Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaa demek volkan konak gelecek desene çok eğleneceksiniz bende olsamda horon tepsek
hımm demek yarn evlilik yıldönümünüz nice mutlu huzurlu yıllara kızınızla birlikte inş.

gel bacım gel keseliyim her bi yanını :))
ben demin çıktım duştan mis gibi oldum ,ama evin halini sorma ..aynen kahvaltı ,meyve bulaşıklarım olduğu gibi duruyor tezgahın üzerinde

amannn kesme bana lazım dört gözle bekletiyom
ohh sıhhatler olsun mis olmuşsun bende girsem üşenmesem

keseyim demedim laa KESELİYim seni dedim

bacım ben mola vereyim gidim mutfağı toplayayım 1 kap yemek yapayım sonrada duşa gireyim eşim gelmeden

ayy gerçek değildir dimi yaa düzmece yapılmıştır

bende çözemedim gerçekmi değilmi ama harbiden süpermiş ne zamandır bu kadar kahkaha atmamıştım :))

bizim kızlarda merak ederler şimdi öğrenmek isteyen söylesin
göndereyim hemen özelinize

Son düzenleme:
of offffffffffffffffff
çıldıracam kaşıntıdannnnnn
uyudum azıcık ağrı sancı kalmadı ama kaşıntı illetiyle uyandımmmmmm
mahvetti beni lanet olası kaşıntı şimdi ayaklarımı kazıyorummmm

gönderdim iyi dinlemeler :))

sorma yaa o kaşıntı bende de var(şikayetlerimiz hep aynı yaww)
ama benim daha çok gece oluyor kaşıntı

gönderdim iyi dinlemeler :))

sorma yaa o kaşıntı bende de var(şikayetlerimiz hep aynı yaww)
ama benim daha çok gece oluyor kaşıntı

senin nerende nurcan
benim karnım ellerim ayaklarım felaket kabardı hele ayaklarım hiç geçmeden devamlı kaşınıyor bide şiştiler koca koca öküzün toyna gibiler maşallahh

senin nerende nurcan
benim karnım ellerim ayaklarım felaket kabardı hele ayaklarım hiç geçmeden devamlı kaşınıyor bide şiştiler koca koca öküzün toyna gibiler maşallahh

aynen canım aynen ,özellikle bacaklarım ve sırtım elimin ulaşamadığı yerlere eşim yetişiyor :)
nasıl tatlı talı kaşınıyor kaşıdıkça kaşıyorum hart hart

aynen canım aynen ,özellikle bacaklarım ve sırtım elimin ulaşamadığı yerlere eşim yetişiyor :)
nasıl tatlı talı kaşınıyor kaşıdıkça kaşıyorum hart hart

offfff bacım bir an önce geçsin şu yaaa sanada üzüldüm şimdi bak sıtta fena olur

slm canlarrr
nasılsınız inş. herşey yolundadır
hamiş kızlar durumlar nasıl az kaldı geri sayım başladı hazırlıklar tamamlanmak üzeredir
fatoş odanızı gördüm tatlım cok hoş güzel günlerde eskitin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…