canlarim,cumaniz mubarek olsun.
ben yine husrandayim.ya her sey bi yan dursun 3 gundur kayinpederim benimle tutusmus,hep bi laf sokuyor.aklimi kaybedicek durumdayim inanin,aklimdan esimden ayrilmaktan baska hic bi sey gecmiyor.dunden yine gozyasim dinmiyor,bu evde yasiyan her kes benimle kavga etmek,azarlamak istiyor,benim sucum ne ya?aglamaktan dunden gozlerim acilmiyor.kayinpederim beni ustuste 3 gun azarlayinca dayanamadim,meleyim kucagimda oyle yuksek sesle agladim ki anlatamam,tutamadim kendimi,tam bahcenin ortasinda,ya su adam benden ne istiyor,benim derdim bana yetiyor zaten,kuzum da kucagimda anne diyo seslenip kaldi.kaynanam eltimlere gitmis bakuye,tam hongurduyum sirada beni aradi,bi de ona agladim,dedim benim sucum ne ,her kes bana karsi cebhe almis.tamam sakin ol,ben gelince konusurum dedi.
kesin bana buyu yapmislar,yuvam yikilsin diye,her kesle gecimsizlik olsun,beni evden atsinlar diye.
oruclu halimle RABBIMDEN isteyim benim yuvami yikmak isteyenleri dunya ahiret rezil etsin,yaptiklari kendi ayaklarina dolansin insallah,bu gune kadar kimseyle kavga etmedim,kimse beni bu kadar uzmedi.inanin dayanacak gucum kalmadi.yazdisim her sozu goz yasi akitarak yazdim.RABBIM bana cektirenlerin cezasini versin insallah.
affedin beni nolur,yine icinizi karartdim,ama kimseye anlatamiyorum,annemler bilse cok uzulucek,is daha da buyuyecek,ne kadar dayanicam bilmiyorum,ama bu aksam son kez esimle konusmayi dusunuyorum.insallah beni anlar.dua edin nolur.
kusura bakma canım bunu görmeden çıkmışım evet geçen bayram senin tarifi yaptım çok güzel oldu bu bayram kurabiye yapmayı düşünüyorum atarım buzluğaneyse kankii boşverelim en iyisi
ee anlat bakalım bayram tatlısı yaptınmı neler yapacaksın ..geçen bayramda bal parmak yapmıştın hatırlıyorumben vermiştim tarifi
kusura bakma canım bunu görmeden çıkmışım evet geçen bayram senin tarifi yaptım çok güzel oldu bu bayram kurabiye yapmayı düşünüyorum atarım buzluğa
gelen olursa çıkarırım bazen kimse gelmiyo tatlı ziyan oluyo böyle ziyan olmaz börekte yspmıştım onuda buzluğa koydum
kusura bakma canım bunu görmeden çıkmışım evet geçen bayram senin tarifi yaptım çok güzel oldu bu bayram kurabiye yapmayı düşünüyorum atarım buzluğa
gelen olursa çıkarırım bazen kimse gelmiyo tatlı ziyan oluyo böyle ziyan olmaz börekte yspmıştım onuda buzluğa koydum
haftaya cumaretsi randevu aldım. çok merak ediyorum ziloşumu 3 hafta olacak acaba ne kadar oldu
valla her türlü kurabiye poğaça böreği koyuyorum kurabiye çay olana kadar çözülüyo zaten eğer şu anda yapabliyosan bencede börek kek kurabiye yap koy hatta bir kaç çeşit yemek bile koy doğumda süper faydası oluyoipekim nasıl bir kurabiye yapıyosunki şekerim buzluga atıyosun bendee dogum için yapıp atayım diyorum gelen olunca hazır çıkarırım:26::26::26::26::26::26:
bu bayram tatlı matlıyla uğraaşmıycam baklava aldı eşim birazda tulumba tatlısı tamamdırzaten gelen gidenimiz pek olmuyor bizimkilere gitmiycem ,bu durumda onlarda gelmeiycekler kanımca
haftaya cumaretsi randevu aldım. çok merak ediyorum ziloşumu 3 hafta olacak acaba ne kadar oldu
valla her türlü kurabiye poğaça böreği koyuyorum kurabiye çay olana kadar çözülüyo zaten eğer şu anda yapabliyosan bencede börek kek kurabiye yap koy hatta bir kaç çeşit yemek bile koy doğumda süper faydası oluyo
ne tatlısı boşver uğraşma tabi
neden 1 ay sonraya verdiki ..benim doktor 2 haftada bir çağırıyordu en son gittiğimde bir sıkıntın olmazsa 3 hafta sonra gel dedi çünkü izne ayrıldıohhh kızçeni görmeyee gideceksin ben salı günü gördüm daha 1 ay var ama çok özledim
bunları pişmişmi koyacagım anlamadımki çıkıncaaa hamur olmuyorlarmııı:26::26::26::26::26::26:
neden 1 ay sonraya verdiki ..benim doktor 2 haftada bir çağırıyordu en son gittiğimde bir sıkıntın olmazsa 3 hafta sonra gel dedi çünkü izne ayrıldı
bundan sonra yine 2 haftada bir çağırır bence son iki kontrolümde de nst ye bağlıyor .girdinmi hiç sen nst ye
neden 1 ay sonraya verdiki ..benim doktor 2 haftada bir çağırıyordu en son gittiğimde bir sıkıntın olmazsa 3 hafta sonra gel dedi çünkü izne ayrıldı
bundan sonra yine 2 haftada bir çağırır bence
son iki kontrolümde de nst ye bağlıyor .girdinmi hiç sen nst ye
bende doğum için düşündüm pasta ,börek koymayı fakat dolapta yer yok kışlık için bir sürü sebze koydum .fasulye,barbunya,banya,közlenmiş patlıcan vs.valla her türlü kurabiye poğaça böreği koyuyorum kurabiye çay olana kadar çözülüyo zaten eğer şu anda yapabliyosan bencede börek kek kurabiye yap koy hatta bir kaç çeşit yemek bile koy doğumda süper faydası oluyo
ne tatlısı boşver uğraşma tabi
kocaman kız olmuştur çok büyüyolar
kurabiye kek poğaçayı pişirip koyuyorum böreği genelde pişirmeden koyuyorum hiç bi ey olmuyo ilk gün nasıl koyduysam çözülünvce aynı oluyo istersen az bi şey yap koy dene
beğenirsen devamını yapar koyarsın
kanki kaç haftalıkken doğdu ömercikben 32 .haftadan sonra her hafta gidiyodum suyum azdı ve sıkı sıkı tembihliyodu dr. ufacık bir farklılık hissedersen haberim olsun diyodu bir ay uzunmuş gerçekten
valla nurcik hiç bilmiyorum salı gittiğimde birdahaki ay da bu zaamanlarda gel sonra daha sık görüşücez dedi nst ye hiç girmedim herşey normal dedi gitti :26::26::26::26::26:
bende doğum için düşündüm pasta ,börek koymayı fakat dolapta yer yok kışlık için bir sürü sebze koydum .fasulye,barbunya,banya,közlenmiş patlıcan vs.
kurban olsun anası ona
kanki kaç haftalıkken doğdu ömercik
demekki bir sorun yok canım o yüzden..benim 26. haftada kasılmam olmuştu biliyorsun erken doğum riskim vardıc.iğer geliştirici iğne yapıldı o yüzden sık sık çağırıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?