canım benim allah razı olsun rabbim hayırla yavruna kavuştursun inşallah hayırlı bir evlat olur
beni çok duygulandırdın
canım ya ben kasılma olduğunu anlamıyorum ki bekim ağrıyor adet sancısı gibi pelvisten sol ksığıma doğru ağrılarım oluyor
dr.vajinal muaynede senin sancların varmı dedi bende tarif ettim kasılmaların oluyor şuan açılman olmamış ama eli kulağında çeltiklenme var dedi
kasılmalarımı durdurması için bu ilacı verdi 6 saatte bir içecekmişim salı tekrar çağırdı açılma ne durumda diye
nebiliyim işte bide previya da erken doğumu tetikleyen bir durummuş sonumuz hayır olsun inşallah
dinleniyorum yatmıyordum ama öylede yorulacak bir iş yapmıyorum ama çok çok stresli ve gerginim
rabbime emanetimiz inşallah
ayşe için ayetel
sevdanehri : 70
asi : 50
lara :50
bebekdls :50
toplam : 220
herkese günaydınlar iyi haftasonları
pınarcım doktorunda inşallah sorun yok der ve tedaiye başlarsınız.evet o miyom kistler ağrı yapar canım bu arada ultrasonda görmedilermi onları
ayşecim bencede hiçbişey olmayacak iyi düşün
her kese gunaydin,iyi bi hafta gecirmeyi diliyorum her kese.
merhaba canim arkadaslarim,nasilsiniz,uzun zaman oldu yazmiyali,ama hep takip ettim.yazamadim,kafam cok karisikti.
dogumu yaklasanlara RABBIM sag salim kucagina almayi ,zamani olanlaria vakti gelince sag salim dogurmayi,tedaviye baslayanlara da RABBIM tek vakitte hayirli evlatlarla mujdelemeyi nasip etsin insallah.
dogum oncesi temizlikler baslamis ha,kolay gelsin.
bana gelince ,simdilik hayatim normala donuyor,nevonun soyledigi gibi (yanlis hatirlamiyorsam)mismillehillezi le yedurru duasini okudum hep buyuden korunmak icin,cok sukur,faydasini gordum,baya ilerleme var hayatimda.ALLAH hepinizden razi olsun.iyi ki varsiniz.
gelelim esas habere:HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
RABBIM olmayanlara da -yeteere,sedefnaza.asiiye diger ozlmini ceken her kese nasip etsin insallah.
hamile oldugumu dun oyrendim,3 gunum gecmisti,beni biliyosunuz,hep geciken adetim var,ama bu kez belirtiler cok olunca dyanamadim test yaptim,cok sukur.
her kese gunaydin,iyi bi hafta gecirmeyi diliyorum her kese.
merhaba canim arkadaslarim,nasilsiniz,uzun zaman oldu yazmiyali,ama hep takip ettim.yazamadim,kafam cok karisikti.
dogumu yaklasanlara RABBIM sag salim kucagina almayi ,zamani olanlaria vakti gelince sag salim dogurmayi,tedaviye baslayanlara da RABBIM tek vakitte hayirli evlatlarla mujdelemeyi nasip etsin insallah.
dogum oncesi temizlikler baslamis ha,kolay gelsin.
bana gelince ,simdilik hayatim normala donuyor,nevonun soyledigi gibi (yanlis hatirlamiyorsam)mismillehillezi le yedurru duasini okudum hep buyuden korunmak icin,cok sukur,faydasini gordum,baya ilerleme var hayatimda.ALLAH hepinizden razi olsun.iyi ki varsiniz.
gelelim esas habere:HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
RABBIM olmayanlara da -yeteere,sedefnaza.asiiye diger ozlmini ceken her kese nasip etsin insallah.
hamile oldugumu dun oyrendim,3 gunum gecmisti,beni biliyosunuz,hep geciken adetim var,ama bu kez belirtiler cok olunca dyanamadim test yaptim,cok sukur.
yıldız arkadaşım hayırlı uğurlu olsun rabbım kollarına almaya nasip eder inşallah kaç yıldır bekliyordun meleğini bende 5 yıllık evliyim bebişim yok benim içinde dua edermisin?
Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin tez zamanda sanada ..yıldız arkadaşımızn bir kız var 1 yaşını yeni doldurdu.
kızı 3_4 seneden sonra geldi yanılmıyorsam[/QUOAMİN CANIM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN SENİNDE 7 SONRA GELMİŞ BEBİŞİN ÖLE DEMİŞTİN RABBIM YUVANDA EŞİNLE ÇOCUĞUNLA HUZUR MUTLULUK VERSİN..BENİMDE EŞİMLE SORUNUM YOK AMA ÇOCUĞUMUN OLMAMASINDAN KAYNAKLI ZAMAN ZAMAN HUZURSUZLUK ÇIKIYORUM ELİMDE OLMAYARAK CANIM ÇOK YANIYOR YOKSA BAŞKA BİR SORUNUMUZ YOK HAMDOLSUN ÖLE İÇİM YANIYORKİ KELİMELERE SIĞMAZ...NE DESEM BOŞ .......SEVGİYLE KALINNNN
sag ol canim,ALLAH razi olsun,insallah sen de elvinini sag salim dogur,1 yasina girdiginde bi tane daha yaparsiniz insallah.günaydınnnnnn hanımlarrrrr
yıldız kızçene kardeş geliyor demek :)hayırlı olsun Allah tamanına erdirsin.darısı bizim kızlarında başına
eşinle aranız düzelmesine sevindim inşallah bir daha sorunlar yaşamazsınız canım
tostican bana kalsa bugün doğuracam ama kızım günün bekliycek galiba ...artık geceleri işkence olmaya başladı yatamıyorumgece 12de yattım . 2de uyandım saat 5e kadar anca yatabildim 7 olmadan uyandım tekrar. kaç gecedir böyle devam ediyor
Elvinim doğunca en azından sütüydü gazıydı altını temizlemeydi derken vakit geçer sıkılmazdım
fatoş biizm temizlik bitti evim mis gibi oldu yeminleAllah razı olsun teyzem ve komşusu tertemiz ettiler herbir tarafı..
sizinde biter bugün keyfini çıkarırsın artık mis gibi evinin
papatya şu kötü düşünceleri çıkar aklından lütfen aynı olay başına gelecek diye endişe ediyorsun biliyorum ama yapma böyle herşey yolunda gözüküyor sen sadece dinlenmene bak .yolun sonuna geliyorsun yavaş yavaş az kaldı sağlıkla alacaksın kucağına inşallah
annem birazdan yola çıkıyor yarın bu saatlerde burda olacak canım annemmm
lara bugün kontrolün var seninde bende öğleden sonra devlet hastanesine gidiyorum 15 gün sonra gel demişti doğum şeklini konuşacaz bugün .inşallah güzel haberlerle döneriz
yıldız arkadaşım hayırlı uğurlu olsun rabbım kollarına almaya nasip eder inşallah kaç yıldır bekliyordun meleğini bende 5 yıllık evliyim bebişim yok benim içinde dua edermisin?
yıldızcımmm bı süper bir haber
tebrik edrim
allah kucagına almayı nasip etsin canımmmmmm
günaydınlar herkese ,bende ipek gibi doguran varmı diye bekım dedim hamiş haberi gördüm
bende bu ay adet olmadım 17 gün geciyordu birde bir kaza yaşadıkiyice tırsmıştım
koçiş akşam dayanamadı gitti test aldı vee hamileeee değilim
üstelik bu sabahta adet oldum
eşim demesin mi bende cok heyecanlandım olsun isterdim
seneye yaza yapıl diyor 2. ciyi
bende diğer yaza diyorum şimdi ki gündemimizde bu oldu
papatyacım geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme güzel düşün güzel olsun canımcım
sedefo lara fatoş kedersiz haden artıkın dogurunda bebişleri görek
şifa nerelerde acep :44::44::44:
yıldız_azeri tebrik ederim canım saglıcakla kucagına al işallah darısı başımıza bide şu okudugun dua ne için bende okuyayım papatya ozmen sıkma canını sende daha önce bir talihsizlik yaşamışsın ama hep böyle olacak diye bişey yok geç netin başına komik şeyler izler yat dinlen bacım kıpır kıpır valla bak accık kendine sıkma kendini işallah ALLAH ın izniyle zamanında dogacak bebegin bak nurcanda korkuyodu az kaldı onunda saglıkla kucagınıza alın işallah aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?