ederse olacak inş.
bende devlet hastanesini ebelerindne korkuyorum .bağırdığında kızıyorlarmış hastalara :18::18::18::18::18:
bir taraftan kahvaltı yapıyorum bende anca yetişiyom ne yapıyım
çuvallamış
bende devlet hastanesini ebelerindne korkuyorum .bağırdığında kızıyorlarmış hastalara :18::18::18::18::18:
bir taraftan kahvaltı yapıyorum bende anca yetişiyom ne yapıyım
çuvallamış
fatoş duydunmu ekim topiğinden bir arkadaş 27 haftalık doğum yapmış
olacak olacak az kaldı UMUTLARAinşallah canım hayırlı zamanda saatinde en güzel gününde olsun inşallah rabbim büyükkkkk hadi biz 3.5 sene oldu nice çok seneler bekleyenler var sabırla bizde bilmeliyiz sabretmesini ama elimizdeki imkanlarınıda denemeliyiz ki sabredelim
bundan haberin varmı bilmiyorum ama eğer doğum gece olursa ve kendi doktorunu istiyorsan geliyormuş ama tabikide ayrı bir ücret alıyormuş bunun içino ebeler bizler olmasak nerden para kazanacak bilmiyorum eger dogumum gece gerçekleşirse zaten seyhanın dediği hast. varya zeynep kamil oraya gitmeyi planlıyorum doktorum gece hiçbir şekilde gelmiyormuşyabancı doktorda yapacaksam niye onlara para vereyim hemde zeynep kamil dogum dalında 1 numaraa benimkidee o ebeleree parayı sıkıştırıncaa canı gibi bakarlar diyoo çok kararsızım
bendee az öncee o şekilde hallettim kahvaltımızı
yaa ama daha neler duyacam görümcem bizdeykende ağzından bi kaç bişey kaçırdı ama meğer eşim biliyormuş da benden saklamış o an işte deliye döndüm ama sabrettim akşamına da eşime bi güzel yatak hazırladımmmmama elimde tutmalıyım dedim ertesi günü canım ciğerim oldum ayy şu erkek milleti belden aşağasına çalışıyor kafaları sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?