Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

etipufumm yalnızmısınn bu sabah açılışı senmi yaptın gerçi daha erkenden yıldızım gelmiş amaa çıkmışş çoktann.

bebişimiz nasıllarr geçti değilmi artık eskisi kadar kötü değilsin canımm.bu arada cinsiyetini yakında öğrenirsinizzz

sevdacımm yetişemedim canım sana yaa.... eskiye nazaran daha iyiyim... sen nasılsın işlerini biraz hafiflettinmi... ya mart ayı için dert ayı derler ama şubat bizi mahvetti... ne bu işler bir türlü bitmiyorki... yeğenin nasıl oldu...

[ı][/ı]rabbım dara dÜŞÜnce sabır,sabrı bulunca ŞÜkÜr,ŞÜkre erınce rahmet,rahmete dalınca ıhsan eyleyıp gÖnlÜmÜzden ne geÇıyorsa nasıp allahım.tÜm arkadaŞlarımıza ve ablama Şıfa ver rabbım.tez zamanda gÜzel haberler almamızı nasıp et ya rabbım

merhaba arkadaşlar,

6 yıldır bebek özlemi çekiyorum benide aranıza alırmısınız ??

kıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaaaa
Konuyu düzenle/Sil

Amin canım nazracanın güael haberlerini bekliyoruz inşallah. Rabbim arkadaşımızın yüzünü güldür Allahım...

merhaba arkadaşlar,

6 yıldır bebek özlemi çekiyorum benide aranıza alırmısınız ??

hoşgeldin canım. Allah daha fazla bekletmesin meleğini göndersin tez zamanda...

üzgünüm canım ben bunlardan hiç anlamıyorum...benim branşım çikolata kisti kaydirigubbakcemile3

günaydın nasılsınız güzeller

ipeğm günaydın pek kimse yok...

günaydınnn.... inşallah bugün hepimiz için hayırlı bir gün olur....

inşallah esram hayırlı haberlerle inşallah seviniriz...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızz kızlarrr

canım bu sefer sen gelmişsin kimse yokmuş...sana da günaydın artık yavaş yavaş tünaydın oluyo...

hmmm tuğba dönmüşsün ama hiç bişey anlatmamışsın beee...neyse sağ salim geldin ya havada ettiğin dualar kabul olunmuştur inşallah...

merhaba canlarım en hayırlı günler olsun inşallah.nasılsınız nevocum geldim ama anlatacak çok bişi yoktu bol bol gezdik eşimle dr gidelim gelmişken tahlilllerini gösterelim dedim isteedi o istemeyince bende çok üstüne düşmedim bizim için azcık değişiklik oldu kafam boşaldı sanki ii geldi..evet havada çok dua ettim hepimize inşallah kabul olur ya varmı burda hayırlı haber nazracanın sonucu bekleniyo onun dışında hamişler varmı acaba bu arada çok yeni isimler görüyorum hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…