Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

KOMİK AMA MANTIKLI
ŞİFACIM EN İYİSİMİ SEN BİR TEST YAPIVER CANIM İNŞ BÖYLESİN :CüvCüv:
saol canım inşallah inşallah hepimiz hamiş oluruz hayırlısı ile ama adetim bugün bitti yani yinede test yapıyımmı???? bilmiyorumkismile

günaydın canım Allah razı olsun

salavat ı tefriciye listesi

meryem için (meyra)

kedersiz........500 OKUDU
nevbahar........500
meryem ......1000
ipekk............300 OKUDU
melike............200 OKUDU
etipuf.............100
yıldız.............300 OKUDU
umudunolsun...300 OKUDU
melon ...........100 OKUDU
kedersiz..........500
şifa.................344
melon.............300 OKUDU

toplam..4444

melike için

melike.....1644
kedersiz.....500 OKUDU
nevbahar.....1000
ipek.........300 OKUDU
etipuf........100
yıldız.......300
melon......100 OKUDU
ipek........500 OKUDU

toplam 4444

Son düzenleme:
E SEN ADET OLMUŞSUN:gitme: ..YOK CANIM BENCE TEST FALAN YAPMA ARTIK benneyaptımki
he ya oldum adet oldum mafoldumben amannnnnnn neyse canım işte ben böyleyim meraklı birisiyim deneyim dedim denedim şu karbonat hikayesini yerimseniben

bu arada kedersizim sisiye baktımda aktif durumda ne selam ne sabah var başka tpiklerde.herzamanda giriş yapmış bir selamlık hatrımız yokmu lmaz:

şifa adetim yeni bitti diyon anlamadım nasıl günüm geçti diyon CADIARZU
canım şöyle dedim 1 haftalık deneyimlerimi yazdım yasakkelime adetten önce denemiştim ilk bu karbonatı işte o zaman 3 gün gecikmiştim ama bugün bi saat oldmuştur adetimin son günü yine yaptım bayağı köpürdüde ilginç geldi işte sizlerle paylaşayım dedim ohaoldumsmile

bu arada kedersizim sisiye baktımda aktif durumda ne selam ne sabah var başka tpiklerde.herzamanda giriş yapmış bir selamlık hatrımız yokmu lmaz:

BİLİYORUM CANIM ARTIK UĞRAŞAMIYORUM KİMSEYLE GELEN GELİR GELMEYEN KEYFİ BİLİR BENİM TOPİKİN KAPISI HERKESE AÇIK mirmirmirmir

hııımm şimdi anladımm canımm ohaoldumsmile

BİLİYORUM CANIM ARTIK UĞRAŞAMIYORUM KİMSEYLE GELEN GELİR GELMEYEN KEYFİ BİLİR BENİM TOPİKİN KAPISI HERKESE AÇIK mirmirmirmir

öylee ne diyelimm :umursamaz: herkes her yerde takılır tabiki ama bir selam çık görülmemeli lmaz: neysee boşverrrr alıştık zaten sempatiksalakcinni

öylee ne diyelimm :umursamaz: herkes her yerde takılır tabiki ama bir selam çık görülmemeli lmaz: neysee boşverrrr alıştık zaten sempatiksalakcinni
ÜZERİNE DÜŞMEMEMK LAZIM BİRİNİN ÜZERİNE O KADAR DÜŞTÜK NE OLDU Bİ YERLERİ KALKTI BİZE TEKME ATTI boshayallersmile

DEMEKKİ ŞİFACIM HAMİLE OLSAN OLMSANDA KÖPÜRECEĞİ VAR O KARBONATIN ohaoldumsmile
valla ben geçen ayda denemiştim komşumun ısrarı üzerine ve o zaman hiiiiiiiççççççççç köpürmemişti karbonat hhoopppp dipdeydi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…