Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar başıma bir iş geldi dona kaldım halen şoktayım dün bugün kaynanamdaydım dün yayla çorbası yaptım kek yaptım yardıma gittim eltimle kaynanamın tarhanasına neyse bugün yaptık 8 tane büyük siniyle 1 tepsi kaldı ögütülcek eşim hastalandı peşine koştum eşimin eşim dedi ben çok kötüyüm gidelim neyse kaynımda markete gitti eşimin terligini giymiş dışarda bekleyelim dedik hem temiz hava alır bekliyoduk bunlar bizi gitti sanmış balkonun ışıgı sönmüş eşim seslendi bana git bakalım bunlar bizim dedikodumuzu yapıyo dinledim ben sabahtan beri blendırın dügmesine basmışım eşim hasta olunca hemen gitmişiz onun kolları agrımış ya arkadaşım senin işin banane ama eşim dedi gitmeyelim onlar bizim hanigi işimize geldi yok dedim gidelim iyi oldu gittigim gerçek yüzünü gördüm eşim girdi içeri demedik laf koymadı bide itiraf etmiş kocasının yanında kocasıda ses çıkarmamış daha neler kaynattılar daha önce ben onu düşünüyorum şuan eşim yanımda aglamıyorum ama çok üzüldüm çokkk kaynanamda ses çıkarmıyo o benim dedikodumu yaparken daha önceleri bide onu bana savunmuştu kurban ol ona sen diye yaa ne biçim insanlar bunlar zaten çocuklarıda kaçıyodular çocugum olmuyo diye senin çocuguna kötülük mü yapıcam eltimi kaynanamı aman aman hepsi aynı ben daha iyisini duymadım kocam da olmasa bilmiyorum zaten o yeter bana hayatta tek olsun gerisi yansın umrumda degil

ay nurcik bu midende bi türlü rahat bırakmadı seni yaa..
,
yok bacı yok her geçen gün daha bi artıyor mide yanmalarım

telefonda da konuştuğumuz gibi canım eltiden dost olmaz !!
eşin zaten ağzının payını vermiş arkanda olduğunu göstermiş .kudurmuştur kudurduğu kadar.dert etme

günaydın kızlar
dün eşimle akşam üstü yürüyüşe çıktık , buranın mesire alanı gibi güzel bir yer var oraya kadar gitmişken çıkalım dedik.. Aytepe diye bir yer (tam tepe yani :).çıkınca şehir olduğu gibi görünüyor güzel bir görüntüSÜ var)neyse
minübüsler oraya çıkmıyor tabi biizmde araç olmadığından yürüyerek çıkmak zorunda kaldık..ben diyim 200 siz diyin 300 merdiveni (belkide daha fazla saymadım) çık çık bitmedi ..yüksek yüksek merdivenler..gittiğimize pişman olduk ama dönüşü yok artık madem geldik çıkalım bari dedik .bide bunun dönüşünü hesaba katın

eve döndükten sonra sancılarım oldu rahmime sancılar girip çıktı gece boyunca devam etti..
2 saat uyku uyutmadı tıpkı ishal sancısı ,gaz sancısı gibi ..hala devam ediyor ama gece kadar kötü değil , eşim okula gitti beni bekleme bir acile git görün dedi bilmem gitsemmi .

Son düzenleme:

kankim sen ne ettin hamişken merdiven çıkmak iyi değil diye duymuştum ben eşin haklı dr. bir ara istersen yorulmuştur minnak kızın

günaydın canlarımmm

turnal ne diyeceğimi bilemiyorum nurcanla sen eşlerinizi el üstünde tutun canım allahtan onların desteği var

nurcikim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin biraz rahat dur bacım koca karınla o kadar merdiven çıkılırmı

ipek günaydın nasılsın? ömer nasıl?

günaydın canım iyiyim ömer de iyi bugün kontrole götürücem onu kafama takılan bikaç şey dr bir görsün içim rahat eder dişetleri kızardı bazen bizlerde olur ya şişer kanıyo gibi olur ömerinde öyle birde hafta sonu döküntü oldu vücudunda kırmızı kırmızı bir kontrolden geçerse iyi olur...eeee sen nasılsın oğluşlar nasıl doğum için gün verdimi dr .bu arada odalarınızı gördüm fatoşun senin ve seyhanın hepsi birbirinden güzel allah sağlıkla büyütmek nasip etsin minişleri ...kankim sen paylaştınmı resim seni kaçırmıyım

nurcik ne ettin sen nasıl çıktın o kadar merdiveni 10 tane merdiven tıkıyo beni sen önce doktorunu ara konuş ona göre hareket edersin

ipek im cnm geçmiş olsun çocugun mu var derdin var lafı burdan geliyor demekki inşallah önemli bişey deildirrr

odamız içinde kocaman teşekkürler ediyoruzzzzzzzzzzzz

çok çok geçmiş olsun ömerimize inşallah önemli bişey yoktur döküntüde mevsim dönüşünden olabilir belki

biz çok iyiyiz çok şükür heyecanımız başladı artık:18::18::18::18::18::18erşembe randevum var o zaman belli olur bekli günümüz şu an belli değil
o odalarda sağlıcakla büyüsün bebeklerimiz inşallahh çok teşekkür ederiz

ipek im cnm geçmiş olsun çocugun mu var derdin var lafı burdan geliyor demekki inşallah önemli bişey deildirrr

odamız içinde kocaman teşekkürler ediyoruzzzzzzzzzzzz

karnındayken başka türlü endişeler doğunca başka hayat boyu böyle sürecek büyüdükçe dertler büyğr diyolar ya gerçekten öyle olucak bizimde allah sağlık versin hayırlısını versin korktuklarımızla sınamasın

kızlar ne çabuk geçti koca bir hamişlik 35 hafta olmuşsunuz maşallah artık sayılı günler kaldı 2-3 hafta içinde inşallah hepinizin bebişi kucağında olucak rabbim bekleyen arkadaşlarımızı da daha fazla üzmeden versin inşallah

kankim sen ne ettin hamişken merdiven çıkmak iyi değil diye duymuştum ben eşin haklı dr. bir ara istersen yorulmuştur minnak kızın
eşmi bekliyorum kankim gelsin beraber gidecez ..
sanki kafasını doğum kanalına sokmaya çalışıyor bir baskı var hala

nurcikim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin biraz rahat dur bacım koca karınla o kadar merdiven çıkılırmı
valla yaptım bir hata ne bileyim böyle olacağını daha önce arabayla çıkmıştık bu kadar merdiven olduğunu tahmin edemedim

nurcik ne ettin sen nasıl çıktın o kadar merdiveni 10 tane merdiven tıkıyo beni sen önce doktorunu ara konuş ona göre hareket edersin

zaten 15_20 merdivende bir dinleniyorumdum tıkanıp durdum hep

kanki bizim ciciler albümde ordan bakabilirsin oda yapmadık biz annem karyolasını alacak kıyafetlerinide şu çekmeceli raflardan alıp koymayı düşünüyorum

yaa bide sen gel bize sor nasıl geçtiğini :)35 haftamızda yarın doluyor
aminn aminn ..inşallah isteyen herkese tez vakitte nasip eder Rabbim

ömer paşanın önemli bir rahatsızlığı yoktur inşallah kamerinde dediği gibi mevsimsel döküntülerdir bencede .geçmiş olsun

1-2 ay içerisinde 3 kişi tedaviye başlıyorinşallah allahım onlarında özlemini sona erdirir

1-2 ay içerisinde 3 kişi tedaviye başlıyorinşallah allahım onlarında özlemini sona erdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…