Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoş bulduk sağol canım sende hoş geldin inşallah yüzümüz gülecek Rabbimin isteğiyle,dualarımız ile :1rolleyes:
ipeğimm melon şifa sizler nasılsınız bakalımmm
evet sessiz burası bende toplantıdaydım şimdide yemek yicem bir bakayım dedim
sağol canım hamdolsun iyiyim afiyet olsun ,görüşürüz canım cokacimcoook
2 gün içinde hiç yerinden oynamamış ona çok üzüldük 1.21 bari olsaydı ümidi olucaktı . Genede ben bir mucize bekliyorum.....bende çok kötüyüm.....
canım üzülme lütfen içimden bi ses hala umut var diyor inşallah burda hep birlikte kutlama yapacağız inşallah valla gönülden istiyorum a.s.
kızlar komşum geldi çıkmak zorundayım....
güle güle canım hoş sohbetler,görüşürüz inşallah yerimseniben

çok uzak sayılmaz canım. İstanbuldan 5 saat çekiyo... karabük lüyüm canım.. eşim 4-5 gün kalırız diyoo .. kayınpederim ümre ye gidicekte uğurlamak için gidicez..inş.
Rabbim kabul etsin bizlerede nasip o etsin inşallah güle-güle gidin güle-güle gelin inşallah :Saruboceq:

ya çok sıkıc sessizlik... burası böyle değildi ne oldu yaaaaaaaaaaakannehir
ben varım canımmm yerimseniben sen anlat ben dinleyim ,yazayım hayırdır bişeyemi canın sıkkın ? inşallah yaramaz bir durum yoktur bilmiyorumkismile

ben varım canımmm yerimseniben sen anlat ben dinleyim ,yazayım hayırdır bişeyemi canın sıkkın ? inşallah yaramaz bir durum yoktur bilmiyorumkismile

Allah a şükür bişey yok....canım ya saol......sen de olmasan ... birazcık canım sıkıldı.... canım hiç bişey yapmak istemiyor niyeyseeeeeeeee:1no2:

merhaba arkadaşlar,

6 yıldır bebek özlemi çekiyorum benide aranıza alırmısınız ??
hoş geldin canım tabiki alırız seve-seve inşallah bu kervanda hepimizin yüzü gülecek hepimizin hayırlı ve sağlıklı evlatları nasip olacak kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:

Allah a şükür bişey yok....canım ya saol......sen de olmasan ... birazcık canım sıkıldı.... canım hiç bişey yapmak istemiyor niyeyseeeeeeeee:1no2:
al bendende o kadar canım yaaaa bir dolu iş var evde banamısın demiom yaaa :gitme: üffff hiç halim yok gibi canım hiç bişi istemio yaaaa hayırdır inşallah kaydirigubbakcemile2

kızlar kayınpederim ümreye gidiyor.. O na bize dua etmesini söyliycem.. başka yapabileceğim bişeyler var mı . bide çocuk kıyafeti göndericem.. inş. bebişim olursa işk o kıyafeti giysin diye:Saruboceq:

kızlar kayınpederim ümreye gidiyor.. O na bize dua etmesini söyliycem.. başka yapabileceğim bişeyler var mı . bide çocuk kıyafeti göndericem.. inş. bebişim olursa işk o kıyafeti giysin diye:Saruboceq:

ne güsel Rabbim bizlerede gitmeyi nasib etsinn
Rabbim kabul etsinn
sağol canım Allah razı olsun

ALLAH razı olsun canım çok iyi düşünmüşsün tabi o mübarek topraklarda bizler için edilen duaya kurban olayım yerimseniben Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah yüzümüzü güldürsün :Saruboceq:

AMMMMMMMııııııNNNNNNNNNN canım AAAMıııııııııııııııııııııııııN . Bu arada annem bana kızıyo sen niye gitmiyosun sende git diye bende eşimle gitmek istiyorum inş... orda bol bol dua ederiz.... Mevlam isteyen herkese nasip etsinnnnn:Saruboceq:

amin canım inşallah eşinle gitmek nasip olur bizlerde o mübarek yerleri görmek nasip olur inşallah kızlar çıkmak zorundayım işlerim çıktı fırsat bulduğumda biliyorsunuz yine burdayım hadi öptüm inşallah görüşmek üzere opuyorumnanaktan kendinize çokkkkk ciciiiiiiiii bakınnnnnnnnnnnn yerimseniben

orada yapılan dualar geri çevrilmezmiş .. Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün .AMıııııııııN:Saruboceq:

GÜLE GÜLE CANI YİNE GEL ÖZLETME KENDİNİ ÖPTÜMMMMMMMMMopuyorumnanaktan

tamam tatlım hayırlı günler öpüyorum Allaha emanet olopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…