hoş bulduk sağol canım sende hoş geldin inşallah yüzümüz gülecek Rabbimin isteğiyle,dualarımız ile :1rolleyes:merhaba canlarım en hayırlı günler olsun inşallah.nasılsınız nevocum geldim ama anlatacak çok bişi yoktu bol bol gezdik eşimle dr gidelim gelmişken tahlilllerini gösterelim dedim isteedi o istemeyince bende çok üstüne düşmedim bizim için azcık değişiklik oldu kafam boşaldı sanki ii geldi..evet havada çok dua ettim hepimize inşallah kabul olur ya varmı burda hayırlı haber nazracanın sonucu bekleniyo onun dışında hamişler varmı acaba bu arada çok yeni isimler görüyorum hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.
sağol canım hamdolsun iyiyim afiyet olsun ,görüşürüz canım cokacimcoookipeğimm melon şifa sizler nasılsınız bakalımmm
evet sessiz burası bende toplantıdaydım şimdide yemek yicem bir bakayım dedim
canım üzülme lütfen içimden bi ses hala umut var diyor inşallah burda hep birlikte kutlama yapacağız inşallah valla gönülden istiyorum a.s.2 gün içinde hiç yerinden oynamamış ona çok üzüldük 1.21 bari olsaydı ümidi olucaktı . Genede ben bir mucize bekliyorum.....bende çok kötüyüm.....
güle güle canım hoş sohbetler,görüşürüz inşallah yerimsenibenkızlar komşum geldi çıkmak zorundayım....
çok uzak mı giseceğin yer ne kadar kalacaksın
Rabbim kabul etsin bizlerede nasip o etsin inşallah güle-güle gidin güle-güle gelin inşallah :Saruboceq:çok uzak sayılmaz canım. İstanbuldan 5 saat çekiyo... karabük lüyüm canım.. eşim 4-5 gün kalırız diyoo .. kayınpederim ümre ye gidicekte uğurlamak için gidicez..inş.
Rabbim kabul etsin bizlerede nasip o etsin inşallah güle-güle gidin güle-güle gelin inşallah :Saruboceq:
ben varım canımmm yerimseniben sen anlat ben dinleyim ,yazayım hayırdır bişeyemi canın sıkkın ? inşallah yaramaz bir durum yoktur bilmiyorumkismileya çok sıkıc sessizlik... burası böyle değildi ne oldu yaaaaaaaaaaakannehir
ben varım canımmm yerimseniben sen anlat ben dinleyim ,yazayım hayırdır bişeyemi canın sıkkın ? inşallah yaramaz bir durum yoktur bilmiyorumkismile
hoş geldin canım tabiki alırız seve-seve inşallah bu kervanda hepimizin yüzü gülecek hepimizin hayırlı ve sağlıklı evlatları nasip olacak kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:merhaba arkadaşlar,
6 yıldır bebek özlemi çekiyorum benide aranıza alırmısınız ??
al bendende o kadar canım yaaaa bir dolu iş var evde banamısın demiom yaaa :gitme: üffff hiç halim yok gibi canım hiç bişi istemio yaaaa hayırdır inşallah kaydirigubbakcemile2Allah a şükür bişey yok....canım ya saol......sen de olmasan ... birazcık canım sıkıldı.... canım hiç bişey yapmak istemiyor niyeyseeeeeeeee:1no2:
kızlar kayınpederim ümreye gidiyor.. O na bize dua etmesini söyliycem.. başka yapabileceğim bişeyler var mı . bide çocuk kıyafeti göndericem.. inş. bebişim olursa işk o kıyafeti giysin diye:Saruboceq:
ALLAH razı olsun canım çok iyi düşünmüşsün tabi o mübarek topraklarda bizler için edilen duaya kurban olayım yerimseniben Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah yüzümüzü güldürsün :Saruboceq:kızlar kayınpederim ümreye gidiyor.. O na bize dua etmesini söyliycem.. başka yapabileceğim bişeyler var mı . bide çocuk kıyafeti göndericem.. inş. bebişim olursa işk o kıyafeti giysin diye:Saruboceq:
amin canım inşallah eşinle gitmek nasip olur bizlerde o mübarek yerleri görmek nasip olur inşallah kızlar çıkmak zorundayım işlerim çıktı fırsat bulduğumda biliyorsunuz yine burdayım hadi öptüm inşallah görüşmek üzere opuyorumnanaktan kendinize çokkkkk ciciiiiiiiii bakınnnnnnnnnnnn yerimsenibenAMMMMMMMİİİİİİNNNNNNNNNN canım AAAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN . Bu arada annem bana kızıyo sen niye gitmiyosun sende git diye bende eşimle gitmek istiyorum inş... orda bol bol dua ederiz.... Mevlam isteyen herkese nasip etsinnnnn:Saruboceq:
amin canım inşallah eşinle gitmek nasip olur bizlerde o mübarek yerleri görmek nasip olur inşallah kızlar çıkmak zorundayım işlerim çıktı fırsat bulduğumda biliyorsunuz yine burdayım hadi öptüm inşallah görüşmek üzere opuyorumnanaktan kendinize çokkkkk ciciiiiiiiii bakınnnnnnnnnnnn yerimseniben
amin canım inşallah eşinle gitmek nasip olur bizlerde o mübarek yerleri görmek nasip olur inşallah kızlar çıkmak zorundayım işlerim çıktı fırsat bulduğumda biliyorsunuz yine burdayım hadi öptüm inşallah görüşmek üzere opuyorumnanaktan kendinize çokkkkk ciciiiiiiiii bakınnnnnnnnnnnn yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?