valla ben geçen ayda denemiştim komşumun ısrarı üzerine ve o zaman hiiiiiiiççççççççç köpürmemişti karbonat hhoopppp dipdeydi kaydirigubbakcemile3
kızlar benim rahimim acıyo neden olbilir
bende ilk başta ona yordum ama 15 gündür kullanıyorum fitiliCANIM ONCA FİTİL KULLANIYORSUN AĞRI OLMASI NORMAL BENCE fisfisfis
bende ilk başta ona yordum ama 15 gündür kullanıyorum fitili
evet canım yarın karma karışık kafam inşallah bi mucize olurGÜZEL ŞEYLERE YORALIM OZAMAN BELKİDE BEBİŞİN TUTUNUYORDUR ONDAN AĞRI OLUYORDUR :Saruboceq: :Saruboceq:YARIN TEST YAPIYORSUN DİMİ ??
kızlar ben cıkmak zorundayım çok ööptüüm
güle güle canım görüşmek üzere opuyorumnanaktankızlar ben cıkmak zorundayım çok ööptüüm
güle güle canım kolay gelsin inşallah görüşmek üzere opuyorumnanaktanben kaçar kızlar gelirim yine
nevom hoŞgeldİn nasılsın bugÜn ..kursa gİtmİyormusun artık ??
ben kaçar kızlar gelirim yine
günaydın güzellikler.....
sifaa sen boşver o testleri canım...kafanı yorma tatlım...
sağol canım sanada günaydın ne güzzel bi resim bu böleeee boshayallersmile
sağol canım sanada günaydın ne güzzel bi resim bu böleeee boshayallersmile
GÜLE GÜLE CNM GÖRÜŞÜRÜKsempatiksalakcinniben kaçar kızlar gelirim yine
günaydın güzellikler.....
ya nazraca o erken yaptığın testi unut gitsin çıkar onu aklından...o kadar uyardık keşke yapmasaydın...boşu boşuna üzülme yarın inşallah kurban olduğum yaradan yüzünü güldürecek...
nurcanım o misafirler arasında ben yoktum cicim olsaydım el sallardım tıbikiii
sevdam üzülme tatlım yaaa gelen gelir kimseyi zorla burda tutamayız ya... sen boşver onları...gerçek dost bırakıp gitmez...bu gün bizi bırakan yarın başkasını bırakır...biz de hiç bi şey kaybetmiş olmayız...
sifaa sen boşver o testleri canım...kafanı yorma tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?