slmm canım hoşgeldinnnnnnnnna.s.
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, duru81+, iipekk34+, sevdanehri54+, sld
ayyy ayyyy ayyyy kimleri görüyom... bugün kulaklarını çınlattık geldin vallaha.... taze annişimiz nasılsın...
hadi yaaaaaaaaaa
duru hoşgeldin canım çok özledik seni
Hoşbuldum canım nsaılsın bende hepinizi çok özledim ama fırsat olmuyo işte
durucumm çok şükür biz iyi olmaya çalışıyoz.... Sen nasılsın.... tosunumuz nasıl.... doğum anın nasıl geçti... çok ağrın sızın oldumu....ayy çok soru sordum ama ne yapayım... uzun zamandır yoksun merak ediyoz...
iyiyiz canım senin haberlerini bekliyoruz doğum hikayeni özellikle
neler oldu oğlun nasıl şimdi neler yapıyosun
durucum sen şimdi geçmişi okuyamazsın çook uzun çünkü iki yeni hamilemiz
var bulut ve nevbahar hamile canım
ipeğim oğlum iyi sadece gaz problemi oluyo o zaman feciiii bugün tam 30 günlük oldu şimdi zorla uyuttum ama uyanacak gibi gecelerii oturuyoz sabaha karşı uyuyoo bende 2-3 sattlik uykuyla duruyorum Allahım sizleri en kısa sürede anne yapsın ama şunu bilinki zor muş
canim unutursam o tekrar yapar
ya birde kisiligim oyle yapilani asla unutamam
allah sağlık versin yeterki zor da olsa katlanır zor ama dünyanın en güzel duygusu herhalde
duru tebrikler hatta gözünüz aydın olsun geçmiş olsun doğum yapmışsın ben aranıza yeni katıldım inşallah sağlıcakla analı-babalı bebişinizi büyütmeyi Rabbim nasip etsin cnm yerimseniben
İpeğim çok bişi anlamadım şu ana kadar bana soruyolar nasıl bir duygu diye gerçekten benim iyileşme sürecim Ege'nin bana alışması benim ona alışmam gelen giden doktor kontrolü derken şu ana kadar geldik açıkcası o duyguyu belki 2-3 aylıkken hisetcem herhalde açıkçası çok yorgunum diyebilirm
Canım aramıza hoşgeldin güzel dileklerin için teşekkür ederim
Canım aramıza hoşgeldin güzel dileklerin için teşekkür ederim[/QUOTE .!.:hoşbulduk bu arada bebişini yerime öp annesi tekrar gözünüz aydın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?