canımmmmmmmm naber? senide benim gibi uykumu tutmadı????kaydirigubbakcemile3
canım duaların bittimi yoksa varmı daha eğer varsa bende alıyım okuyum canım yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
canım günaydın burdaki arkadaşlığı o yüzden seviyorum üzüntülerimizi sevinçlerimizi sıkıntılarımızı rahatça paylaşabiliyoruz bende çok sıkıntılıyım bugün saat 6.da uyandım düşünüp duruyorum arpacı kumrusu gibibir şey olduğundan değil de bir şey olmadığından.aynı terane İşte,içlendim ,mutsuzum ,mutsuz hissediyorum kendimi,yazıverdim işte!
inşallah canım bu gece rüyamda öyle güzel bi bebek gördümki mis gibiydi beynim bana oyun oynuyo biliyorum ama rüyadada olsa güzel
eğer kısmetimizde bebiş varsa er geç olacak bizimde sabret canım az daha sabret bak ne güzel mart ayında tedaviye başlıyacaksın güzel hayaller kur inş bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunur annesi
canım benim Allah razı olsun bizimle paylaştığın için bende okuyacam inş
canım bak herşeyde bir hayır var demek senin eski eşin ne kadar cahil düşünen bir insanmış hayret ettim valla ama neyseki şimdiki eşinle mutlusun RABBİM en kısa zamanda evinize mincik bir melek versin küçük mutlu bir çekirdek aile olun inş :Saruboceq:
nurcanım kardeşim ev hanımı şu anda ehliyet alcak onun sınavı var inşallah hayırlısıyla geçer sana bişey söyliyimmi kardeşiz ama hiç benzemeyiz o benim tam tersimdir o bana göre daha sosyaldir eşi polis olduğundan bi çok şehir gördü kendide polisliği kazandı ama gitmedi bi kızı bi oğlu var dünya tatlısı onları büyütüyo şimditamam canım ..
ya melon ben dün sana yazdım ama görmedin sanırım
senin öenmli sınavların olursa okuruz senin içinde yazmıştım :))
ya ben nedense seni üniv. öğrencisi sanıyorum yanlışmı düşünüyorum ..gerçi profilinde evhanımı diyor ama bir ara senin profiline girdim :kedi:sınavlarla ilgili mesajlarını görmüştüm ama şimdi tekrar baktımda sanırım ehliyet sınavına gireceksin inş ilk sınavında alırsın ehliyetini canım
yok kuzum gitmiştimmmm :) giremedimde komşular yeni gitti yaw aklım burdaydıı[/QUOTE]ablacıım bende gördüm ama nazracamın kendini yormaması gerekiyorr çok önemli onun için bu hafta bende onu üzmemek için ses çıkartmadım inşallah ses çıkarmadığımız için kırılmamıştırr
aynen walla benim görümcemin çocuklarını severken benimde kocişiminde içinde yangınlar o anda bize dokunsanız ikimizde ağlarıızz çoook zorr artıkk bebişlere bakışımız bile değişti
cannıım burda ki melike de bendimmmalsanaalsanasmilelülülülülülü
seen haaaayyyyllllaaaa ordamısın şekeeeer
inşallah canım bu gece rüyamda öyle güzel bi bebek gördümki mis gibiydi beynim bana oyun oynuyo biliyorum ama rüyadada olsa güzel
nurcanım kardeşim ev hanımı şu anda ehliyet alcak onun sınavı var inşallah hayırlısıyla geçer sana bişey söyliyimmi kardeşiz ama hiç benzemeyiz o benim tam tersimdir o bana göre daha sosyaldir eşi polis olduğundan bi çok şehir gördü kendide polisliği kazandı ama gitmedi bi kızı bi oğlu var dünya tatlısı onları büyütüyo şimdi
RÜYAN HAYR OLSUN CANIM ..DAHA BİŞEY BELLİ DEĞİL CANIM ALLAH IN MUCİZELERİ ÇOK YETERKİ BİZ İNANALIM ..SENİN GEÇEN GÜN YAZDIĞIN RÜYAYI OKUDUM OKURKEN BİLE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU İNAN BUGÜN OLMASA BİLE SENİN BEBİŞİN OLACAK BEN İNANIYORUM BUNA SENDE İNAN EĞER BU TEDAVİDEN SONUÇ ALAMASANDA NE OLUR YILMA PARA BİRİKTRİP EN KISA ZAMANDA TEKRAR BAŞLAYIN TEDAVİYE.. 2 DENEMEDE ŞANS DAHA YÜKSEK OLUYOR ...AMANNN BENDE SANKİ OLMAMIŞ GİBİ KONUŞUYORUM NEYSE YAA YARIN TEST GÜNÜN DİMİ :Saruboceq: :Saruboceq:
Amin canım bir yaş var aramızda oda 33.e gircek 77 doğumlune mutlu ona Allah bağışlasın yavrularını ...yaşı kaç kardeşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?