Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy iştee benddeee o dogum yapacakmışım gibi hiç his yokkk demekki zaamanın çok varrr inşallahh bizimde dogumlarıı böyle çabuk gelişirrrr

aman canım son dakka o hisse kapıldım zaten aniden o hiç belli olmaz vaktinde doğurunda hayırlısıyla sağlıkla sıhatla rabbim yardım eder inşallah

aaahhh kızlar aahhh hepinizi doğum korkuları doğum heycanı sarmış ne güzeeel rabbim sağlıkla kurtarsın inşallahh hepinizi sizleri böyle gördükçe imrenmiyor değilim rabbim inşallah bizede nasip eder bu duyguları sabahtan beri ağlıyorum neden ama bilmiyorumm allahım nolur bizede yaşatsın bu duyguları hayırlısıyla neyse sizinde canınızı sıkmayım bana arada geliyolarr... rabbim hamilelerimizi hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaahhh

aman canım son dakka o hisse kapıldım zaten aniden o hiç belli olmaz vaktinde doğurunda hayırlısıyla sağlıkla sıhatla rabbim yardım eder inşallah

inanaın her bebeğime baktığımda o ağrılar sancılar hiç olmamış gibi gelio birde her baktığımda allahım sen dileyenede bu sevgiyi yaşat önce denete pınara çiğdeme ve isteyen herkese diyorum her bebeğimi sevediğimde ona baktığımda rabbimm sesimizi duysun ve kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın inşallahhhhhh

demekki içine doğmuş ne güzel
benimde belim kasık ağrım adet ağrısı gibi

hayırlısıyla inşallah cnmm

asii kuzum seni benmii üzdüm çok özür dilerimm yazdıklarımdan etkilendiysennnn çok çok üzgünümm inankiiii

inşallah cnm benim sende minik yavrunu iyi günlere büyüt inşallah rabbim acısını göstermesin kimseyeeee

hayırlısıyla inşallah cnmm

asii kuzum seni benmii üzdüm çok özür dilerimm yazdıklarımdan etkilendiysennnn çok çok üzgünümm inankiiii

hayır cnm sakın üstünüze alınmayın ben alınganım sadece sizleri böyle gösrdükçe çok imreniyorum bende anne olacakmıyım acaba diyip duruyorum sakın kendi üstünüze alınmayın nolurr

hayır cnm sakın üstünüze alınmayın ben alınganım sadece sizleri böyle gösrdükçe çok imreniyorum bende anne olacakmıyım acaba diyip duruyorum sakın kendi üstünüze alınmayın nolurr

olucakkk cnm olucakk çok azz kaldıııı öncee karnınaa sonra kucagına alacaksın miniğini RABBİM in izniyleeeeeeeeeeee

49.9 cm birisi
48.7 cm de ikincisi oluyorr yaniiiii
maşallah bu hesap doğruysa gayet iyiler canım
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gayet iyi ozmaan
nurcanında iyi ozaman onunda 70 lerdeydi benimkide öle
evet 50 cm civarı doğacaklar inşallahhbenim oğlanlar baba tarafına çekmiş demek uzun olacaklar benim tarafım çoğunluk olarak kısadır çünkü
çok çabık olmuş doğumun canım maşallahhhişte o hisler bu günlerde bende de var 2 gündür çok takıyorum her an gelecek gibiler
aminnnnnnnnnnn canım alllahım isteyen herkese versinnnnn

cnm yapma ama böyleeee bak kendini stresee sokma tedavine az varrrr biiraz daha güçlü ol veee olacagınaa inannnn

inanıyorum cnm bu sefer olacak inaşşallahh rabbimin izniylee umutlarımda olmasa hiç olur giderim walla rabbim umudumuz kaybettirmesin inşallahh..

Son düzenleme:

inşallahhh..rabbim sizlerede nasip edecek bu durumları emin ol.. bu gel gitleri hepimiz yaşadık inan yalnız değilsin ama hepsi geride kalacak mazi olacak hayatının anlamı gelecek yakında

inşallahhh..rabbim sizlerede nasip edecek bu durumları emin ol.. bu gel gitleri hepimiz yaşadık inan yalnız değilsin ama hepsi geride kalacak mazi olacak hayatının anlamı gelecek yakında

inşallah seyhancım ne yapıyosam hiç içim atmıyo hep bi yanım eksik gibi küçücük bebek kokusunu bende içime çekmek istiyorum bende kollarıma sarıp bende emzirmek istiyorum rabbim hayırlısıyla bizede nasip ederi inşallah içim çok yanııyoo

slm canlarım ben geldim ancaa vakit bulabildimmm
tarfilcim canım maşallah bebişine ne çabuk büyüyorlar yaaa maşallah maşallah maşallahhhhh
benim tedavim bakalım şimdilik ilaçları içiyorum ama kistim gitmedi sanırım onu hissediyorum ağrıdan biliyorum artık tanıdım vucüdumu :) kasım aralık gibi gideriz diye düşünüyor tahmin ediyorum
kız fatoş açılma varmış gezenti seni sen çabuk doğuracaksın bence canım şimdi acaip heyecanlandım ben yaaaa
allahım büyük herşey güzel olacak yaa hissediyorum içimde bi kıpırtı sevinç varr
seviyorum sizleri ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

bi zamanlar bizde bu şekilde düşünüyoduk hatta ben hiç anne olamayacağım sanırım diyodum..ama herşeyin vakti saati gelince rabbim bu sınavdan da geçirdi bizi..inşallah sizde bu sınavı vereceksiniz. bak 2 sene öncesine kadar listemiz evlat hasreti çekenlerle doluydu şimdi kaç kişi kaldı düşün..hepimiz ümitsizliklere kapılıyoduk kolay değil nefes bile insan tam alamıyo herşey batıyo...ama geçecekkk

hoşgeldin canım
bende bilirdim kistimin olup oladığını ne dicemm bu ay kontrole gideceksen kistin geçmemişse soğan kürüne başlasan diyorum sonra d.kontrol hapına başlarsın kistin olmasın bi daha diye kasımda da başlarsın tedavşye

ayyy hep öle kıpırtılııı olllll bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hayır canım geçmiyo çatlaklar fakat düzenli krem sürersen renkleri açılıp görüntüsü hafifliyo
isimleri gibi güzel ömürlü olsunlar inş.

geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz canım

selam dobiş hamişler doğum sancıları ne alemde bugün

banada öyle geliyorki günüm dolmadan hatta 10 güne kalmadan doğuracam gibime geliyor

ısırırım senin o cimcimenin poposunu haaa ..
çığlıklar atıyor demek haa ayy bu kız bebekleri hep böyle cadı oluyor
günaydın kızlarrr

benimde akşamdan beri sancım var ve ishal olmuşum bideama sancı daha çok baskı şeklinde offfff ne heyecanlı bu durumlar ya nolcek bunların sonu
kız ishal doğum belirtisi derler öyle duydum hep .dikkat et her an gelebilirler vallahi
doktorun 39. haftaya kadar bekletmese keşke

nurcanım bu seninde bu sancılar erkenci getirecek elvini bacım
bol bol dinlen

kahvaltımı yapıp geliyorummmmmmmmmmmmmm
sancı var ,baskı var ama açılma yok nasıl olacak bilmem

nurcik senin kız oyun oynuyoo senle benden demesii belki içeridenn gülüyordurdaaaaasıpaaaaa hayırlısı ile bi kucaklarımızaa alsaydık yavrularımızıı bi ohhh diyecektikkkkk
he yaa daha anasının karnında oyunlar oynuyo heyecanlandırıyor zilli ..kurban olsun anası ona

bahsettiğin baskılar bende kaç gündür var bacım...muaynenin etkisde olabilir ama bence artık gelmeye sabırsızlanıyor bizim minnaklar

geçmiş olsun canım..inşallah ağrısız ,ateşsiz atlatırsınız çarçabuk ..öptüm eymeni
aaaa hiç açılman yokmuydu seninn iyi suni sancı yaramış.açılma olmadan suni işe yaramaz derler çünkü:44:

aaaa ama olmazki böylee sen tedaviye başlamıyormusun? nedir senin bu gözyaşların tedavi arefesi moral bozmak yok töferim seni haaa
biizm size moral olmamız lazım sizde çok iyi biliyorsunuzki başta ben olmak üzere hepimiz umutsuzduk..hepimz senin bu hisettiklerini yaşadık üzüldük,ağladık .umutsuzluğa boğulduk çoğu zaman ama bak şimdi doğurmak üzereyiz..zamanı geldimi Rabbim nasip ediyor inşallah..bu gözyaşların yakında sevinç gözyaşları olacak inşallah..

bizde seni seviyoruzzzzzzzz ULEYYYYNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…