Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aslında yapsam iyi olur sevom çünkü 2 ay kist oluyorsam 1 ay bişeyim yok bide tahlillerimi yaptırmadım adetimi bekliyorum valla adetliyken mi yapılıyor onuda bilmiyorum sormadım hiç dr olmazsa pazartesi burda iş yerimde gösteririm hangilerini yapıyorlarsa yapsınlar geri kalanına kadın doğum hastanesine yada özel hastaneye gideyim devlette uğraşmak beklemek istemiyorum artık yaa

slm canlarım hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
laracım sen pazartesi günü doğumu yaparsın gibime geliyor allahım tez vakit kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhh
bugün ben çok kötüydüm kızlar daha doğru haftanın başından beri mideden ölüyorum sanmıştım dra gitmeye erteledim en sonunda bugün dayanamadım gittim midemde reflü ve asit üretiyormuş nasıl kıvranıyoruym var ya hele dün akşam saat 8 de yatakta kalakaldım çok kötü oldum karnım şiş midem ağzımda boğuluyorum sandım ağlayacam ağlayamıyorum benzim gitmiş eşim acile gidelim dedi bende gerek yok sabah hastaneye gider dr muayene olurum dedim dr 1 ay herşeyi yasakladı sık dişini yasakları yeeme ilaçları tam 1 ay düzenli iç reflün tamamen yok olur dedi sıkacam dişimi valla 1 ay yediklerime içtiklerime bakalımm bide ben bişeyi takip ettim ne zaman kilo alsam 1 yada 2 kollarım bacaklarım tamamen uyuşuyor hiç hissetmiyorum kulaklarda uğultu baş dönmesi oluyro dr bi dahakine aç gel tahlil ver bakalım boyun düzleşmesi mi yoksa b12 eksiliğimi kontrol edelim dedi ayy kızlar ne uzun yazdım hastalık hastası oldum çıktı :) yok yok valla bendee

selam kızlar hayırlı cumalar

pınarım sonucun güzel çıkar inş. yarın haberrllerini bekliyos

sedefom benimde reflüm gastrit var bilirim ne olduğunu öle acı sular çıkarıyodumki aman allahımmm bu arada tedavide başka hiçbi ilaç kullanamazsın ona göre şimdiden kullan düzel biran önce canım geçmiş olsun

kızlar bugün eşim evde akşam maçı vardı ayağını burkmuş sabah doktora gittik emardı röntgendi neyseki lif kopmamış ama zedelenmiş ve bi yerde ödem toplamış bi hamile bi gazi görmeliydiniz halimizi bende hazır gitmişken doktoruma girdim adet ağrılarımı söyledim gel bidaha muayene edeyim yine ağrın olsun dedi olmazsa dikişlerini alayım dedi baktı etti sonra spekulumu taktı ama açılmadı kırıldı sanırım nasıl alcaz senin dikişlerini dedi güldü ama canım yandı..yani alamadık bakalım haftaya ne bekliyor beni bilmem

geçmiş olsun seyhan inşallah bian evvel geçer benim erkek kardeşim öle çapraz liflerini koparmıştı basket oynarken allahtan eşinin öle değilmiş bikaç güne geçer inşallah yarın haber veririm canım biraz sonra belli olacak sonucumuz ama yarın dr umuza gösterecez ancaa inş. bi terstlik yoktur elim tlf.da bekliyorum çatlıcam şimdi:18:

tekrardan geçmiş olsun ablacım

uyuyor kalkar birazdan yaramazlıklar aldı başını gidiyo ömercikte ...sağol canım bakarım

ee tamda yaramazlıkların doruk yapacağı zamanları normaldir komşumun oğlu ile aynısınız ondan b iliyorum oğluşu duvara tırmanacak nerdeyse

sağol canım yok geçer canım yarın işe gidecek zaten
yoktur yoktur merak etme

geçmiş olsun sedefim tedaviden önce hastalık falan çıkmasın kendine dikkat et canımmmm
yok daha doğum belli değil belki pazartesi belli olur
sevom o doktorda canını iyice yakmış bişeyin yokkken teiklicek ağrını adaminşallah sorun olmaz haftaya kadar
selam kızlar doğuran varmı acaba dedim her şey yolundaymış bakalım laramı fatoşmu önce pırtlatıcak
bence fatoş çünkü benimkiler gayet sakin duruyor
akşam hafif belime soldan soldan sancılar giriyordu sabahtan beri bişeyim yok
hadi hayırlı güzel haberler al inşallahhhhhhh

sağol ablacım yaa hakkatten çok kötü bişeymiş yaa akşam ölüyorum sandım valla o kadar kötüydüm inşallah ilaçlar iyi gelirde bir an önce iyileşirim
eşine de sanada çok geçmiş olsun sevom dikkat edin kendinize

tekrardan geçmiş olsun ablacım

sağol ablacımmmmm
laracım çok sağol canım pazartesi hayırlı haberlerle gelin inşallah pınar ablamlaa
ben annemdeyim kızlar bi girip bakim dedim
haydin baş baş iyigeceler öpücüğü vereyimde kaçayım

sevo eşin içinde çok geçmiş olsun canımmmm yazmayı unutmuşumçok şükür kendini sakatlamamış ezilme birkaçgüne geçer nasılsa
bizim son zamanlarımız ya heriflere bişeyler oluyor ya sakatlanırlar ya hastalanırlarbenimkininde hergün biyeri ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…