Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende çıktım canlarımmmmmmm biraz iş yapmaya gayret edeyim ...hiç içimden gelmiyo ama napalım sonra görüşürükkkkkkkkk öptümmmmmmmmmmm

aminnn canımm inşallahh

merhaba arkadaşlar,

6 yıldır bebek özlemi çekiyorum benide aranıza alırmısınız ??

tabi ki tatlımm hoşgeldinn

tabi ki tatlım yazarımm gece uykudan kalkacaksınn hiç konuşmadan niyet edeceksin 10 defa Allahuekber diyeceksin ferdün, hayyün, kayyüm, hakumin, adlün, kuddüs
19 defa fetih okuyacaksın
böyle tatlımm

akide şekerlerim merhaba diyip çıkıyorum kayın validemler geldi
nasılsınız bakalım hepinizi kocaman kocaman öpüyorum sonra girerim muckssssss

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, bynkutluay+, duru81+

melikecim durucum nasılsınız kızlar....

kıslarr benim eniştem çok hasta 3 makinayla yaşıyor onun için teyzemler yasin okutuyorlar Allah rızası için okumak isterminiz

adaşım bende aynı kavga edince bi sarılsın öpsün benim için biter bide ağlamaya gücüm yetiyor ancak

adaşım bende aynı kavga edince bi sarılsın öpsün benim için biter bide ağlamaya gücüm yetiyor ancak

herkse mrbbb evet adasss walla biz öle yapıyoz genelde atısırız ama tatlı atısırız sonra komik olur güler geceriz yawww bide benimkii işinden dolayıda çok stresli oluyo polisss yaa napim idare etmiyimde benimi öldürsünnnnohaoldumsmile

amin ablacımmm sabret annesi az kaldıı hayırlısıyla Sağlıklı sıhhatli kucağına alacağın günler de gelecekkkk ayy ne tatlı

öyle valla Rabbim kendinden başka kimseye muhtaç etmesinn zorr yane onunkide düşüncesizlik ulen tee nerden gelmişin soruyormuş bide misafirsiniz siz yaa
o tiplere gıcık oluyorum ya

ayy kıyamam tatlıma yaa özlettin walla

nurcanımm ben tefriciyeleri bitirdim çok şükür... birde kenzul arş duasıda okudum... Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallahhh...
Allah razı olsun canım (aminnnnnnn)
canım benim yaa duaya devam edelim Rabbimden ümit kesilmez...inşallah kurban olduğum Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz...

inşallah ablacımm ya daha erkendir inşallah hayırlı güzel haberler almayı nasib etsin Rabbim

walla Allah eşininde bütün polislerinde yardımcısı olsunn zor meslek sürekli stres
aman biz kadınların anca ağlamaya gücü yetiyor ayy bundan nefret ediyorum hemen ağlıyorum ya adaşıımm çok suluyum ya bi çözüm bulamadım

tatlım sizin bebek olmaması için bi sorun var mı bi düşük yapmışşın galiba çok üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasınn

amin yok canım çok şükür gayet saglıklımısım ya sormaa senağlama bende öleyimm be hemen aglarımmm bak ortak yönümüz ne kadar çok o zaman artık söle diyelimm tüm melikelerin kaderleri gözü sulu olmakkkkaydirigubbakcemile3

ayy canım Rabbim tez zamanda meleğini sağlıklı sıhhatli göndersin inşallah
galiba öyle kaderimizz.
ya düşünsene hep ağladığım için bazen kaale bi almıyorr
tabi ben deliriyorummm kavga ateşleniyorr
tabi pişman olan o oluyo
tabi arada bende pişman oluyorum.
çalışıyor musun bankacı yazıyor ama

maşallah çok şükür sağlıklısın. benim durumumun ne olduğunu bile bilmiyorum

kedersiz başın nasıl
orucu açınca geçmiştir
benim ilk oruç tuttuğum günler hep olur...
patatesleri sardın mı...
patates yapmadım canım yemekten sonra ağrı kesici aldım Allahtan hemen geçti

canım ya ablanı çok iyi anlıyorum o negatif sonucu bizlerde aldık şuanda ne kadar zor bir durumda çok iyi anlıyorum onu inş en kısa zamanda toparlanır

kıslarr benim eniştem çok hasta 3 makinayla yaşıyor onun için teyzemler yasin okutuyorlar Allah rızası için okumak isterminiz

ben bu akşam 3 tane okuyacam enişten için Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…