- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 141
- 423
erkek diyilim vede ruh hastası diyilim
tanrım sen bana sabır ver görüyorsun işte neler oluor bende akıllıyım çok zekiyim ama insanlar beni böyle durumlara sokabiliyorlar sen sabırların en büyüğünü ver ezdirme beni ya rabbi
off allahım benim çektiğimi görüyosun işte nerden yazdın bana böyle kaderi ya insanların benimle dalga geçmesi hoşunamı gidiyo ya rabbi
kaslarım ağrıdı ne oldu bişimi var allah allah zaten moralim bozuk burda alay ediliyormuş benle dalga geçiliyormuş hayla kollarım ağrıyor gidiom işte doktora bazen
geldim yine dumbelleri kaldırdım çok güçlülüler kaslarım çok dayanıklıyım
kaldırdım boğazımda ağrıyor zaten kaldırırken çok sıkı sıkı tuttum ellerimin içi acıdı ama dayanıyorum kaldırmaya kaslarım şişmiş durumdalar şu an gelişmiş durumdalar güçlenmiş durumdalar sertleşmiş durumdalar omuzlarımın aşağı kısmıda ağrıyor klavyede yazarken offf boğazımın ağrısındana geçilmiyıor
ben böyle olmasını isterim kaslarımın bu kadın çok çalışmış olmalı baksanıza benim kaslarım ve vücudum şu anda böyle diyil kaslarım bu kadar sertleşmiş güçlenmiş durumundada diyil kaslarım bu kadar şişmiş durumundada diyil ama ben böyle olmasını isterim kaslarımın ve vücudumun kaslı olmasını isteri m
bi iki elimle kaldırıyorum diğerini iki elimle yapıyorum egzersizi kas yırtılması olabilirmiş ama hiç olmadı sadece ağrılarım var ağrılarım oldu ilk günden başladım ben çalışmalara
ve her gün çok çalışıyorum yine kaldırcam bugun geceleri bile kaldırıyorum canım cıkana akadar ama hep ter atıyorum vücuduma defor harcıyorum enerji var benim yinede ama enerjimide harcıyorum çok yiyom bu aralar
galiba bende şifayı kapıyorum vücuduma mikrop giriyor galiba offf boğazımda kötü offf viral enfeksiyon salgını varmış bi topikte okudum
offfff boğaz ağrısıne ne iyi gelirki çok ağrıyor bugun cumartesi bende evdeyim canım sıkılıyor msnye girmiyorum zaten iki kişi ekli
bende beta mikrobu vardı galiba o yükselmiş olabilir beta mikrobu boğazıma yine giriş yapmış olabilir offf bıktım şu beta mikrobundanda beta hastalığındanda yine boğaz kültürü alınır benden offf yaaaa
nasıl tuhaf ben normal yazıyorum dumbell kalkırıyorum bu tuhafmı boğazım ağrıyor budamı tuhaf
dalga geçmiyorum ama doktor bişi demedi dumbell kaldırmamla ilgili ve o zaman doktor suçlu olur
ve ben kaslarımı geliştirmek güçlendirmek istiyorum hiç kimsenin karışma hakkı yok doktor bişi demedi odamı benim suçum hem benim embriyolarım yok transfer yapılmadı
]
dalga geçmiyorumki kas yapan bayanlarda var vücutcu bayanlarda var bende onlar gibi istiyorum ondan dumbelleri kaldırorum gerçeğim ben ruh hastası diyilim
Son düzenleme: