Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben korkmaya başladım valla sanki her an gidecemmm

kıl tüyde aldı başını gitmişti azıcık onlarla uğraştım birazda kociş yardım ettisöylene söylene hayret bişey ......... temizlerken sesini çıkarmıyor bacaklarıma söyleniyoryapabilsem onuda yaptırmıcam heralde demi yani
neyse iyi oldu acil bi durum neyim olmaz inşallahhhh

erkekler hep söylenir canım işleri bu
iyide sen sezeryan olacaksın aman normali başlamasın:26:

biizmkide tam tersi ben yardımcı olayım diyor ben istemiyorum

sen olmazsa bugün doktora git ..söylediği gibi 39 haftayı bulmaz senin yaramazlar bak demedi deme ..ishalde olmuşsun

günaydın kızlarr

Son düzenleme:
günaydınnnnnn

akşamdan beri belimde sızı sancı türü bişey vardı şimdi ağrıya dönüşmüş:26::26::26::26:soldan hafif haif ağrılar giyor belime

nurcanımmmm pazartesiye kadar çok zorlanmazsam gitmicem acil değil gibi sanki

durummmmmmm geliyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın benim güsel arkidişlerim

ayyy benide heyecan bastı kuzular gelmekmi istiyolar yoksa

günaydın lolitam benimm
valla geliyorlarmı yoksa biizmle oyunmu oynuyorlar bilemedik

sen bilirsin canım .ben olsam gider günümü alır gelirdim valla

jakobiyi biliyorsun ekim topiğinden onunda tüpbebek ve sat tarihlerimiz aynı..1 ekimde sezeryan olacakmış.yane bence artık seninde bugünlere vermeleri doğru olurdu gibime geliyor

anacım özel hastane değilki istedin diye gün vermiyolar maalesef

ben 37. haftada alınacakmı bebeklerr diye sordum hayır gününü beklicekler dediler pazartesi tekrar konuşucam doktorla artık dayanımıyorum gün verin diycem oturup kalkamıyorum bile nurcan bazen gece yataktan kalkamıyorum eşim yardım ettiği halde acıdan doğrulamıyorum
allahıma bin şükür bu günümüzede hamdolsuntabi zorluğu olacak ama günümü sabırla doldurdum çok şükür

mrb kizlar size bir şey sorsam saiz adetinizi başladigi gündenmi bittigi gündenmi hesapliyorsunuz benim on gün günüm geçti pek zannnetmiyom hamile oldugumu ama bir testmi yapsam 10 olmam lazimdi ama gelmedi

allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

hayırlı cumalar kızlarrrrrrr

cuma olduğunu unutttum bugün

karakız adetin ilk günü hesaplanır test yap tabi allah kalbine göre versin canım

hayırlı cumalar herkezeee nasılsınız

dün emar çektirmek için gittim tam 1 saat sürdü bu kadar uzunolduğunu bilmiyordum sanki tabuta girmiş gibi oldun bide sıkışık olunca bayaa zor geçti bugün sonucumu alacam inş bişey çıkmaz yarın dr drumuza göstericez

laracım ayy ben de heyecanladım lennnnnnnn alllahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh hepinizeeeeeeeee

mrb kizlar size bir şey sorsam saiz adetinizi başladigi gündenmi bittigi gündenmi hesapliyorsunuz benim on gün günüm geçti pek zannnetmiyom hamile oldugumu ama bir testmi yapsam 10 olmam lazimdi ama gelmedi

canım adetinin ilk gününü de sayıyosun yanii atıyorum 5 in de olduysan 5 ini de sayıyosun

sana da hayırlı cumalar laracımmmm ağrın devam ediyomu
ağrım mağrım kalmadı şimdilik iyiyizzzz

heyecan dorukta tabi hepimizde
bizde bebek sizlerde tedavi heyecanı varrrrrrrrrr

inşallah sonuçlarında güzel çıkar olumsuzluk yaşamadan atlatırsın bu süreçleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…