yazının renginimi diyorsun bak şimdi yazdığın yazının hepsini kopyala A olan kısımda renkler var istediğin renge tıkla işte bu kadar
saol canım inşallah inşallah hepimiz hamiş oluruz hayırlısı ile ama adetim bugün bitti yani yinede test yapıyımmı???? bilmiyorumkismileKOMİK AMA MANTIKLI
ŞİFACIM EN İYİSİMİ SEN BİR TEST YAPIVER CANIM İNŞ BÖYLESİN :CüvCüv:
herkese günaydınlarrrrr
nazracam rüyan hayrolsunn canımmm
kedersizimm sabah sabah erkencisin canım benim eşin yokmu evde
dün yazmıştım tefriciye için ama bitirdiniz galiba.bu hafta mazur görün beni yardım edemedim..bu arada kedersizim profili renklendirmeyi başardım dün söyledim gördünmü.gerçi tam güzel birşey yapamadım müsait olunca daha da ilgilenicem
EVET BU SABAH ERKENCİYİM DÜN GECE ERKEN UYUDUM ..
EŞİM SABAHÇI CANIM SABAH ERKEN GİDİYOR
CANIM RENKLENDİRMEYİ BENDE YAPABİLİYORUM AMA ARKA PLAN RESMİNİ KOYMAYI BAŞARAMADIM :kedi:
saol canım inşallah inşallah hepimiz hamiş oluruz hayırlısı ile ama adetim bugün bitti yani yinede test yapıyımmı???? bilmiyorumkismile
bende yapamadımmm editöre mesaj bıraktım şimdi canım
he ya oldum adet oldum mafoldumben amannnnnnn neyse canım işte ben böyleyim meraklı birisiyim deneyim dedim denedim şu karbonat hikayesini yerimsenibenE SEN ADET OLMUŞSUN:gitme: ..YOK CANIM BENCE TEST FALAN YAPMA ARTIK benneyaptımki
nurcanım kardeşim 300 tefriciyeyi bitirmiş internette arıza varmışta abla sen nurcana bildiriver dedi
canım şöyle dedim 1 haftalık deneyimlerimi yazdım yasakkelime adetten önce denemiştim ilk bu karbonatı işte o zaman 3 gün gecikmiştim ama bugün bi saat oldmuştur adetimin son günü yine yaptım bayağı köpürdüde ilginç geldi işte sizlerle paylaşayım dedim ohaoldumsmileşifa adetim yeni bitti diyon anlamadım nasıl günüm geçti diyon CADIARZU
bu arada kedersizim sisiye baktımda aktif durumda ne selam ne sabah var başka tpiklerde.herzamanda giriş yapmış bir selamlık hatrımız yokmulmaz:
canım şöyle dedim 1 haftalık deneyimlerimi yazdım yasakkelime adetten önce denemiştim ilk bu karbonatı işte o zaman 3 gün gecikmiştim ama bugün bi saat oldmuştur adetimin son günü yine yaptım bayağı köpürdüde ilginç geldi işte sizlerle paylaşayım dedim ohaoldumsmile
BİLİYORUM CANIM ARTIK UĞRAŞAMIYORUM KİMSEYLE GELEN GELİR GELMEYEN KEYFİ BİLİR BENİM TOPİKİN KAPISI HERKESE AÇIK mirmirmirmir
ÜZERİNE DÜŞMEMEMK LAZIM BİRİNİN ÜZERİNE O KADAR DÜŞTÜK NE OLDU Bİ YERLERİ KALKTI BİZE TEKME ATTI boshayallersmileöylee ne diyelimm :umursamaz: herkes her yerde takılır tabiki ama bir selam çık görülmemelilmaz: neysee boşverrrr alıştık zaten sempatiksalakcinni
valla ben geçen ayda denemiştim komşumun ısrarı üzerine ve o zaman hiiiiiiiççççççççç köpürmemişti karbonat hhoopppp dipdeydi kaydirigubbakcemile3DEMEKKİ ŞİFACIM HAMİLE OLSAN OLMSANDA KÖPÜRECEĞİ VAR O KARBONATIN ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?