Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim şayet normal doğum olursa epidural olacak bu yüzden normal dğuma birz daha cesaretliyim

sölememm iştee sölememmmm

söleme söleme nazar ederiz belki

evt cnm çok haklısın bendee son zamanlar birde devlete gitmeyi planlıyorum aslında ama devlet has. fobim korkutuyoo ordada insana insan gibi davranmıyorlar yaaa

iyiyim canım vvalla ne yapayım aynı tas aynı hamam sürünüp gidiyoruzz
bi haziran ayında aşılama yaptırdım başarız sonuçlandı onun dışında şimdilik tedaviye ara verdik hatta akşam annemlerin yanında eşimde vardı konu çocuktan açıldı annem veren allah alan allah bebek diye çok üstüne düşmeyin ama olsada şurda ısırıp sevsek öpsek dedi o kadar içten diyorki gözleri uzaklara daldı bende anneme takıldım anne daha genciz hayatımızın tadını çıkaralım rabbim hayırlı bi günde nasip edecektir dedim konuyu kapattık öyle

ayy cnm suuyla fazla aram yok kendimedee çok kızıyorumm biraz daha sıkmam lazım kendimi

bendee korku yok o yola girdiysek bir şekildee çekicez RABBİM yardımcımız olsunnn

kendin için içme oğlşun için iç canım

yaa herkes anlamışta bi kaynanan anlamamış aynı bizimkisi gibi hatta geçenlerde çok şaşırdım kayınvalide bizdeyken ağzından kaçırdı görümcesi ona çocukların altınlarını yemişsin demiş yani bizden için oda ona benimde kaynanamlar yedi nolmuş bunları hiç bahsetmiyorsunuz ama demiş aynen anlatıyor bize baktı ne dedini fakretti hemen ne yaptı ne etti konuyu farklı yöne çekti

nurcik hadi yazıyorummm ama maşaallah demeyii unutmayınnnnteyzoşları 2.300 gr 45 cm boyumuz kuzucugumun

maşallah canım bu haftalardan sonra bebek haftada 150 gr civarı alıyor senin 8 haftan var 1200 1500 civarı daha alır bebişin aşagı yukarı 3500 falan olur çünkü zeynomda bu haftalarda bu kilolardaydı

nurcik hadi yazıyorummm ama maşaallah demeyii unutmayınnnnteyzoşları 2.300 gr 45 cm boyumuz kuzucugumun
maşallahh maşallahh 40bin kere Allahım korusun seni kem gözlerdennnnn kurban olsunlarr tombikim benimm

aaa sen gitmedinmi halaa köye
haklısın canım ailece huzurmuz olsunda gerisi dış kapının dış mandalı ama salak kafam işte takıyor kafasına

sedefo doğru demişsin canım hayatın tadını cıkarın bebek yok diye içinize kapanmayın rabbim nasip ederse olacak inş.

haklısınn cnm hemdee çokkkk
maşallah canım bu haftalardan sonra bebek haftada 150 gr civarı alıyor senin 8 haftan var 1200 1500 civarı daha alır bebişin aşagı yukarı 3500 falan olur çünkü zeynomda bu haftalarda bu kilolardaydı

gerçekmii demekki benim doktor çok abartıyorrrrrr dediğin gibi en iyi sonuç devlet hastanesi

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evt cnm çok haklısın bendee son zamanlar birde devlete gitmeyi planlıyorum aslında ama devlet has. fobim korkutuyoo ordada insana insan gibi davranmıyorlar yaaa
bende devlet hastanesini ebelerindne korkuyorum .bağırdığında kızıyorlarmış hastalara :18::18::18::18::18:

hahahaa söledim yaaaaa çok geride kalmışsın çokkkk
bir taraftan kahvaltı yapıyorum bende anca yetişiyom ne yapıyım
çuvallamış

sedefo doğru demişsin canım hayatın tadını cıkarın bebek yok diye içinize kapanmayın rabbim nasip ederse olacak inş.

inşallah canım hayırlı zamanda saatinde en güzel gününde olsun inşallah rabbim büyükkkkk hadi biz 3.5 sene oldu nice çok seneler bekleyenler var sabırla bizde bilmeliyiz sabretmesini ama elimizdeki imkanlarınıda denemeliyiz ki sabredelim

bende devlet hastanesini ebelerindne korkuyorum .bağırdığında kızıyorlarmış hastalara :18::18::18::18::18:

çuvallamış

o ebeler bizler olmasak nerden para kazanacak bilmiyorum eger dogumum gece gerçekleşirse zaten seyhanın dediği hast. varya zeynep kamil oraya gitmeyi planlıyorum doktorum gece hiçbir şekilde gelmiyormuşyabancı doktorda yapacaksam niye onlara para vereyim hemde zeynep kamil dogum dalında 1 numaraa benimkidee o ebeleree parayı sıkıştırıncaa canı gibi bakarlar diyoo çok kararsızım

bendee az öncee o şekilde hallettim kahvaltımızı

çuvallamış

yaa ama daha neler duyacam görümcem bizdeykende ağzından bi kaç bişey kaçırdı ama meğer eşim biliyormuş da benden saklamış o an işte deliye döndüm ama sabrettim akşamına da eşime bi güzel yatak hazırladımmmm ama elimde tutmalıyım dedim ertesi günü canım ciğerim oldum ayy şu erkek milleti belden aşağasına çalışıyor kafaları sanki

ayyyy kralda benim şarkı çıktııı bebek olmadan önceeee hep dinler dinler aglardım vee gelde şimdi agalamaaaaaa kızımız olacaktı......................

Son düzenleme:
olacak olacak az kaldı UMUTLARA

bundan haberin varmı bilmiyorum ama eğer doğum gece olursa ve kendi doktorunu istiyorsan geliyormuş ama tabikide ayrı bir ücret alıyormuş bunun için
yahu zeynep kamil gibi bir hastane varsa bencede özel hastanelere gerek yok .bizim burdaki doğum evinde adam akkılı doktor yok koskoca hastanede sadece bir doktor var acilinde
..geçen gittim saatlerce bekleyen hastalar oldu ama bey efendinin sezeryanı varmış sezeryan böyle saatlerce sürmezki Allah bilir adam uyuyordur uyandırmayın diye emir vermiştir ebelere

eferim kızz sana işte böyle akıllı ol kocişini elinde tutt gerisini boşver gitsin zaten onlarr çatlayacaklardır o zmn merak etmeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…