nevbahar ablacım bayadır kedersiz ablayla konuşamadım onuda çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaa
benimde hafta sonu memlekete gitme ihtimalim var sizleri çok özliycem.....
nevbaharım evet canım dünde spor yaptım nasıl terledim nasıl kas yaptım hayla kaslarım ağrıyo
birde benim bir arkadaşım var diş fırlayınca midesi bulanıyo:sm_cool:
senin bu eltin zengin kız desene...ay insan sevmese de misafir hatırına yapar be dışardan gelen yemek ne kadar güzel olacak ki...mis gibi ev yemeği dururken..eee tabi etiler sosyetesinden...
bak çıkamadım dur kocaman bi AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN deyip öle çıkayım amin hayatım oooh haftayada bebişi görcen maşallah rabbimin nazarı üzerinizde olsun beklersin sen sabırlı bi hatunsun hade ben kaçtım anam
benimdeeeeeee diş fırçalayınca evdeki sesler duyulmaya değer doğrusu accayipo midem bulanıyo benimde niye olaki
kıslar ben çıktım sonra görüşürük ok.:sm_cool:
şu insanlar ne tuhaf ne kadar rahatlar ayol hiç olurmu evine misafir geliyo sen yemek pişirmiyosun neymiş sevmiyomuş :roflol:
ipeğm ya camı çerçeveyi açsaydın ama şu beta mikrobuna dikkat etha sonra boğazın ağrır... ya bu diş fırçalarken mide bulanma olayı var ya kızlar benim gerçekten bulanıyo yani aynı dediği gibi. ama çok şükür o avukatın arkadaşı ben değilim..
ben sabahları fırçalayamam aç karnına benimde bulanır acaba benmiyim avukatın arkadaşı kaydirigubbakcemile3
zengin evet allah gönül zenginliği verseydi keşke dışardan yemek gelmediki nevom biz dışarda yedik eşimle bize sadece sormakla kaldı yemek yicekmisiniz kahvaltı yapcakmısınız uykudan uyanan insana sorulcak sorumu bu ya çok gerildim valla o görgüsüz sosyete ben bekarken antalyanın en sosyete semtinde oturdum ailemle dört dörtlük hayatım vardı ne ailem ne ben nede çevremdekiler onun gibi değildi rabbim övündüklerinde imtihan edermiş allah saklasın bizden yüze üstün büyük allah var hamdolsunki ben böyleyim
ipeğm kız bu avukat ya senin kocan ya da benim aneeeeeee eyvahedigeldismile
slm canlarım
nasılsınız bızım pc yıne tamıre gıttı kusurabakmayın kac gundur gıremıyorum sımdı bızım akranın pc den gırıyoruummm 10 gun daha gelememmm aranızaa hepınızııı cok ozledımmmm koskocaman öpuyorum sızııı
iyi iyi görüşürüz öptüm bendeslm canlarım
nasılsınız bızım pc yıne tamıre gıttı kusurabakmayın kac gundur gıremıyorum sımdı bızım akranın pc den gırıyoruummm 10 gun daha gelememmm aranızaa hepınızııı cok ozledımmmm koskocaman öpuyorum sızııı
doğruyaa sizin eşler avukat.... ben şüphelendimmm..... sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
nurcanımm ben tefriciyeleri bitirdim çok şükür... birde kenzul arş duasıda okudum... Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallahhh...
yok kız bizim kocalarımız bu kadar basit olamaz benim kocamın bulunduğu her ortamda
sadece o konuşur millet ağzı açık dinler yok yok bizimkiler olamaz hatta bu bence yetişkin biri bile değil ortaokul lise öğrencisi falan tesadüfen kkyı bulmuş aklınca eğleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?