Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim karbonata gore adtlisin ama yinenede hamilesin

oyyyyyy oyyyyyyyyyy allahim bizi cok ugrastirmadan her yolu denetmeden bebeklerimizi gonderir insallah
evet canım karbonatlara kadar başvurdum yaniiii her şeyin hayırlısı olsun inşallah aminnnnnnnn inşallah canımmmm cümlemizinkini tez zamanda hayırlı ve sağlıklısı ile nasip etsin :CüvCüv:

yok ipeğim yok laklak yaptık accık

sonra okurum o zaman işlerim var sizdende geri kalmak istemiyorum nasılsın cnım

İYİ İNSAN LAFIN ÜSTÜNE GELİRMİŞ HOŞGELDİN CANIM

SENDE HOŞGELDİN KANKİ ..DÜN SENİN CANIN PİDEMİ ÇEKMİŞTİ :1hug:

hoşbulduk kanki yok benim canım pide çekmedi benim sevgili eşim bu aralar pideye taktı
geçen hafta yaptım hafifi kıtır oldu hamuru daha yumuşak olsun istiyorum onun için sordum
bildiğin tarif varmı benim canım çeksede yapmam ki biliyosun yasak bana eşim isteyince yapıyorum

yok canım sadece halsizlik var bi de iştahsızlık....

senin durumun düzeldi mi aklımız hep sende

iştahsızlık bende var henüz iştahım açılmadı.... mide bulantısıda devam ediyor ama eskiye göre %30 azalma var... enfeksiyonum devam ediyor çünkü su içemiyorum.. su içince sanki yağ içer gibiyim.. sudan fena halde diskindim... 5 gün sonra doktora gidecez...Heralde cinsiyetinide söyler.. Allahım inşallah eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil...

[sıze="2"]senindemi bebiş nazlı olacak yoksa aman allah korusun [/sıze]

bilmiyorum nurcanım Rabbim hepimize hayırlısını versin ....

hele şu zor günleri de atlatim azcık daha dualarınızdan faydalanim ondan sonra nikimi değiştirip kaçacam...son kararım şimdilik bu...
:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…