kızlar günaydın benim biraz işim var çıkıyorum şimdi bir saat sonra görüşürüz
Amin canım bir yaş var aramızda oda 33.e gircek 77 doğumlu
en büyük benim en küçüğümüzde 30 yaşında genciz tabi canım geceleri saymayıvaririzkaydirigubbakcemile3BEN ONU 19 20 YAŞINDA SANIYORDUM HEP kaydirigubbakcemile3AMA YİNEDE GENÇ CANIM
valla ben bu rahatı çok ararım p.tesi işbaşı nefret ediyorum artık çalışmaktan mafoldumben
yapma ya bende deniyim ama annae sabah hamur yaptı karbonatlı hepsini kullandım dedi yaaa bende denemek istiyyyoooooruuumhttp://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/323149-kesin-hamilelik-cozumu.html
yaaaaaaaa kızlar kafam çoooooooookkkkkkkk karışık aslında tam 1 haftadır mafoldumben
çokkkkk oluyor bu linke bi göz atın lütfen bende farketmiştim aslında normalde 3-5 gün adetim gecikebiliyor bu kezde 3 gün geçti ama ben dayanamadım umut dünyası işte karbonat döktüm idrara köpürürse hamişlik var tamamne dibe çöke çökerse hamişlik yok demekmiş ayyyy bende adett önceside köpürdü bugün adetimin son günü veeee eskisine göre daha daha fazla köpürdüüüüüüüüü yaaaaa ama bunu deneyip hamiş olduğunu bizzat en yakın arkadaşım öğrendi yaaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/323149-kesin-hamilelik-cozumu.html
yaaaaaaaa kızlar kafam çoooooooookkkkkkkk karışık aslında tam 1 haftadır mafoldumben
çokkkkk oluyor bu linke bi göz atın lütfen bende farketmiştim aslında normalde 3-5 gün adetim gecikebiliyor bu kezde 3 gün geçti ama ben dayanamadım umut dünyası işte karbonat döktüm idrara köpürürse hamişlik var tamamne dibe çöke çökerse hamişlik yok demekmiş ayyyy bende adett önceside köpürdü bugün adetimin son günü veeee eskisine göre daha daha fazla köpürdüüüüüüüüü yaaaaa ama bunu deneyip hamiş olduğunu bizzat en yakın arkadaşım öğrendi yaaaaaaaa
öyle canım mecbur en çalışıyoruz kim keyfinden çalışır hayat pahalı zengin için herşey ucuz napalım kışlığı yazdan hazırlıyoruz hepKİM SEVİYORKİ ÇALIŞMAYI GEÇİNMEK İÇİN ÇALIŞMAK ŞART BU ZAMANDA TEK MAAŞLA GEÇİNMEK ÇOK ZOR VALLA ..2 HAFATADIR PAZARA ÇIKIYORUM HERŞEYE 2 KAT ZAM GELMEMİŞ NE ALICAĞIMI ŞAŞIRIYORUM VALLA ET İN KİLOSU 20 TL OLMUŞ akannehir
yapma ya bende deniyim ama annae sabah hamur yaptı karbonatlı hepsini kullandım dedi yaaa bende denemek istiyyyoooooruuum
rengimi değiştireyim dedim ama ooollmadı
YA ŞİFACIM BEN İNANMADIM BUNA SONUÇTA İDRAR ASİTLİ KARBONATLA BİRLEŞİNCE KÖPÜRÜ ZATEN BEN İNANMADIM CANIM benneyaptımki EN İYİSİMİ TEST YAPMAK BENCE :hulya:
BUDA BAŞKA BİR ÜYENİN YORUM he ben yaptım eşimede yaptırdım sonra çeşmeden yaptım sonucu açıklıyorum
ben hamileyim
eşim hamile
bizim muslukta hamile :))))
YA ŞİFACIM BEN İNANMADIM BUNA SONUÇTA İDRAR ASİTLİ KARBONATLA BİRLEŞİNCE KÖPÜRÜ ZATEN BEN İNANMADIM CANIM benneyaptımki EN İYİSİMİ TEST YAPMAK BENCE :hulya:
BUDA BAŞKA BİR ÜYENİN YORUM he ben yaptım eşimede yaptırdım sonra çeşmeden yaptım sonucu açıklıyorum
ben hamileyim
eşim hamile
bizim muslukta hamile :))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
koptummm yaaaa süperrrmişşşş kedersizimmm :roflol: :roflol:
herkese günaydınlarrrrr
nazracam rüyan hayrolsunn canımmm
kedersizimm sabah sabah erkencisin canım benim eşin yokmu evde
dün yazmıştım tefriciye için ama bitirdiniz galiba.bu hafta mazur görün beni yardım edemedim..bu arada kedersizim profili renklendirmeyi başardım dün söyledim gördünmü.gerçi tam güzel birşey yapamadım müsait olunca daha da ilgilenicem
canım haklısın ama ben zaten adet oldum o deneyden sonra bugün son günüm eeee hadi yine deneyim dedim şeytan dürttü işte ohaoldumsmile sonra adet önce o 3 günlük gecikmeli yaptığımla bugün yaptığımı kıyaslarsak bugünkü o kadar okadar çok köpürdüki aaaaaa dedim şaştım kaldım yaaa kaydirigubbakcemile3 olsun iştee bu vesileyle koptuk işte hepimiz sabah sabah yerimsenibenbencede şifa böyle şeylerin sonucu muallaktır herzaman sen en garantili olanı yap yada normalde gecikme oluyomuş biraz daha bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?