Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çiğdem geçmiş olsun canım
seyhan eşinede geçmiş olsun ayrıca sanada geçmiş olsun
Pınar merakla sonucunu bekliyorum inşallah ciddi bişey çıkmayacak sıkıntısız bir şekilde tedaviye başlayacaksın

bende pek iyi değilim bir türlü rahatlayamıyorum

iyi akşamlar kızlarr
bugün çok yoruldummmm yarın teyzemle bir komşusu temizliğe gelecekler(dip köşe bir temizlik yapılacak)
bende yarına hazır olsun diye bütün odaklrın tüllerini çıkarıp yıkadım ütüledim..mutfak dolabında ne kadar tabak çanak,çömlek kaşık çatal :)) varsa hepsini çamaşır suyu ile yıkdaık eşimle mutfağın bir trafına yığdık öylece:) şimdi oturdum her yanım ağrıyor özellikle belim kopacak gibi...

çiğdem geçmiş olsun cancazım reflü kötüdür bilirim hele hamileyken nasıl azdı benimki ilaç bile fayda etmiyor son günlerde..sen ilaçlarını ihmal etme tedaviye kadar düzenli kullan geçer inşallah ..haa bu arada bugün turnal aradı beni oda antalyada tedavi olmayı düşünüyor ..şu sıralar rejimde ,isteiği kiloyu verebilirse oda sizinle başlamak istiyor .inşallah oda kilolarını verip beraber başlarsınız tedavinize

pınar sonucun temiz çıkacak inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

sevom geçmiş olsun neyseki önemli bişey yokmuş ..seninde dikişler alınamamış vardır bunda da bir hayır :)
kızlar ben artık eskisi gibi gelemiycem dediğim gibi teyzem yarın temizliğe gelecek 2 -3 gün sürecek belliki(teyzemin eli ağırdır ama bir okadarda temiz iş yapar sağolsun) salı günüde annem gelecek biliyorsunuz annem bendeyken pek oturmak istemiyorum pc başına ama yinede habersiz bırakmam sizi her gün rapor veririm size
hepinizin yanacıklarından öpüyor ve kaçıyorumm iyi gecelerrrrr

nurcikk kolayy gelsinnnnnnnn ee tabi bu aradaa banadaaa kolayy gelsin yarın bizdee temizliğe başlıyoruzzz annem ve yengemlee bende en az 3 gün sürer diye düşünüyorummmm RABBİM yardımcımız olsun kolayca bitsin inşallahhhhhhh

sizede kolay gelsin öyleyse :)
benim evim batmış duurmda ne zamandır salmıştık.. her yer toz ,kir içinde uykularım gelmiyordu bu yüzden.

günaydınn kızçeler

kahvaltımı ettim çok uykum var akşam misafirim vardı geç yattık
gidip uyuyayım birazcık

akşam kaynım eltim vardı arabamızı onlar alacaklarmış pusetli beğenmişler bile pusette düşünüyordum zaten iyi oldu

sağolun kızlar neyseki bişeyi yok eşime ilaçlar merhemler iyi geldi..

ayşe az kaldı bkaç hafta daha idare et 28 hele bi geç sonra korkma hayırlıısyla bişeycik olmaz. bu arada takvimin olmadığı için takip edemiyorum kaç haftalık oldun

nurcik sevdamce demek temizlikler başlıyo ne güzel benim evimide b.k götürüyo yaklaşık 1 aydır ev süpürülmüyo düşünün artık bende dikişlerim alınsın bikaç gün sonra yardımcı gelecek o gelmeden halıları vericem yıkamaya maksat doğuma yakın yapmaya çalışıyorumki temiz kalsın yoksa kaç haftadır içim içimi yiyo ev böle olunca nurcik demek pek uğrayamayacaksın aman habersiz bırakma bizi

turnalda inş. kilo verirde başlar tedaviye

lara vayyy ne güzel ne iyi akrabaların var kıskandım valla

kızlar bu gün kontrolüm vardı
bebeklerimin gelişimi iyiymiş doktorum ikisinide eşime benzetti 400 gr.bebe nasıl benzerse oyalıyor işte bizi ikisinin biraz daha netlemiş yüz resimlerinide aldık bence kimseye benzemiyorlar
neyse bende boşa laf kalabalığı yapıyorum can sıkıntısı işte
seyhan herzamanki gibi bu gün yine rahim boyum ölçüldü 3buçuk cm.miş doktor iyi dedi normali neki:26:
ama benim bel kasık ağrıları kasılmam oluyormuş dr.nidilat verdi salı tekrar çağırdı kontrole bebekler hareketlendi benim sıkıntılar başladı
çok çok canım sıkkın ne yapacam bilemiyorum doktor previadan dolayı dikişte atamayacağını söyledi umarım kasılmalarım geçer
çok duaya ihtiyacım var
haftasına gelince 22 haftalık olmuşlar biraz önden gidiyorlar
bu durumda 28.haftayı doldurabilmek için dua edicem nekadar güvenilirse o haftada
rabbim korktuğumuza uğratmasın
ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum kafama kara kazan geçti başım çatlıyor hareketlerine sevinemiyorum sanki yolu açıyorlar sanıyorum
ne yapacam nasıl rahatlayacam

3,5 cm çok çok iyi benim 1,5 cm di
bol bol yat dinlen bebeklerin hareketleri rahmini açmaz canım ama ayakta olman baskıyı arttırır ozaman sıkıntı olabilir
nidilat ne için kullanılıyor ne için verdi
bu arada kasılmalarını sen hissediyomusun yoksa nst yemi girdin
kasık ağrıları bende de devamlı vardı ama kasılma yoktu
rabbim korktuklarımızda esirgesin

sana dua okuyalım canım doğru dürüst kimse gelmiyor ama olsun kimse okumasa ben okurum

ayşe için ayetel kürsi

sevdanehri : 70

kalan :

herkese merhaba arkadaşlarr ..

seyhancım çok geçmiş olsun eşine ve sana

oh maşşallah fatoşla nurciğin evinde temizlik var bebişler tertemiz eve gelecekler şimdiden güle güle kirletin kızlarr

ayşecim rabbim sıkıntından kurtarsın inşallahh sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günüde göstersin.. sıkma canını cnm

seyhancım 50 de ben alayım ayetel kürsi rabbim kabul etsin şimdiden..

sağolasın canım

tamam yazdım ağzına sağlık..sizlerde tedaviye başlayın dualara başlarız

ayşe için ayetel

asi : 50

toplam : 120

iyiakşamlar kızlar nasılsınız

sevo iyidir akrabalarımız sağolsunlar

sende evini çok geç kalmadan temizlet canım benim annem olunca içim rahat son anda bile olsa derlenip toparlanır amannnnnn zaten temizlik filanda gözümde yok şu doğumumuz sağ sağlim bi olsaydı

pazartesi doktora gidicem ya gün almaya çalışıcam eğer vermezse acil bi durum yaşatmak istemediklerinden kayınlarım özel hastanede yaptıralım doğumu diyolar ama ben çok istemediğimden bişey demedim daha
hem gebe kalmak istemiyorum kimselere yapacakları amcalığı farklı yönlerden yapsınlar
zaten biri beşikleri aldı biride arabalarını alacak daha ne deyim

ama dua ediyorum allahım iinşallahh planlandığı gün nasip etsin doğumumu acil gitmek istemiyorum tırsıyorum biraz:18::18::18::18::18::18:kendimden değil allah korusun bişey olacak bebişlere diye:18::18::18::18:

papatyammmmmm stres yapma canım inşallah rabbiminde yardımıyla sende 30. haftaları geçeceksin
3,5 cm çok iyi benimde hep öyle çıkıyordu halada öyle canım sen devamlı dinlen bu çok önemli

sevocum 50 tanede ben alıyım canım allah kabul etsin

Son düzenleme:
laracım inş. hepimiz acil olarak gitmeyiz bizimde doktorumuz olmuyo artık kime denk gelirsek o

tamam yazdım canım

ayşe için ayetel

asi : 50
lara :50

toplam : 170

canım benim allah razı olsun rabbim hayırla yavruna kavuştursun inşallah hayırlı bir evlat olur
beni çok duygulandırdın
canım ya ben kasılma olduğunu anlamıyorum ki bekim ağrıyor adet sancısı gibi pelvisten sol ksığıma doğru ağrılarım oluyor
dr.vajinal muaynede senin sancların varmı dedi bende tarif ettim kasılmaların oluyor şuan açılman olmamış ama eli kulağında çeltiklenme var dedi
kasılmalarımı durdurması için bu ilacı verdi 6 saatte bir içecekmişim salı tekrar çağırdı açılma ne durumda diye
nebiliyim işte bide previya da erken doğumu tetikleyen bir durummuş sonumuz hayır olsun inşallah
dinleniyorum yatmıyordum ama öylede yorulacak bir iş yapmıyorum ama çok çok stresli ve gerginim
rabbime emanetimiz inşallah

senden de allah razı olsun hepimiz yavrularımızı kucağımıza alıcaz inş.
bu anlattığın şekil bende uzun zamandır var ama kasılma yada sancı çıkmıyor nst de o yüzden korkma rahmimiz normal değil bunu biliyoruz az çok ağrısı sızısı olur ama bu belirtiler açılma olur dedirtirmez benim dikişten önce hiç bi şikayetim yoktu mesela.ben kasılmalarım olmasın diye pruluton du sanırım herhafta iğnesini vuruldum bide progestan fitil hala kullanıyorum rahim kalınlığım için keşke sana da verseydi rahim uzunluğun şuan için çok iyi inşallah ters bişey olmada böle devam eder.ama ayakta durma oturma bile hiç olmazsa 1 ay sık dişini ve yat derim

kasılmalar devam ederse açılmayı tetikleyecek salı günü kontrol edecek inşallah herşey nrmale döner yoksa belki senin dediğin ilaçlarıda verir belki
hastanede yatmam gerekmez inşallah
tamam elimden geldiğince yatmaya çalışacam

herkeze iyi pazarlar diliyorumm

ayşecim inşaallahhh sorunsuz doğacak bebeklerin bak görürsün canım

ben de 50 tane alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…