bide kasığımın sol tarafı uyuşuyo
bu imali sozler kime kiz
günaydın canım sağolasınnn bende seni öptüm canım opuyorumnanaktankızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi.....
günaydın kızlar........
inşallah canım bu gece rüyamda öyle güzel bi bebek gördümki mis gibiydi beynim bana oyun oynuyo biliyorum ama rüyadada olsa güzel
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi.....
günaydın kızlar........
meryem için (meyra)
ya kızlar bu meryem arkadaş kimdir? gelmiyor galiba bilmiyorumkismile
canım benim innşaallah bende buna inanmak istiyorum yarından yinede umutluyum kimseye söyleyemesemde ben o rüyayı gördüğümde gece kalktım heralde ölüyorum dedim kelimei şahadet bile getirdim hem korktum hem sevindim ama Allahıma şükürler olsun o kadarda olsa nasip etti görmeyi
ilginçki ne ilginç amannn canım ne deyim başta sağlık olsun inşallah yerimsenibencok ilginc
YA ŞİFACIM BEN İNANMADIM BUNA SONUÇTA İDRAR ASİTLİ KARBONATLA BİRLEŞİNCE KÖPÜRÜ ZATEN BEN İNANMADIM CANIM benneyaptımki EN İYİSİMİ TEST YAPMAK BENCE :hulya:
BUDA BAŞKA BİR ÜYENİN YORUM he ben yaptım eşimede yaptırdım sonra çeşmeden yaptım sonucu açıklıyorum
ben hamileyim
eşim hamile
bizim muslukta hamile :))))
canım haklısın ama ben zaten adet oldum o deneyden sonra bugün son günüm eeee hadi yine deneyim dedim şeytan dürttü işte ohaoldumsmile sonra adet önce o 3 günlük gecikmeli yaptığımla bugün yaptığımı kıyaslarsak bugünkü o kadar okadar çok köpürdüki aaaaaa dedim şaştım kaldım yaaa kaydirigubbakcemile3 olsun iştee bu vesileyle koptuk işte hepimiz sabah sabah yerimseniben
tamam canım sağolasın inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder gönlüne göre verir tanışmakda kısmet olur inşallah kaydirigubbakcemile5CANIM BİZİM ESKİ ARKADAŞTI O
EVDE PC İ YOK ANNESİNE GELİNCE YAZABİLİYOR benneyaptımki
[sıze="2"]1_5 senelik arkadaş!! En çok güvendiğin arkadaş!!! Dost bildiğin arkaşdaş!! Sizi bırakmam diyen arkadaş!!! Daha saysam bitmezde neyse kısa keseyim hamile kaldı bizi bıraktı işte öyle bir arkadaş!![/sıze]bu imali sozler kime kiz
GEÇMİŞİ BİTİRDİĞİN ZAMAN SONRA İŞİM ÇIKTI ÇIKACAM DEME AMAlmaz:
Şeniz
biz de merak etmiştik canım hoşgeldin a.s.
aleyküm selam günaydııınnnnnn canım oku bakalım kolay gelsin ama bitmezzzzzzzzz bu geçmişşşşşşşşlmaz:
İYİ İNSAN LAFIN ÜSTÜNE GELİRMİŞ HOŞGELDİN CANIMkızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi.....
günaydın kızlar........
ben geldiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?