hoşgeldin canım
bende bilirdim kistimin olup oladığınıne dicemm bu ay kontrole gideceksen kistin geçmemişse soğan kürüne başlasan diyorum sonra d.kontrol hapına başlarsın kistin olmasın bi daha diye kasımda da başlarsın tedavşye
ayyy hep öle kıpırtılııı olllllbizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geçmiş olsun sevom
sağol canım
nasılsın ömercik nasıl
bu arada gittig... da buhar mak.gayet uygun
selam kızlar hayırlı cumalar
pınarım sonucun güzel çıkar inş. yarın haberrllerini bekliyos
sedefom benimde reflüm gastrit var bilirim ne olduğunu öle acı sular çıkarıyodumki aman allahımmmbu arada tedavide başka hiçbi ilaç kullanamazsın ona göre şimdiden kullan düzel biran önce canım geçmiş olsun
kızlar bugün eşim evde akşam maçı vardı ayağını burkmuşsabah doktora gittik emardı röntgendi neyseki lif kopmamış ama zedelenmiş ve bi yerde ödem toplamış bi hamile bi gazi görmeliydiniz halimizi bende hazır gitmişken doktoruma girdim adet ağrılarımı söyledim gel bidaha muayene edeyim yine ağrın olsun dedi olmazsa dikişlerini alayım dedi baktı etti sonra spekulumu taktı ama açılmadı kırıldı sanırım nasıl alcaz senin dikişlerini dedi güldü ama canım yandı..yani alamadık bakalım haftaya ne bekliyor beni bilmem
merhabaaa
slm canlarım hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
laracım sen pazartesi günü doğumu yaparsın gibime geliyor allahım tez vakit kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhh
bugün ben çok kötüydüm kızlar daha doğru haftanın başından beri mideden ölüyorum sanmıştım dra gitmeye erteledim en sonunda bugün dayanamadım gittim midemde reflü ve asit üretiyormuş nasıl kıvranıyoruym var ya hele dün akşam saat 8 de yatakta kalakaldım çok kötü oldum karnım şiş midem ağzımda boğuluyorum sandım ağlayacam ağlayamıyorum benzim gitmiş eşim acile gidelim dedi bende gerek yok sabah hastaneye gider dr muayene olurum dedim dr 1 ay herşeyi yasakladı sık dişini yasakları yeeme ilaçları tam 1 ay düzenli iç reflün tamamen yok olur dedi sıkacam dişimi valla 1 ay yediklerime içtiklerime bakalımm bide ben bişeyi takip ettim ne zaman kilo alsam 1 yada 2 kollarım bacaklarım tamamen uyuşuyor hiç hissetmiyorum kulaklarda uğultu baş dönmesi oluyro dr bi dahakine aç gel tahlil ver bakalım boyun düzleşmesi mi yoksa b12 eksiliğimi kontrol edelim dedi ayy kızlar ne uzun yazdım hastalık hastası oldum çıktı :) yok yok valla bendee
uyuyor kalkar birazdan yaramazlıklar aldı başını gidiyo ömercikte ...sağol canım bakarım
geçmiş olsun seyhan inşallah bian evvel geçer benim erkek kardeşim öle çapraz liflerini koparmıştı basket oynarken allahtan eşinin öle değilmiş bikaç güne geçer inşallah yarın haber veririm canım biraz sonra belli olacak sonucumuz ama yarın dr umuza gösterecez ancaa inş. bi terstlik yoktur elim tlf.da bekliyorum çatlıcam şimdi:18:
hoşgeldin canım
geçmiş olsun sedefim tedaviden önce hastalık falan çıkmasın kendine dikkat et canımmmmslm canlarım hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
laracım sen pazartesi günü doğumu yaparsın gibime geliyor allahım tez vakit kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhh
bugün ben çok kötüydüm kızlar daha doğru haftanın başından beri mideden ölüyorum sanmıştım dra gitmeye erteledim en sonunda bugün dayanamadım gittim midemde reflü ve asit üretiyormuş nasıl kıvranıyoruym var ya hele dün akşam saat 8 de yatakta kalakaldım çok kötü oldum karnım şiş midem ağzımda boğuluyorum sandım ağlayacam ağlayamıyorum benzim gitmiş eşim acile gidelim dedi bende gerek yok sabah hastaneye gider dr muayene olurum dedim dr 1 ay herşeyi yasakladı sık dişini yasakları yeeme ilaçları tam 1 ay düzenli iç reflün tamamen yok olur dedi sıkacam dişimi valla 1 ay yediklerime içtiklerime bakalımm bide ben bişeyi takip ettim ne zaman kilo alsam 1 yada 2 kollarım bacaklarım tamamen uyuşuyor hiç hissetmiyorum kulaklarda uğultu baş dönmesi oluyro dr bi dahakine aç gel tahlil ver bakalım boyun düzleşmesi mi yoksa b12 eksiliğimi kontrol edelim dedi ayy kızlar ne uzun yazdım hastalık hastası oldum çıktı :) yok yok valla bendee
sevom o doktorda canını iyice yakmış bişeyin yokkken teiklicek ağrını adamselam kızlar hayırlı cumalar
sedefom benimde reflüm gastrit var bilirim ne olduğunu öle acı sular çıkarıyodumki aman allahımmmbu arada tedavide başka hiçbi ilaç kullanamazsın ona göre şimdiden kullan düzel biran önce canım geçmiş olsun
kızlar bugün eşim evde akşam maçı vardı ayağını burkmuşsabah doktora gittik emardı röntgendi neyseki lif kopmamış ama zedelenmiş ve bi yerde ödem toplamış bi hamile bi gazi görmeliydiniz halimizi bende hazır gitmişken doktoruma girdim adet ağrılarımı söyledim gel bidaha muayene edeyim yine ağrın olsun dedi olmazsa dikişlerini alayım dedi baktı etti sonra spekulumu taktı ama açılmadı kırıldı sanırım nasıl alcaz senin dikişlerini dedi güldü ama canım yandı..yani alamadık bakalım haftaya ne bekliyor beni bilmem
selam kızlar doğuran varmı acaba dedim her şey yolundaymış bakalım laramı fatoşmu önce pırtlatıcak
hadi hayırlı güzel haberler al inşallahhhhhhhgeçmiş olsun seyhan inşallah bian evvel geçer benim erkek kardeşim öle çapraz liflerini koparmıştı basket oynarken allahtan eşinin öle değilmiş bikaç güne geçer inşallah yarın haber veririm canım biraz sonra belli olacak sonucumuz ama yarın dr umuza gösterecez ancaa inş. bi terstlik yoktur elim tlf.da bekliyorum çatlıcam şimdi:18:
güle güle pınarım
laram benimki adam değil kadınsorma yaa gelmeyen şeyi getirecek
selam kızlar hayırlı cumalar
tekrardan geçmiş olsun ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?