Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

erkek diyilim vede ruh hastası diyilim

tanrım sen bana sabır ver görüyorsun işte neler oluor bende akıllıyım çok zekiyim ama insanlar beni böyle durumlara sokabiliyorlar sen sabırların en büyüğünü ver ezdirme beni ya rabbi

off allahım benim çektiğimi görüyosun işte nerden yazdın bana böyle kaderi ya insanların benimle dalga geçmesi hoşunamı gidiyo ya rabbi

kaslarım ağrıdı ne oldu bişimi var allah allah zaten moralim bozuk burda alay ediliyormuş benle dalga geçiliyormuş hayla kollarım ağrıyor gidiom işte doktora bazen

geldim yine dumbelleri kaldırdım çok güçlülüler kaslarım çok dayanıklıyım

bi iki elimle kaldırıyorum diğerini iki elimle yapıyorum egzersizi kas yırtılması olabilirmiş ama hiç olmadı sadece ağrılarım var ağrılarım oldu ilk günden başladım ben çalışmalara

galiba bende şifayı kapıyorum vücuduma mikrop giriyor galiba offf boğazımda kötü offf viral enfeksiyon salgını varmış bi topikte okudum

offfff boğaz ağrısıne ne iyi gelirki çok ağrıyor bugun cumartesi bende evdeyim canım sıkılıyor msnye girmiyorum zaten iki kişi ekli

nasıl tuhaf ben normal yazıyorum dumbell kalkırıyorum bu tuhafmı boğazım ağrıyor budamı tuhaf

dalga geçmiyorum ama doktor bişi demedi dumbell kaldırmamla ilgili ve o zaman doktor suçlu olur

ve ben kaslarımı geliştirmek güçlendirmek istiyorum hiç kimsenin karışma hakkı yok doktor bişi demedi odamı benim suçum hem benim embriyolarım yok transfer yapılmadı

]

dalga geçmiyorumki kas yapan bayanlarda var vücutcu bayanlarda var bende onlar gibi istiyorum ondan dumbelleri kaldırorum gerçeğim ben ruh hastası diyilim

Son düzenleme:
hayla geçmedi ağrım off allahım bak beni stres topuna çevirdiler

hayır oyun oynamıyorum doktor öyle dedi bana klomene başlıcaz dedi

sapıkta diyilim derdim var benim kaderime tükürüyüm ben emi allahın verdiği kadere bak beee acı çekmem onun hoşunamı gidiyor allahın hiçmi görmüyo o beni

doktor aşılamaya karar verdi doktor öyle diypo ben ne yapayım allah allah aşılamayıda denicez tüp bebeğide dalda geçtiğimi sanın siz ama ben dalga geçmiyorum

kafa bulmuyorum of canım sıkkın babanannem öldü doktor klomen verdi aşılama denicez olmazsa tüp bebek olur

özür dilerim sinirliyim ondan öyle şeyler yazdım allaha sinirlenmedim gerizekalı diyilim allahım affetsin sizleri islah etsin sizleri manyakda diyilim

ekmek kuran çarpsın ben bayanım ve dalga geçmiyorum ve ekmek kuran çarpsın ben hayvanda diyilim gerizekalıda kendimide savunururum

ben gerizekalı diyilim allah allah cehenneme gidince ne olucak azap içinde yanarlar cehennemde insanlar doktor aşılama yapalım dedi olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi

bende kararlıyım doktor öyle dedi off allahım offff sinirden kaderime tükürüyüm dedim özür dilerim allahtan özür diliyorum senden ya rabbi özür dilerim ya rabbi affet beni isyan ettiğim için

ekmek kuran çarpsınkıı ben yüce allaha sinirlenmedim sinirimden öyle şeyler yazdım manyak diyilim

heyy yüce Allahım ya sen beni kurtar şu dünyadan kaderimi değiştirirsin inşallah ya bi sakin olun bewn kendimi dağıtmadım ilgi mi çekiyorum

benim aklımı hiç kimse almadı sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum ben bozuntuya vermiyorum hiç kimse bu sitede sülaleme anneme babama kardeşime Allaha küfür eden olmadı kendimi ve Allahı savundum

sinirden zor duruyorum yerimde habire ter fışkırıyor bedenimden çok sinirlendim

sizleri kızdırdığım için özür dilerim bi daha saçma sapan konuşmam artık yeter bee yeterrr

bir gün ben bıçağı dayıcam kendime sokucamda sokucam bıçağı

bizim mesajlar dahada komikti ama :))
çok şey kaçırdın sen tubiş şakkıdı

Son düzenleme:
yok denemedik sperm yokki denesek
ilerde bakalim sperm bulunursa deneyecez
bizim isimiz cok zor azo spermi cok zor bir illlet

sizde sorun ne?

canım eşinin beslenmesine dikkat ediyormusun ..biliyorum bu zamana kadar çok araştırmışsındır ama ,eşine keçi boynuzu kürü denedinmi onun faydası varmış bende eşime alıp kürünü içirecem
eşine bol bol havuç,fındık ,fıstık ,ceviz, bal yedir canım tedavi için azda olsa sper çıkar yeterki sen beslenmesine dikkat et canım
benimde sorun eşimde canım sayı ve hareketlilte sorun var geçenlerde dr a gittik boşuna uğraşmayın normal yolla olmaz dedi tüpbebekten başka çare yokmuş benneyaptımki

canım çıkıyorum bende iyi geceler
RABBıM bize en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin AMıNNNN

Ediyoruz canim evet keci boynuzunu denedik bizde birde kuru yemisde yiyor
Canim gonul normal yolla olsun istiyor ama iste olmuyor bu herkeste bizlerde oo sanssiz olanlardaniz.
Bizde napalim olsunde tek tup bebek olsun onnada raziyim
Sizede gecmis olsun gine siz bizden sanslisiniz bizde hic bisey yok

neyse ben çıktım hadi iyi geceler .. bitanem çay istedi ona çay yapıcam hadi bayyyyyyyyy kızlar sonra görüşürükopuyorumnanaktan

canim,gecmis olsun,RABBIM sabir versin ve insallah yakinda yine hamis kalirsin,ama bu sefer RABBIM kucagina da almayi nasip eder insallah,uzulme nolur vardir bunda da bi hayir,insallah hayirli,saglikli evlatlarin olur ALLAHIN izniyle
canim,tebrik ederim,ALLAH anali babali buyutsun

insallah hamilesindir canim,RABBIM sevindirsin insallah
BAŞIM ÇOK AĞRIYOR
ASLINDA NE ACIKTIM NEDE SUSADIM AMA BAŞIMA AĞRI GıRDı MıGRENıM TUTTU YiNE
canim,gecmis olsun.orucunu da ALLAH kabul etsin insallah,kendine iyi bak.
iyi akşamlar herkeze nasılsınız inşallah...
sagol canim,biz iyiyiz,seni sormali,nerelerdesin?
canim benim ya,uzulmemeye calis nolur,insallah tez bi zamanda hamis kalirsin bu acini unutursun.duyduguma gore dusukten hemen sora hamis kalmak daha kolay,bence sizde deyerlendirin,insallah RABBIM yuzunuzu guldurur
agzina saglik canim,dogru soyledin canim,burasi sanal alem olsa da arkadasliklarimiz otesi bisey ,bunu en azindan kendi adima soyluyorum,sizleri cok sevdim,ama sizinle bi arada cogu zaman yazamasam da yazdiklarinizi okuyorum,hep dualarimdasiniz,sevinclerinize sevinip kederlerinize de uzuluyorum,RABBIM HIC KIMSEYE DERT VERMESIN,HEP MUTLULUGUMUZU PAYLASALIM.AMIN
CANIM,BEN DE OKUMAK ISTIYORUM,mumkunse ta basindan yaza bilirmisin?
hos geldin,canim,sen nasilsin?nasil gecti?seni cok ozledik yerin gorunuyordu.

amin canim,:Saruboceq:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf

acaba o görünmez kayıtlı kullanıcı kim??? misafirde değilde....CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…