Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dün akşam yaptırmışlar sonuç aynı 1.20 doktor 14. gün çıkar 11. gün bile erken demiş ama ne fayda ablam çok üzgün dünde kocası yaptıralım demiş ablam istememiş. Eşide çok üzülmüş keşke yaptırmasaydık demiş. Ablam sürekli ağlıyomuş benimlede fazla konuşmadı. Eskişehirdeki bütün doktorlar daha erken olduğunu söylüyolar transferin ilk gününün sayılmadığını söylemişler daha 10. günde olduğunu söylemişler ıstanbuldan verilen tarihe göre bugün 12. gün müş

çok zor bir durum ne umutlarla tedavilere başlıyoruz sonuç negatif olunca yıkılıyoruz
inşallah eskisehirdeki doktorların dediği gibi erkendir

canım benim yaa duaya devam edelim Rabbimden ümit kesilmez...inşallah kurban olduğum Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz...

2 gün içinde hiç yerinden oynamamış ona çok üzüldük 1.21 bari olsaydı ümidi olucaktı . Genede ben bir mucize bekliyorum.....bende çok kötüyüm.....

çok üzüldümm ama maalesef 2 sonuç var keşke hepimiz pozitif sonuçlar alsak ama olmuyo işte.o kadar uğraşıyoruz çabalıyoruz yıpranıyoruz..şuan ablan iyi değildir bizlerde yaşadık canım ne desek maalesef yetersiz kalıyo.Ama en yakın zamanda toplanıcak ve yeniden tedaviye başlamak isticek inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq:

ipeğimm melon şifa sizler nasılsınız bakalımmm
evet sessiz burası bende toplantıdaydım şimdide yemek yicem bir bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…