buna da şükür allahtan daha büyük sıkıntılar yaşamadık ama kötüydü odaya çıkıyosun çocuk yok hasta beş gün sonra kucağına alıyosun o zamanki ruh halinle şimdi olduğu gibi olgunluk gösteremiyosun hastanenin kuaför hizmetinden falan faydalanmamıştım çocuk küvözde ben süs püs mü yapıcam demiştimevet canım sende doğurdun ama sıkıntılı günler geçirdin ilk zamanlarda..neyseki herşey geride kaldı
bizdede genelde doktorlara tatlı yaptırıyoruz
lokumda olabilirmiş gelenlere ikramlık
aynen
ne kadarymış kanki bu buharlı temizleme şeyisi
gördükçe çok büyük heves ediyo insan haklısın bende heveslenşyodum hala bile her gördüğüme heves ederim çok güzel şeyler
bende elimden geldiğince hazırlamıştım ama keşke aynı şey sadece paket değişikliği yüzünden o kadar pahalı olmasa
ipekim ne sorucam sana şimdi bendee şeker yüksek çıktı 160 normalide 140 doktor şu 15 günlük zmandaa diyet yapalım dedi yapalım yapmasınada ban verdiği listedee meyve yoksen meyve yiyormuydunnn:26::26::26::26::26:
aç karnınamı yaptın...şeker yüklemesi yaptımı peki ..benim doktorumda bir dahaki kontrolde bakacağını söyledii şekerime
bu saaten sonra baksa ne olur bakmasa ne olur
buna da şükür allahtan daha büyük sıkıntılar yaşamadık ama kötüydü odaya çıkıyosun çocuk yok hasta beş gün sonra kucağına alıyosun o zamanki ruh halinle şimdi olduğu gibi olgunluk gösteremiyosun hastanenin kuaför hizmetinden falan faydalanmamıştım çocuk küvözde ben süs püs mü yapıcam demiştim
250 civarı falan galiba kanki
ipekim ne sorucam sana şimdi bendee şeker yüksek çıktı 160 normalide 140 doktor şu 15 günlük zmandaa diyet yapalım dedi yapalım yapmasınada ban verdiği listedee meyve yoksen meyve yiyormuydunnn:26::26::26::26::26:
cnm açlık kan şekerim normal 80 tokluk yüksek çıktı 160
buna da şükür allahtan daha büyük sıkıntılar yaşamadık ama kötüydü odaya çıkıyosun çocuk yok hasta beş gün sonra kucağına alıyosun o zamanki ruh halinle şimdi olduğu gibi olgunluk gösteremiyosun hastanenin kuaför hizmetinden falan faydalanmamıştım çocuk küvözde ben süs püs mü yapıcam demiştim
250 civarı falan galiba kanki
kimn bilir neler yedinde çıktı şekerin pis boğaz seni
ipekkk ömer paşa küvezemi girdi benim niye haberim yok neden girdi pekiii:26::26::26::26::26:
valla nurcan o hafta çıkması çok normaldiii tatlılarr dondurmalarrr almış başını gitti benimde beklediğim şeydiii zatennnama haftayaa kan verdiğimde düşöüş olacak inşallah bide nerdeyse o gün 2 tabak makarnaa yemiştimmmm
evt ya yemiyeyimmmm bendee vitamin alamaz diye endişem varr gerçi 15 gün kalmış şurdaaa ne olacak sankiiievet canım yiyordum ama drun daha iyi bilir onun dediğini yap meyveler şekerli olduğu için kesmiş olabilir bende sınırdaydı yüksek değildi
ciğerlerindeki suyu atamamıştı nefes kendi başına alamıyodu 6 gün kaldı ...unutmuşsundur
güle güle cnm kolay gelsinnnnnnsize doyum olmaz ben çıkıyorum ömer uyanmadan yemeğimi yapayım sonra eteğimde zırlıyo kızdırıyo beni
eee ben malımı tanımazmıyım
güle güle ipeğim kolay gelsin
acıktımmmmmmmmmmm
bende çarşamba sabahı sağlık ocağında kan verdim açlık kan şekerine de bakacaklar yarın sonuç alınacak
güle güle ipeğim kolay gelsin
acıktımmmmmmmmmmm
bende çarşamba sabahı sağlık ocağında kan verdim açlık kan şekerine de bakacaklar yarın sonuç alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?