Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Canım arkadaşım üzülme ve ayrılma fikrini kafandan sil herşeyden önce yavrunuz var o ne annesiz nede babasız kalmamalı sinirlerine hakim ol unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır tatlı dilini koru ALLAHA havale et rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz......

neyse kankii boşverelim en iyisi
ee anlat bakalım bayram tatlısı yaptınmı neler yapacaksın ..geçen bayramda bal parmak yapmıştın hatırlıyorum ben vermiştim tarifi
kusura bakma canım bunu görmeden çıkmışım evet geçen bayram senin tarifi yaptım çok güzel oldu bu bayram kurabiye yapmayı düşünüyorum atarım buzluğa
gelen olursa çıkarırım bazen kimse gelmiyo tatlı ziyan oluyo böyle ziyan olmaz börekte yspmıştım onuda buzluğa koydum

ipekim nasıl bir kurabiye yapıyosunki şekerim buzluga atıyosun bendee dogum için yapıp atayım diyorum gelen olunca hazır çıkarırım:26::26::26::26::26::26:

bu bayram tatlı matlıyla uğraaşmıycam baklava aldı eşim birazda tulumba tatlısı tamamdır zaten gelen gidenimiz pek olmuyor bizimkilere gitmiycem ,bu durumda onlarda gelmeiycekler kanımca

Son düzenleme:
ipekim nasıl bir kurabiye yapıyosunki şekerim buzluga atıyosun bendee dogum için yapıp atayım diyorum gelen olunca hazır çıkarırım:26::26::26::26::26::26:
valla her türlü kurabiye poğaça böreği koyuyorum kurabiye çay olana kadar çözülüyo zaten eğer şu anda yapabliyosan bencede börek kek kurabiye yap koy hatta bir kaç çeşit yemek bile koy doğumda süper faydası oluyo
bu bayram tatlı matlıyla uğraaşmıycam baklava aldı eşim birazda tulumba tatlısı tamamdır zaten gelen gidenimiz pek olmuyor bizimkilere gitmiycem ,bu durumda onlarda gelmeiycekler kanımca

ne tatlısı boşver uğraşma tabi

bunları pişmişmi koyacagım anlamadımki çıkıncaaa hamur olmuyorlarmııı:26::26::26::26::26::26:

ohhh kızçeni görmeyee gideceksin ben salı günü gördüm daha 1 ay var ama çok özledim
neden 1 ay sonraya verdiki ..benim doktor 2 haftada bir çağırıyordu en son gittiğimde bir sıkıntın olmazsa 3 hafta sonra gel dedi çünkü izne ayrıldı
bundan sonra yine 2 haftada bir çağırır bence

son iki kontrolümde de nst ye bağlıyor .girdinmi hiç sen nst ye

Son düzenleme:
bunları pişmişmi koyacagım anlamadımki çıkıncaaa hamur olmuyorlarmııı:26::26::26::26::26::26:

kurabiye kek poğaçayı pişirip koyuyorum böreği genelde pişirmeden koyuyorum hiç bi ey olmuyo ilk gün nasıl koyduysam çözülünvce aynı oluyo istersen az bi şey yap koy dene
beğenirsen devamını yapar koyarsın

ben 32 .haftadan sonra her hafta gidiyodum suyum azdı ve sıkı sıkı tembihliyodu dr. ufacık bir farklılık hissedersen haberim olsun diyodu bir ay uzunmuş gerçekten

valla nurcik hiç bilmiyorum salı gittiğimde birdahaki ay da bu zaamanlarda gel sonra daha sık görüşücez dedi nst ye hiç girmedim herşey normal dedi gitti :26::26::26::26::26:

bende doğum için düşündüm pasta ,börek koymayı fakat dolapta yer yok kışlık için bir sürü sebze koydum .fasulye,barbunya,banya,közlenmiş patlıcan vs.

kocaman kız olmuştur çok büyüyolar

kurban olsun anası ona

damam şekerim çok saol ben hepsinden 2 şer tepsi yapıp atayım buzlugaaa birazda dolma saracam ama onu sevdiklerime vercem çok fazla saramammm çok iyi oldu bu yaaa logusalıkta ne ikram edicem düşüncesi olmaz hiç deilse

ben 32 .haftadan sonra her hafta gidiyodum suyum azdı ve sıkı sıkı tembihliyodu dr. ufacık bir farklılık hissedersen haberim olsun diyodu bir ay uzunmuş gerçekten
kanki kaç haftalıkken doğdu ömercik

valla nurcik hiç bilmiyorum salı gittiğimde birdahaki ay da bu zaamanlarda gel sonra daha sık görüşücez dedi nst ye hiç girmedim herşey normal dedi gitti :26::26::26::26::26:

demekki bir sorun yok canım o yüzden..benim 26. haftada kasılmam olmuştu biliyorsun erken doğum riskim vardıc.iğer geliştirici iğne yapıldı o yüzden sık sık çağırıyor galiba

bende doğum için düşündüm pasta ,börek koymayı fakat dolapta yer yok kışlık için bir sürü sebze koydum .fasulye,barbunya,banya,közlenmiş patlıcan vs.

kurban olsun anası ona

yaa daha ben onları bile koyamadım bu evin tadilatı herşeyi aksattı artık bayramdan sonra onlarıda halletmem lazımm zamanlarıda az kaldıı bitecekler nerdeyseeee

aman ya ne bileyim sallıyomu acaba bu doktor beniiiaslında daha sık çagırması lazım bencede bebek 34+6 da çıkmıştı usg de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…