ayy seni andım geldin işte tubiş
hoşgeldin sefalar getirdin ösledik valla
nazraca yı bende çok merak ediyorum arkadaşlar... inş. iyi haberlerini alırız....dualarımız onunla... buarada bulut83 arkadaşımıza çok üzüldüm yaaaaaaaa Allah sabır versin çok zor..
bitanem nasılsın iyisindir inş. senide çok özlemiştim canım...olumunekankayizsmile
merhaba canlarım en hayırlı günler olsun inşallah.nasılsınız nevocum geldim ama anlatacak çok bişi yoktu bol bol gezdik eşimle dr gidelim gelmişken tahlilllerini gösterelim dedim isteedi o istemeyince bende çok üstüne düşmedim bizim için azcık değişiklik oldu kafam boşaldı sanki ii geldi..evet havada çok dua ettim hepimize inşallah kabul olur ya varmı burda hayırlı haber nazracanın sonucu bekleniyo onun dışında hamişler varmı acaba bu arada çok yeni isimler görüyorum hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.
çok şükür iyiyim canım..... artık bu siteye girmeden güne başlayamıyorumm.opuyorumnanaktan
ne olmuşki buluta
kızlar eşim uyandı çıkmam lazım zaten kimsedende ses seda yok ilk fırsatta burdayım bugün temizlik ve alışveriş yapıcam akşama ancak görüşürüz çok öpüyorum hoşçakalın nevocum saygılarr:1hug:
valla kızlar ne bilim daha göremedim ya pek inanmıyorum gibi bişey...dr. haftaya bakacakmış beklemedeyim. inşallah Rabbim hayırlısıyla burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. evlerini gülücüklerle şenlendirsin...beni de ayırmasın...
ben de seni ösledim kız olumunekankayizsmile
tabi gülüm gezin iyi yapmışsınız kafanız dağılmıştır...yani tahlilleri hiç gösteremediniz mi? olsun ya daha çok gençsiniz hazır hissedince başlarsınız ama tavsiyem çokda vakit kaybetmeyin canım...eltin nasıl karşıladı iyi davrandı mı size...inşallah nazraca hamiledir dün çok duza ettim inşallah kabul olmuştur. tabi senin kadar yükseklerden dua edemedim o ayrı ama mevla bize şah damarımızdan daha yakın dimi o kadar yükseğe çıkmasak da olur...
hele ben nasıl bağımlı olduysam rüyamda bile burayı görüyorum...
valla kızlar ne bilim daha göremedim ya pek inanmıyorum gibi bişey...dr. haftaya bakacakmış beklemedeyim. inşallah Rabbim hayırlısıyla burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. evlerini gülücüklerle şenlendirsin...beni de ayırmasın...
evet hayatım tahlilleri göstermedik mallesef gezmeye gidilmiş iorda onu düşünmek istememiş falan.üstüne gitmedim bende mayısı bekliyorum tüm herşey mayısta başlıcak nevocum hayırlısı bakalım.eltim ii karşıladı orta halli işte ama açlıktan öldüm valla evde yemek adına bişi pişirmedi gündelikçi kadın yapıyomuş biz gittiğimiz içinde kadına izin vermiş ama kendide yapmadı sevmiyomuş yemek pişirmeyi dışardan yedik eşimle.oda çok kilolu zaten o yüzden sadece salata türü şeylerle besleniyo ondan pişmedi galiba yemek allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin anam neyseki döndük şükürler olsun ama gezim güzeldi ilk iki gün onlarla çıktık sonra eşimle dolaştık alışveriş yaptım
nevbaharım evet canım dünde spor yaptım nasıl terledim nasıl kas yaptım hayla kaslarım ağrıyo
birde benim bir arkadaşım var diş fırlayınca midesi bulanıyo:sm_cool:
ipeğim kasların ne alemde hayla acıyo mu canım kaydirigubbakcemile3
evet hayatım tahlilleri göstermedik mallesef gezmeye gidilmiş iorda onu düşünmek istememiş falan.üstüne gitmedim bende mayısı bekliyorum tüm herşey mayısta başlıcak nevocum hayırlısı bakalım.eltim ii karşıladı orta halli işte ama açlıktan öldüm valla evde yemek adına bişi pişirmedi gündelikçi kadın yapıyomuş biz gittiğimiz içinde kadına izin vermiş ama kendide yapmadı sevmiyomuş yemek pişirmeyi dışardan yedik eşimle.oda çok kilolu zaten o yüzden sadece salata türü şeylerle besleniyo ondan pişmedi galiba yemek allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin anam neyseki döndük şükürler olsun ama gezim güzeldi ilk iki gün onlarla çıktık sonra eşimle dolaştık alışveriş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?