Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaaa kaç kez sayfayı yeniledim durdum yazdındamı yoksa benmi görmüom????

bir şey olduğundan değil de bir şey olmadığından.aynı terane İşte,içlendim ,mutsuzum ,mutsuz hissediyorum kendimi,yazıverdim işte!
canım günaydın burdaki arkadaşlığı o yüzden seviyorum üzüntülerimizi sevinçlerimizi sıkıntılarımızı rahatça paylaşabiliyoruz bende çok sıkıntılıyım bugün saat 6.da uyandım düşünüp duruyorum arpacı kumrusu gibi

inşallah canım bu gece rüyamda öyle güzel bi bebek gördümki mis gibiydi beynim bana oyun oynuyo biliyorum ama rüyadada olsa güzel

nurcanım kardeşim ev hanımı şu anda ehliyet alcak onun sınavı var inşallah hayırlısıyla geçer sana bişey söyliyimmi kardeşiz ama hiç benzemeyiz o benim tam tersimdir o bana göre daha sosyaldir eşi polis olduğundan bi çok şehir gördü kendide polisliği kazandı ama gitmedi bi kızı bi oğlu var dünya tatlısı onları büyütüyo şimdi

yok kuzum gitmiştimmmm :) giremedimde komşular yeni gitti yaw aklım burdaydıı[/QUOTE]
tatlım günaydın ben dua etmeyi seviyorum nurcanımada yazdım okumak isterim diye ama ilaç kullanınca yani fitil benimde içime sinmedi sonradan ama ilaç bitsin hemen başlarım bende okumaya

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sifaa

günaydınnn ama 2 kayıtlı yazıo ama sadece ben varım bu bu nedir bu? kim bu görünmez bacı?

hehehhhh tamam şimdi oldu zemuszemus

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sifaa, iipekk34, Kedersiz+ kaydirigubbakcemile5

inşallah canım bu gece rüyamda öyle güzel bi bebek gördümki mis gibiydi beynim bana oyun oynuyo biliyorum ama rüyadada olsa güzel

RÜYAN HAYR OLSUN CANIM ..DAHA BıŞEY BELLı DEĞıL CANIM ALLAH IN MUCıZELERı ÇOK YETERKı BıZ ıNANALIM ..SENıN GEÇEN GÜN YAZDIĞIN RÜYAYI OKUDUM OKURKEN BıLE TÜYLERıM DıKEN DıKEN OLDU ıNAN BUGÜN OLMASA BıLE SENıN BEBıŞıN OLACAK BEN ıNANIYORUM BUNA SENDE ıNAN EĞER BU TEDAVıDEN SONUÇ ALAMASANDA NE OLUR YILMA PARA BıRıKTRıP EN KISA ZAMANDA TEKRAR BAŞLAYIN TEDAVıYE.. 2 DENEMEDE ŞANS DAHA YÜKSEK OLUYOR ...AMANNN BENDE SANKı OLMAMIŞ GıBı KONUŞUYORUM NEYSE YAA YARIN TEST GÜNÜN DıMı :Saruboceq: :Saruboceq:

ne mutlu ona Allah bağışlasın yavrularını ...yaşı kaç kardeşinin

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kedersiz, iipekk34+, nazraca+, sifaa+

GÜNAYDIN GACILAR

canım benim innşaallah bende buna inanmak istiyorum yarından yinede umutluyum kimseye söyleyemesemde ben o rüyayı gördüğümde gece kalktım heralde ölüyorum dedim kelimei şahadet bile getirdim hem korktum hem sevindim ama Allahıma şükürler olsun o kadarda olsa nasip etti görmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…