Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

a.selam kankii...benim sancıdan ziyade baskı var aşşa doğru:)
gerçi nst de sancıda çıktı ama .yeterli gelmiyormuş ..gün sancılarıymış öyle dedi doktor

sen nasılsın ..ömer paşa nasıl..pepe izleyelim diyormu bugünde

ayy ipeğim adet ağrılarım yine geldi bu gelince tedirgn oluyom dün akşamda bel ağrım makatta baskı vardı ama doğurmam sanırım

bu arada sevo çikolata olayını sormuşsun
ben kutu ççikolata almayı düşünüyorum ama karrasızım hala

iyiyiz ikimizde uyudu şimdi aslında dr muz 2 yaşa kadar tv yi kesinlikle yasakladı ama bazen oyalamak için yasak deliyoruz
ayy ipeğim adet ağrılarım yine geldi bu gelince tedirgn oluyom dün akşamda bel ağrım makatta baskı vardı ama doğurmam sanırım

bende de galiba oluyodu son zamanlarda arka tarafta baskı ama sizinki gibi doğurdum doğrucam bi şey hiç yaşamadım kafası yukardaydı ya birde biz
37 haftayı doldurduğumuz gibi doğuma aldı dr çok fazla yaşamadım eyvah doğuyo paniği yaşamak isterdim ne yalan söyliyim birde yatağımda yanımda olmaması ömerin çok içimde kalmıştır

ipek buharlı temizlik makinasını sormuşsun
eltim kullanıyor
onun halıları beyaz iyi temizlemediğini söylüyor bide öyle reklamlardaki gibi lavoboyu filanda iyi temizlemiyormuş
ama çok güzel duvar sildiğini söylemişti genek olarak tavsiye etti aldığına pişman olmamış yani

bende daha çok duvar fayans parke temizliği için düşünüyodum sağol canım
,bir kaç kişi daha memnunuz dedi bakalım iyice aklıma yatarsa almayı düşünüyorum

aynı çikolataya cicili bicili paket yapıp bir dünya paraya satıyolar boşa masraf

bende boşa masraf olduğunu düşünüyordum fakat aynı ikramların yapıldığı doğumlar çok hoş ve gösterişli oluyor benim artık çok hoşuma giden hazırlıklar rabbim nasip eder o günleri görmek kısmet olursa ve maddi durumumuz da uygun olursa oda süsünden bebek çikolatasına ne teferruat varsa hazırlamak isterim

evet canım sende doğurdun ama sıkıntılı günler geçirdin ilk zamanlarda..neyseki herşey geride kaldı

biz lokum ikram etmiştik dr muza ve tüp bebek servisinede eşim yaptırmıştı

bizdede genelde doktorlara tatlı yaptırıyoruz
lokumda olabilirmiş gelenlere ikramlık

evet pahalı baya ..amannn sonuçta oda çikolata buda çikolata dimi ama

aynen

bende daha çok duvar fayans parke temizliği için düşünüyodum sağol canım
,bir kaç kişi daha memnunuz dedi bakalım iyice aklıma yatarsa almayı düşünüyorum

evet söyleyince hatırladım fayans araları varya derz mi deniyordu neyse o yerleri çok iyi temizlediğini söylemişti mutfak temizliğinde çok yardımcı olduğunu söylemişti

hahaaaa bu aradaaa adım gezenti fatoş kalacakkkkbakın bugün annem yok evdeyim sabahtan beri dışarı çıkmadımmmm

cnmm sen böyle devam ettt eferim sanaaa olacak olacak bu bebek olacakkkkkkkkkkkkkkkkk

gördükçe çok büyük heves ediyo insan haklısın bende heveslenşyodum hala bile her gördüğüme heves ederim çok güzel şeyler
bende elimden geldiğince hazırlamıştım ama keşke aynı şey sadece paket değişikliği yüzünden o kadar pahalı olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…