Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

QUOTE=nazraca;11629339]günaydııınlaar şekerler[/QUOTE]

günaydınnnnnnnnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/323149-kesin-hamilelik-cozumu.html

yaaaaaaaa kızlar kafam çoooooooookkkkkkkk karışık aslında tam 1 haftadır mafoldumben
çokkkkk oluyor bu linke bi göz atın lütfen bende farketmiştim aslında normalde 3-5 gün adetim gecikebiliyor bu kezde 3 gün geçti ama ben dayanamadım umut dünyası işte karbonat döktüm idrara köpürürse hamişlik var tamamne dibe çöke çökerse hamişlik yok demekmiş ayyyy bende adett önceside köpürdü bugün adetimin son günü veeee eskisine göre daha daha fazla köpürdüüüüüüüüü yaaaaa ama bunu deneyip hamiş olduğunu bizzat en yakın arkadaşım öğrendi yaaaaaaaa

valla ben bu rahatı çok ararım p.tesi işbaşı nefret ediyorum artık çalışmaktan mafoldumben

KİM SEVİYORKİ ÇALIŞMAYI GEÇİNMEK İÇİN ÇALIŞMAK ŞART BU ZAMANDA TEK MAAŞLA GEÇİNMEK ÇOK ZOR VALLA ..2 HAFATADIR PAZARA ÇIKIYORUM HERŞEYE 2 KAT ZAM GELMEMİŞ NE ALICAĞIMI ŞAŞIRIYORUM VALLA ET İN KİLOSU 20 TL OLMUŞ akannehir

yapma ya bende deniyim ama annae sabah hamur yaptı karbonatlı hepsini kullandım dedi yaaa bende denemek istiyyyoooooruuum

YA ŞİFACIM BEN İNANMADIM BUNA SONUÇTA İDRAR ASİTLİ KARBONATLA BİRLEŞİNCE KÖPÜRÜ ZATEN BEN İNANMADIM CANIM benneyaptımki EN İYİSİMİ TEST YAPMAK BENCE :hulya:

BUDA BAŞKA BİR ÜYENİN YORUM
he ben yaptım eşimede yaptırdım sonra çeşmeden yaptım sonucu açıklıyorum

ben hamileyim
eşim hamile
bizim muslukta hamile :))))

öyle canım mecbur en çalışıyoruz kim keyfinden çalışır hayat pahalı zengin için herşey ucuz napalım kışlığı yazdan hazırlıyoruz hep

yapma ya bende deniyim ama annae sabah hamur yaptı karbonatlı hepsini kullandım dedi yaaa bende denemek istiyyyoooooruuum

dene canım hatta hemen acil cevapp ay benim bu halim nedir acaba???????? ya kızlar gülmeyin ama ben bu testi yapan arkadaşım ısrarla plastik pet bardağa yap dedi dah net görünüo dedi bende öle yaptım adet öncesi yaptım arkadaşa msn de bildirdim baktım tarif edemiom galiba dedim sonra telefondan resim çektim yolladım iice baksın dedim onunkidemi böleydi diye arkadaşda saolsun dediki: aaaaaaaaaa aynı benimkide böleydi dedi ben tabi hamişlik havasına girmiştim bile lülülülülülü ama az önce denedim bayağı bayağı bol bol köpürdü seviniyimmi üzülüyümmü?? anlamadım bilmiyorumkismile boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

koptummm yaaaa süperrrmişşşş kedersizimmm :roflol: :roflol:

herkese günaydınlarrrrr
nazracam rüyan hayrolsunn canımmm
kedersizimm sabah sabah erkencisin canım benim eşin yokmu evde
dün yazmıştım tefriciye için ama bitirdiniz galiba.bu hafta mazur görün beni yardım edemedim..bu arada kedersizim profili renklendirmeyi başardım dün söyledim gördünmü.gerçi tam güzel birşey yapamadım müsait olunca daha da ilgilenicem

bencede şifa böyle şeylerin sonucu muallaktır herzaman sen en garantili olanı yap yada normalde gecikme oluyomuş biraz daha bekle canım

EVET BU SABAH ERKENCİYİM DÜN GECE ERKEN UYUDUM ..
EŞİM SABAHÇI CANIM SABAH ERKEN GİDİYOR
CANIM RENKLENDİRMEYİ BENDE YAPABİLİYORUM AMA ARKA PLAN RESMİNİ KOYMAYI BAŞARAMADIM :kedi:

bencede şifa böyle şeylerin sonucu muallaktır herzaman sen en garantili olanı yap yada normalde gecikme oluyomuş biraz daha bekle canım
canım haklısın ama ben zaten adet oldum o deneyden sonra bugün son günüm eeee hadi yine deneyim dedim şeytan dürttü işte ohaoldumsmile sonra adet önce o 3 günlük gecikmeli yaptığımla bugün yaptığımı kıyaslarsak bugünkü o kadar okadar çok köpürdüki aaaaaa dedim şaştım kaldım yaaa kaydirigubbakcemile3 olsun iştee bu vesileyle koptuk işte hepimiz sabah sabah yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…