:111: :111: :111: :111: :111: :111:
iyimisiniz kızlar
sanırsam deilizz yani ben deilimmmmmmmmmmmm
kızlar ben korkmaya başladım valla sanki her an gidecemmm
kıl tüyde aldı başını gitmişti azıcık onlarla uğraştım birazda kociş yardım ettisöylene söylene hayret bişey ......... temizlerken sesini çıkarmıyor bacaklarıma söyleniyor yapabilsem onuda yaptırmıcam heralde demi yani
neyse iyi oldu acil bi durum neyim olmaz inşallahhhh
kızlar ben korkmaya başladım valla sanki her an gidecemmm
kıl tüyde aldı başını gitmişti azıcık onlarla uğraştım birazda kociş yardım ettisöylene söylene hayret bişey ......... temizlerken sesini çıkarmıyor bacaklarıma söyleniyor yapabilsem onuda yaptırmıcam heralde demi yani
neyse iyi oldu acil bi durum neyim olmaz inşallahhhh
günaydın benim güsel arkidişlerim
ayyy benide heyecan bastı kuzular gelmekmi istiyolar yoksa
sen bilirsin canım .ben olsam gider günümü alır gelirdim vallagünaydınnnnnn
akşamdan beri belimde sızı sancı türü bişey vardı şimdi ağrıya dönüşmüş:26::26::26::26:soldan hafif haif ağrılar giyor belime
nurcanımmmm pazartesiye kadar çok zorlanmazsam gitmicem acil değil gibi sanki
durummmmmmm geliyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın lolitam benimm
valla geliyorlarmı yoksa biizmle oyunmu oynuyorlar bilemedik
sen bilirsin canım .ben olsam gider günümü alır gelirdim valla
jakobiyi biliyorsun ekim topiğinden onunda tüpbebek ve sat tarihlerimiz aynı..1 ekimde sezeryan olacakmış.yane bence artık seninde bugünlere vermeleri doğru olurdu gibime geliyor
hayırlı cumalar kızlarrrrrrr
cuma olduğunu unutttum bugün
karakız adetin ilk günü hesaplanır test yap tabi allah kalbine göre versin canım
hayırlı cumalar kızlarrrrrrr
cuma olduğunu unutttum bugün
karakız adetin ilk günü hesaplanır test yap tabi allah kalbine göre versin canım
mrb kizlar size bir şey sorsam saiz adetinizi başladigi gündenmi bittigi gündenmi hesapliyorsunuz benim on gün günüm geçti pek zannnetmiyom hamile oldugumu ama bir testmi yapsam 10 olmam lazimdi ama gelmedi
ağrım mağrım kalmadı şimdilik iyiyizzzzsana da hayırlı cumalar laracımmmm ağrın devam ediyomu
hayırlı cumalar herkezeee nasılsınız
dün emar çektirmek için gittim tam 1 saat sürdü bu kadar uzunolduğunu bilmiyordum sanki tabuta girmiş gibi oldun bide sıkışık olunca bayaa zor geçti bugün sonucumu alacam inş bişey çıkmaz yarın dr drumuza göstericez
laracım ayy ben de heyecanladım lennnnnnnn alllahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh hepinizeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?