sağol canım allah razı olsun evet sonlara geldik çok şükür allah hepimizede sağlıcakla yavruları kucaklamayı nasip etsin
Senin minnakında maşallah kocaman olduo üfürüm denilen olay birçok bebekte olabiliyor canım çok takıntı yapmayın bir yıl içerisinde de kayboluyor
benim yeğenimde de vardı 1 yaşında kontrolünde hiç birşeyi kalmamıştı malallah
doktorun dediklerini yazdım sende içini ferah tut
canım inşallah allahım seninde kollarını tez vakitte doldursun hayırlısı ile
herkese günaydın nasılsınız biz iyiyiz çok şükür minikim bugün aşı oldu kolundan ve bacaklarından karma aşıymış ateşi ağrısı olabilir dedi hemşire ama şimdilik iyi çok şükür siz nasılsınız
kızlar bebişlerin boyu nasıl hesaplanıyordu
FL:71.3
FL:69.6
bunları nasıl hesaplıcam?
herkese günaydın nasılsınız biz iyiyiz çok şükür minikim bugün aşı oldu kolundan ve bacaklarından karma aşıymış ateşi ağrısı olabilir dedi hemşire ama şimdilik iyi çok şükür siz nasılsınız
selam kızlar bugün geç kalktık anca kahvaltı yapıp geldim
tostim tşkler güzel yazın için.zeynepte maşallahh baya büyümüş ne de çabuk büyüyolar
nurcik yine hastane yollarındaymışsın ne olcek bu sancılar bilmem :26: doğum kanalınada girmemiş neden okadar baskı hissediyosunki acaba
lara canım ben hesaplamayı bilmiyorum
kızlar bu arada alttan muayene bana yaramadı sanırım..dün akşam bel ağrım başladı ve makatıma baskım oldu sanki kabızlık gibi bişeydisonra sabah ezanından sonra 2-3 saat beni uykumdan uyandıran adet ağrılarım oldu..cam açık yatıyorum üstümde genellikle pike ile karnımı kapatıyorum sadece çünkü terliyorum acaba soğukmu yedim bilmem..doktorum istersen şimdi alayım dikişleri demişti keşke aldırsaydım bu şekilde dikişli olunca bişey olacakta anlamıcam gibi geliyo :26: yani şarıl şarıl suyum gelmez,kanama nişan gelmez gibime geliyo ama sanki aldırınca hemencik doğurucam diye düşündüğümden hiç olmazsa 37 yi doldururum haftaya diye düşündüm
kızlar farkındaysanız hepimizin bi şikayeti var eee doğum zamanları yaklaştı
cnmmm iankii hiçbir bilgim yok benimdeeeeee:26::26::26::26::26::26:
kıslarr çok mutluyummm detaylıı kagıtlarındaki usg resimlerini görmemiştimmm ve orda sag böbregide sol böbregidee gösteriyorr ohh bee üstümdenn yük kalktııııııama bidahaki sefereee doktoradaa göstericem dahada rahatlarım o zmnnn
seyhan cnm buügün benimde belimde ufak ufak adet agrısı gibi afrı oldu ama geçtii biraz iş yaptım ondan olduu zannedersemmm:26::26::26::26::26::26::26:1 haftayı daha atlatak sonra arka arkayaaa pırtlatmayaa başlarızzzz
zaten detaylı ult. raporunda yaxardı bişey olsaydı merak etme yinede haftaya sorarsın
sorma haftayıda atlatalım sonrası allah kerim
selam kızlar bugün geç kalktık anca kahvaltı yapıp geldim
tostim tşkler güzel yazın için.zeynepte maşallahh baya büyümüş ne de çabuk büyüyolar
nurcik yine hastane yollarındaymışsın ne olcek bu sancılar bilmem :26: doğum kanalınada girmemiş neden okadar baskı hissediyosunki acaba
lara canım ben hesaplamayı bilmiyorum
kızlar bu arada alttan muayene bana yaramadı sanırım..dün akşam bel ağrım başladı ve makatıma baskım oldu sanki kabızlık gibi bişeydisonra sabah ezanından sonra 2-3 saat beni uykumdan uyandıran adet ağrılarım oldu..cam açık yatıyorum üstümde genellikle pike ile karnımı kapatıyorum sadece çünkü terliyorum acaba soğukmu yedim bilmem..doktorum istersen şimdi alayım dikişleri demişti keşke aldırsaydım bu şekilde dikişli olunca bişey olacakta anlamıcam gibi geliyo :26: yani şarıl şarıl suyum gelmez,kanama nişan gelmez gibime geliyo ama sanki aldırınca hemencik doğurucam diye düşündüğümden hiç olmazsa 37 yi doldururum haftaya diye düşündüm
kızlar farkındaysanız hepimizin bi şikayeti var eee doğum zamanları yaklaştı
ayy seyhann çok mutluyum inankiii akşam aldıklarımaa bakıp bakıp agladım gizli gizliii eşim evden gitsin diye bekliyordummmşunu anladımkii RABBİM kimseyi evladıyla sınamasınnnnn
evt yaa haftayaa kadarr durmaları lazım ama bencee dururlarrrrrbu sıpalar oyun oynuyorlar sadeceeeee
nurayy sendee agrılar oluyormuyduu cnm yoksa bir andamı başladı dogumunnnn:26::26::26:
zaman yaklaştıkça insanın endişesi daha da çok artıyor hepimiz hayırlısıyla doğurup kucağımıza alırız inş.
amin aminn inaşallahhh cnmm yaaa düşündükçee içim pır pır ediyorrrrr bizdee hastaneden bir bebeklemi çıkıcazzzzz
49.9 cm birisi
48.7 cm de ikincisi oluyorr yaniiiii
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gayet iyi ozmaan
nurcanında iyi ozaman onunda 70 lerdeydi benimkide öle
ayy seyhann çok mutluyum inankiii akşam aldıklarımaa bakıp bakıp agladım gizli gizliii eşim evden gitsin diye bekliyordummmşunu anladımkii RABBİM kimseyi evladıyla sınamasınnnnn
evt yaa haftayaa kadarr durmaları lazım ama bencee dururlarrrrrbu sıpalar oyun oynuyorlar sadeceeeee
nurayy sendee agrılar oluyormuyduu cnm yoksa bir andamı başladı dogumunnnn:26::26::26:
canım son zamanda belimde ağrılarım vardı ara ara ve bebek baskı yapıodu kasıklarıma sancı adına bişi yoktu bende doğum sancısı diyebileceğim gibi bi sabah kalktım eşimi yollarken içime doğmuş gibi eşime gitme dedim ben iyi değil gibiyim oda sancınmı var dedi yok bi belirtimi var dedi yok dedim eee daha ne neden öle hissettin ki dedi gidiyim bişi olursa amcam izinli onla gidersin bende hemen gelirim dedi ve gitti sonra ben wcye girdim bi yarım saat falan sonra bi baktım hafif pembe bi leke tuvalet kağıdına baktım son zamanlarda hep sizde öle yapın öle görünce ben sakin olup bi duşa gireyim falan diiyordum evi toparlayım falan derken benden hafif bi sızıntı sanki şiş yapıo gibi allah allah dedim çok sıkıştım şişimi tutamadım kaçırdım dedim kendi kendimesonra aklıma geldi nişan geldi bide usyum gelio dedim hemen işi bıraktım bi duş aldım rahatlattım kendimi eltime dedim oda amcamıza demiş eltim amca bide yenge gittik hastaneye doktor hemen muayene etti suyun gelmiş lekende gelmiş ama açılma yok dedi nst ye girdim sancın hiç yok dedi hemen anaraya sevk etti (ben merkezde değilim ilçesindeyim yarım saat mesafede) oraya giderken falan hiç normal bi şekilde gittim orada muayene faln aoldum sancı odasına aldılar sonra serum taktılar 10 dakka serum yedim sonra seruma suni sancı aklediler ve ben saat 15 30 a kadar sancı çektim sonrada açılmam 8 santim oldu doğum aladılar 15 30da girdim 15 55de dogum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?