ayy iştee benddeee o dogum yapacakmışım gibi hiç his yokkk demekki zaamanın çok varrr inşallahh bizimde dogumlarıı böyle çabuk gelişirrrr
aman canım son dakka o hisse kapıldım zaten aniden o hiç belli olmaz vaktinde doğurunda hayırlısıyla sağlıkla sıhatla rabbim yardım eder inşallah
canım son zamanda belimde ağrılarım vardı ara ara ve bebek baskı yapıodu kasıklarıma sancı adına bişi yoktu bende doğum sancısı diyebileceğim gibi bi sabah kalktım eşimi yollarken içime doğmuş gibi eşime gitme dedim ben iyi değil gibiyim oda sancınmı var dedi yok bi belirtimi var dedi yok dedim eee daha ne neden öle hissettin ki dedi gidiyim bişi olursa amcam izinli onla gidersin bende hemen gelirim dedi ve gitti sonra ben wcye girdim bi yarım saat falan sonra bi baktım hafif pembe bi leke tuvalet kağıdına baktım son zamanlarda hep sizde öle yapın öle görünce ben sakin olup bi duşa gireyim falan diiyordum evi toparlayım falan derken benden hafif bi sızıntı sanki şiş yapıo gibi allah allah dedim çok sıkıştım şişimi tutamadım kaçırdım dedim kendi kendimesonra aklıma geldi nişan geldi bide usyum gelio dedim hemen işi bıraktım bi duş aldım rahatlattım kendimi eltime dedim oda amcamıza demiş eltim amca bide yenge gittik hastaneye doktor hemen muayene etti suyun gelmiş lekende gelmiş ama açılma yok dedi nst ye girdim sancın hiç yok dedi hemen anaraya sevk etti (ben merkezde değilim ilçesindeyim yarım saat mesafede) oraya giderken falan hiç normal bi şekilde gittim orada muayene faln aoldum sancı odasına aldılar sonra serum taktılar 10 dakka serum yedim sonra seruma suni sancı aklediler ve ben saat 15 30 a kadar sancı çektim sonrada açılmam 8 santim oldu doğum aladılar 15 30da girdim 15 55de dogum yaptım
hayırlısıyla inşallah cnmmaman canım son dakka o hisse kapıldım zaten aniden o hiç belli olmaz vaktinde doğurunda hayırlısıyla sağlıkla sıhatla rabbim yardım eder inşallah
aaahhh kızlar aahhh hepinizi doğum korkuları doğum heycanı sarmış ne güzeeel rabbim sağlıkla kurtarsın inşallahh hepinizisizleri böyle gördükçe imrenmiyor değilim rabbim inşallah bizede nasip eder bu duyguları sabahtan beri ağlıyorum neden ama bilmiyorumm allahım nolur bizede yaşatsın bu duyguları hayırlısıyla neyse sizinde canınızı sıkmayım bana arada geliyolarr... rabbim hamilelerimizi hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaahhh
inanaın her bebeğime baktığımda o ağrılar sancılar hiç olmamış gibi gelio birde her baktığımda allahım sen dileyenede bu sevgiyi yaşat önce denete pınara çiğdeme ve isteyen herkese diyorum her bebeğimi sevediğimde ona baktığımda rabbimm sesimizi duysun ve kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın inşallahhhhhh
hayırlısıyla inşallah cnmm
asii kuzum seni benmii üzdüm çok özür dilerimm yazdıklarımdan etkilendiysennnn çok çok üzgünümm inankiiii
hayır cnm sakın üstünüze alınmayın ben alınganım sadece sizleri böyle gösrdükçe çok imreniyorum bende anne olacakmıyım acaba diyip duruyorum sakın kendi üstünüze alınmayın nolurr
olucakkk cnm olucakk çok azz kaldıııı öncee karnınaa sonra kucagına alacaksın miniğini RABBİM in izniyleeeeeeeeeeee
inşallah canım
49.9 cm birisi
48.7 cm de ikincisi oluyorr yaniiiii
evet 50 cm civarı doğacaklar inşallahhinşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gayet iyi ozmaan
nurcanında iyi ozaman onunda 70 lerdeydi benimkide öle
çok çabık olmuş doğumun canım maşallahhhcanım son zamanda belimde ağrılarım vardı ara ara ve bebek baskı yapıodu kasıklarıma sancı adına bişi yoktu bende doğum sancısı diyebileceğim gibi bi sabah kalktım eşimi yollarken içime doğmuş gibi eşime gitme dedim ben iyi değil gibiyim oda sancınmı var dedi yok bi belirtimi var dedi yok dedim eee daha ne neden öle hissettin ki dedi gidiyim bişi olursa amcam izinli onla gidersin bende hemen gelirim dedi ve gitti sonra ben wcye girdim bi yarım saat falan sonra bi baktım hafif pembe bi leke tuvalet kağıdına baktım son zamanlarda hep sizde öle yapın öle görünce ben sakin olup bi duşa gireyim falan diiyordum evi toparlayım falan derken benden hafif bi sızıntı sanki şiş yapıo gibi allah allah dedim çok sıkıştım şişimi tutamadım kaçırdım dedim kendi kendimesonra aklıma geldi nişan geldi bide usyum gelio dedim hemen işi bıraktım bi duş aldım rahatlattım kendimi eltime dedim oda amcamıza demiş eltim amca bide yenge gittik hastaneye doktor hemen muayene etti suyun gelmiş lekende gelmiş ama açılma yok dedi nst ye girdim sancın hiç yok dedi hemen anaraya sevk etti (ben merkezde değilim ilçesindeyim yarım saat mesafede) oraya giderken falan hiç normal bi şekilde gittim orada muayene faln aoldum sancı odasına aldılar sonra serum taktılar 10 dakka serum yedim sonra seruma suni sancı aklediler ve ben saat 15 30 a kadar sancı çektim sonrada açılmam 8 santim oldu doğum aladılar 15 30da girdim 15 55de dogum yaptım
cnm yapma ama böyleeee bak kendini stresee sokma tedavine az varrrr biiraz daha güçlü ol veee olacagınaa inannnn
aaahhh kızlar aahhh hepinizi doğum korkuları doğum heycanı sarmış ne güzeeel rabbim sağlıkla kurtarsın inşallahh hepinizisizleri böyle gördükçe imrenmiyor değilim rabbim inşallah bizede nasip eder bu duyguları sabahtan beri ağlıyorum neden ama bilmiyorumm allahım nolur bizede yaşatsın bu duyguları hayırlısıyla neyse sizinde canınızı sıkmayım bana arada geliyolarr... rabbim hamilelerimizi hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaahhh
inşallahhh..rabbim sizlerede nasip edecek bu durumları emin ol.. bu gel gitleri hepimiz yaşadık inan yalnız değilsin ama hepsi geride kalacak mazi olacak hayatının anlamı gelecek yakında
inşallah seyhancım ne yapıyosam hiç içim atmıyo hep bi yanım eksik gibi küçücük bebek kokusunu bende içime çekmek istiyorumbende kollarıma sarıp bende emzirmek istiyorum rabbim hayırlısıyla bizede nasip ederi inşallah içim çok yanııyoo
slm canlarım ben geldim ancaa vakit bulabildimmm
tarfilcim canım maşallah bebişine ne çabuk büyüyorlar yaaa maşallah maşallah maşallahhhhh
benim tedavim bakalım şimdilik ilaçları içiyorum ama kistim gitmedi sanırım onu hissediyorum ağrıdan biliyorum artık tanıdım vucüdumu :) kasım aralık gibi gideriz diye düşünüyor tahmin ediyorum
kız fatoş açılma varmış gezenti seni sen çabuk doğuracaksın bence canım şimdi acaip heyecanlandım ben yaaaa
allahım büyük herşey güzel olacak yaa hissediyorum içimde bi kıpırtı sevinç varr
seviyorum sizleri ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayır canım geçmiyo çatlaklar fakat düzenli krem sürersen renkleri açılıp görüntüsü hafifliyoipeğimmm çatlakların geçtimi yoksa duruyomu canım
yaa kızlar benim çok çatlağım oldu güya bebeyağı kakao yağı kullandım göbeğimin altı,yanları özellikle fena,kalçam bacaklarım heryerimi sardıbugün doktorumun asistanı saf zeytinyağı sür dedi
isimleri gibi güzel ömürlü olsunlar inş.dikişten dolayı acımıştır o
bende dün oldum çok tırstım ama acı ağrı hissetmedim
inşallah normal ve güzel bir doğumunuz olur kızlar hayırlısı hangisi ise o olsun
hoşgeldin nasılsın ipekbeb k süslerinin isimlerini değiştirdim ipek teysesi çınar&yiğit hayatımıza hoşgeldiniz yazdık
iyi akşamlar kızlar nasılsınız maşşallah sona geldiniz hamdolsun az kaldı minnakları kucağınıza almaya çok şükür ...rabbim bekleyen diğer arkadaşlarımada nasip etsin inşallah en kısa zamanda .....
nurcanım yaa takma şunları artık valla bak demedi deme doğurunca görürsün kızını emzirmede azcık geciksen veya ağladığında yanında olmazsan hemen tepkilere bak sen memeye vurmalar meme ağzındayken azarlar gibi sinirli sinirli ses çıkarmalar çok etkileniyolar biliyosun benimde çok stresli geçti önceki düşüklerden dolayı elimde olmadan malesef kızım çok etkilenmiş gerçi artık son haftalara geldin etkileneceği kadar etkilenmiştir yavrucak ....
çiğdemcim sen ne durumdasın tedavin başladımı canım gelemiyorum buraya ama hep aklımda ve dularımdasın sen ve diğer kızlar ...
bize gelince 3 ayımızı doldurduk çok şükür dr.kontrolümüzde kızımın kalbinde üfürüm duyduğunu söyledi kardiyolojiye gittik bişey çıkmadı hamdolsun ....yarında çocuk nöroloğuna götüreceğiz 2. ayı doldurduğunda artık başını tutması gerekiyomuş kızım tutamıyodu 3 ayımızı doldurduk başını tutmaya başladı diye seviniyorken drumuz yine yeterli bulmadı çok güçlü görmedim dedi önceki kayıplardan dolayıda nörolojiye gitmemizi söyledi inşallah bişey çıkmaz ...
haa bu arada seni ayrıca tebrik ediyorum laracım ben kızımı zor taşıyodum 36-37lerde sen iyi idare ettin küçük erkeklerini 41 kere maşşşallah rabbim nazarlardan korusun hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almanı diliyorum .....
hepinizi öptüm kocaman rabbime emanet olun
slm tarfilcim
korkma canım kapte ufurum zeynodada cıkmıştı ama zamanla geçiyor korkma
başı tutmada her bebekten bebeğe değişiyor
benim kızım dogdugunda da biraz tutuyordu 40 ı cıkınca tam tuttu
arkadaşın oglu var 10 gün sonra 4. ayı bitiyor daha yeni tam tutmaya başladı ve yeni ayakları yere basıyor
korkma bundan sonra kuvvetlenir
az kaldı gari dayanın gari
bebişleri kucagınıza alınca ne mide aklınıza gelecek nede cektiğiniz sancılar inş.
anacım doğumun yakındır merak etme
bencede herşey normalse normal doğum en güzeli
evet fıstığımız pek kıymetli bir fıstık ama anasıda kıymetli hakkınızda hayırlısı olsun inş.
günaydınlar herkese inş herkes iyidir
fatoşcum senide cok öptük
bebekcim rabbim yardıncın olsun canım
laracım paşalar yoruyor değilmi anneyi az kaldı yolun sonuna geldiniz maşallah
darısı tüm isteyenlerin başına
bizde iyiyiz zeynep nisa 4,5 aylık oldu çok cadı bir kızım var
artık yavaş yavaş sürünüyor
minik adımlar atıyoruz
anlamsız sesler cıkarıyoruz çığlıklar atıyoruz:))
hayatın anlamı bebekler cok cok güzel bir duygu mevlam kimseyi mahrum bırakmasın bu güzelliklerden
kocaman öpüldüzüz hatunlar
kız ishal doğum belirtisi derler öyle duydum hep .dikkat et her an gelebilirler vallahigünaydın kızlarrr
benimde akşamdan beri sancım var ve ishal olmuşum bideama sancı daha çok baskı şeklinde offfff ne heyecanlı bu durumlar ya nolcek bunların sonu
sancı var ,baskı var ama açılma yok nasıl olacak bilmemnurcanım bu seninde bu sancılar erkenci getirecek elvini bacım
bol bol dinlen
kahvaltımı yapıp geliyorummmmmmmmmmmmmm
he yaa daha anasının karnında oyunlar oynuyo heyecanlandırıyor zilli ..kurban olsun anası onanurcik senin kız oyun oynuyoo senle benden demesii belki içeridenn gülüyordurdaaaaasıpaaaaa hayırlısı ile bi kucaklarımızaa alsaydık yavrularımızıı bi ohhh diyecektikkkkk
bahsettiğin baskılar bende kaç gündür var bacımselam kızlar bugün geç kalktık anca kahvaltı yapıp geldim
tostim tşkler güzel yazın için.zeynepte maşallahh baya büyümüş ne de çabuk büyüyolar
nurcik yine hastane yollarındaymışsın ne olcek bu sancılar bilmem :26: doğum kanalınada girmemiş neden okadar baskı hissediyosunki acaba
lara canım ben hesaplamayı bilmiyorum
kızlar bu arada alttan muayene bana yaramadı sanırım..dün akşam bel ağrım başladı ve makatıma baskım oldu sanki kabızlık gibi bişeydisonra sabah ezanından sonra 2-3 saat beni uykumdan uyandıran adet ağrılarım oldu..cam açık yatıyorum üstümde genellikle pike ile karnımı kapatıyorum sadece çünkü terliyorum acaba soğukmu yedim bilmem..doktorum istersen şimdi alayım dikişleri demişti keşke aldırsaydım bu şekilde dikişli olunca bişey olacakta anlamıcam gibi geliyo :26: yani şarıl şarıl suyum gelmez,kanama nişan gelmez gibime geliyo ama sanki aldırınca hemencik doğurucam diye düşündüğümden hiç olmazsa 37 yi doldururum haftaya diye düşündüm
kızlar farkındaysanız hepimizin bi şikayeti var eee doğum zamanları yaklaştı
geçmiş olsun canım..inşallah ağrısız ,ateşsiz atlatırsınız çarçabuk ..öptüm eymeniherkese günaydın nasılsınız biz iyiyiz çok şükür minikim bugün aşı oldu kolundan ve bacaklarından karma aşıymış ateşi ağrısı olabilir dedi hemşire ama şimdilik iyi çok şükür siz nasılsınız
aaaa hiç açılman yokmuydu seninncanım son zamanda belimde ağrılarım vardı ara ara ve bebek baskı yapıodu kasıklarıma sancı adına bişi yoktu bende doğum sancısı diyebileceğim gibi bi sabah kalktım eşimi yollarken içime doğmuş gibi eşime gitme dedim ben iyi değil gibiyim oda sancınmı var dedi yok bi belirtimi var dedi yok dedim eee daha ne neden öle hissettin ki dedi gidiyim bişi olursa amcam izinli onla gidersin bende hemen gelirim dedi ve gitti sonra ben wcye girdim bi yarım saat falan sonra bi baktım hafif pembe bi leke tuvalet kağıdına baktım son zamanlarda hep sizde öle yapın öle görünce ben sakin olup bi duşa gireyim falan diiyordum evi toparlayım falan derken benden hafif bi sızıntı sanki şiş yapıo gibi allah allah dedim çok sıkıştım şişimi tutamadım kaçırdım dedim kendi kendimesonra aklıma geldi nişan geldi bide usyum gelio dedim hemen işi bıraktım bi duş aldım rahatlattım kendimi eltime dedim oda amcamıza demiş eltim amca bide yenge gittik hastaneye doktor hemen muayene etti suyun gelmiş lekende gelmiş ama açılma yok dedi nst ye girdim sancın hiç yok dedi hemen anaraya sevk etti (ben merkezde değilim ilçesindeyim yarım saat mesafede) oraya giderken falan hiç normal bi şekilde gittim orada muayene faln aoldum sancı odasına aldılar sonra serum taktılar 10 dakka serum yedim sonra seruma suni sancı aklediler ve ben saat 15 30 a kadar sancı çektim sonrada açılmam 8 santim oldu doğum aladılar 15 30da girdim 15 55de dogum yaptım
aaaa ama olmazki böyleeaaahhh kızlar aahhh hepinizi doğum korkuları doğum heycanı sarmış ne güzeeel rabbim sağlıkla kurtarsın inşallahh hepinizisizleri böyle gördükçe imrenmiyor değilim rabbim inşallah bizede nasip eder bu duyguları sabahtan beri ağlıyorum neden ama bilmiyorumm allahım nolur bizede yaşatsın bu duyguları hayırlısıyla neyse sizinde canınızı sıkmayım bana arada geliyolarr... rabbim hamilelerimizi hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaahhh
bizde seni seviyoruzzzzzzzz ULEYYYYNNNNNNNNNNslm canlarım ben geldim ancaa vakit bulabildimmm
tarfilcim canım maşallah bebişine ne çabuk büyüyorlar yaaa maşallah maşallah maşallahhhhh
benim tedavim bakalım şimdilik ilaçları içiyorum ama kistim gitmedi sanırım onu hissediyorum ağrıdan biliyorum artık tanıdım vucüdumu :) kasım aralık gibi gideriz diye düşünüyor tahmin ediyorum
kız fatoş açılma varmış gezenti seni sen çabuk doğuracaksın bence canım şimdi acaip heyecanlandım ben yaaaa
allahım büyük herşey güzel olacak yaa hissediyorum içimde bi kıpırtı sevinç varr
seviyorum sizleri ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?