Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nazraca yı bende çok merak ediyorum arkadaşlar... inş. iyi haberlerini alırız....dualarımız onunla... buarada bulut83 arkadaşımıza çok üzüldüm yaaaaaaaa Allah sabır versin çok zor..

bitanem nasılsın iyisindir inş. senide çok özlemiştim canım...olumunekankayizsmile

ben de seni ösledim kız olumunekankayizsmile

tabi gülüm gezin iyi yapmışsınız kafanız dağılmıştır...yani tahlilleri hiç gösteremediniz mi? olsun ya daha çok gençsiniz hazır hissedince başlarsınız ama tavsiyem çokda vakit kaybetmeyin canım...eltin nasıl karşıladı iyi davrandı mı size...inşallah nazraca hamiledir dün çok duza ettim inşallah kabul olmuştur. tabi senin kadar yükseklerden dua edemedim o ayrı ama mevla bize şah damarımızdan daha yakın dimi o kadar yükseğe çıkmasak da olur...

çok şükür iyiyim canım..... artık bu siteye girmeden güne başlayamıyorumm.opuyorumnanaktan

hele ben nasıl bağımlı olduysam rüyamda bile burayı görüyorum...

kızlar eşim uyandı çıkmam lazım zaten kimsedende ses seda yok ilk fırsatta burdayım bugün temizlik ve alışveriş yapıcam akşama ancak görüşürüz çok öpüyorum hoşçakalın nevocum saygılarr:1hug:

valla kızlar ne bilim daha göremedim ya pek inanmıyorum gibi bişey...dr. haftaya bakacakmış beklemedeyim. inşallah Rabbim hayırlısıyla burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. evlerini gülücüklerle şenlendirsin...beni de ayırmasın...

güle güle canım sen işlerini hallet....saygılar benden...

Amin canım amin:Saruboceq: görüceksin annesi birazcık sabret o kdar bekledin 1 hafta mı bekleyemiyosun..opuyorumnanaktan

evet hayatım tahlilleri göstermedik mallesef gezmeye gidilmiş iorda onu düşünmek istememiş falan.üstüne gitmedim bende mayısı bekliyorum tüm herşey mayısta başlıcak nevocum hayırlısı bakalım.eltim ii karşıladı orta halli işte ama açlıktan öldüm valla evde yemek adına bişi pişirmedi gündelikçi kadın yapıyomuş biz gittiğimiz içinde kadına izin vermiş ama kendide yapmadı sevmiyomuş yemek pişirmeyi dışardan yedik eşimle.oda çok kilolu zaten o yüzden sadece salata türü şeylerle besleniyo ondan pişmedi galiba yemek allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin anam neyseki döndük şükürler olsun ama gezim güzeldi ilk iki gün onlarla çıktık sonra eşimle dolaştık alışveriş yaptım

nevbaharım evet canım dünde spor yaptım nasıl terledim nasıl kas yaptım hayla kaslarım ağrıyo
birde benim bir arkadaşım var diş fırlayınca midesi bulanıyo:sm_cool:

bak çıkamadım dur kocaman bi AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN deyip öle çıkayım amin hayatım oooh haftayada bebişi görcen maşallah rabbimin nazarı üzerinizde olsun beklersin sen sabırlı bi hatunsun hade ben kaçtım anam

senin bu eltin zengin kız desene...ay insan sevmese de misafir hatırına yapar be dışardan gelen yemek ne kadar güzel olacak ki...mis gibi ev yemeği dururken..eee tabi etiler sosyetesinden...

nevbaharım evet canım dünde spor yaptım nasıl terledim nasıl kas yaptım hayla kaslarım ağrıyo
birde benim bir arkadaşım var diş fırlayınca midesi bulanıyo:sm_cool:

benimdeeeeeee diş fırçalayınca evdeki sesler duyulmaya değer doğrusu accayipo midem bulanıyo benimde niye olaki

ipeğim kasların ne alemde hayla acıyo mu canım kaydirigubbakcemile3

şu insanlar ne tuhaf ne kadar rahatlar ayol hiç olurmu evine misafir geliyo sen yemek pişirmiyosun neymiş sevmiyomuş :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…