orada yapılan dualar geri çevrilmezmiş .. Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün .AMİİİİİİİİİN:Saruboceq:
bende çıktım canlarımmmmmmm biraz iş yapmaya gayret edeyim ...hiç içimden gelmiyo ama napalım sonra görüşürükkkkkkkkk öptümmmmmmmmmmm
aminnn canımm inşallahh[ı][/ı]rabbİm dara dÜŞÜnce sabır,sabrı bulunca ŞÜkÜr,ŞÜkre erİnce rahmet,rahmete dalınca İhsan eyleyİp gÖnlÜmÜzden ne geÇİyorsa nasİp allahım.tÜm arkadaŞlarımıza ve ablama Şİfa ver rabbİm.tez zamanda gÜzel haberler almamızı nasİp et ya rabbİm
merhaba arkadaşlar,
6 yıldır bebek özlemi çekiyorum benide aranıza alırmısınız ??
canim,gecmis olsun,RABBIM sabir versin ve insallah yakinda yine hamis kalirsin,ama bu sefer RABBIM kucagina da almayi nasip eder insallah,uzulme nolur vardir bunda da bi hayir,insallah hayirli,saglikli evlatlarin olur ALLAHIN izniyle
canim,tebrik ederim,ALLAH anali babali buyutsun
insallah hamilesindir canim,RABBIM sevindirsin insallah
canim,gecmis olsun.orucunu da ALLAH kabul etsin insallah,kendine iyi bak.
sagol canim,biz iyiyiz,seni sormali,nerelerdesin?
canim benim ya,uzulmemeye calis nolur,insallah tez bi zamanda hamis kalirsin bu acini unutursun.duyduguma gore dusukten hemen sora hamis kalmak daha kolay,bence sizde deyerlendirin,insallah RABBIM yuzunuzu guldurur
agzina saglik canim,dogru soyledin canim,burasi sanal alem olsa da arkadasliklarimiz otesi bisey ,bunu en azindan kendi adima soyluyorum,sizleri cok sevdim,ama sizinle bi arada cogu zaman yazamasam da yazdiklarinizi okuyorum,hep dualarimdasiniz,sevinclerinize sevinip kederlerinize de uzuluyorum,RABBIM HIC KIMSEYE DERT VERMESIN,HEP MUTLULUGUMUZU PAYLASALIM.AMIN
CANIM,BEN DE OKUMAK ISTIYORUM,mumkunse ta basindan yaza bilirmisin?
hos geldin,canim,sen nasilsin?nasil gecti?seni cok ozledik yerin gorunuyordu.
amin canim,:Saruboceq:
slm canlarım
nasılsınız bızım pc yıne tamıre gıttı kusurabakmayın kac gundur gıremıyorum sımdı bızım akranın pc den gırıyoruummm 10 gun daha gelememmm aranızaa hepınızııı cok ozledımmmm koskocaman öpuyorum sızııı
akide şekerlerim merhaba diyip çıkıyorum kayın validemler geldi
nasılsınız bakalım hepinizi kocaman kocaman öpüyorum sonra girerim muckssssss
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, bynkutluay+, duru81+
melikecim durucum nasılsınız kızlar....
hadi yaaa canım erkeler sinirlenince öle derrr yaniii abilerimde war biliyom ama ne bilim uzatmamak lazım benimki huyumu biliyo artık 1 çıktık 1 nişanlılı kaldık 8 aydırda evliyiz bende onun huyunu biliyom ben diyomki biz kavga edersek gel sarıl bana sev beni kedi gibi olurum diyom zaten aglarım o gelir hemen gecer sinirimmmm olan hep bize oluyo erkek nasıl olsa onlar boşver annem hep der tatlı di yılanı deliginden cıkarır diye bigün sakin sekilde karsılıklı konuşun sen söle sevmedigin yönlerini o sölesin yani ben öle yapıyorum kocişe diyom su yönünü sevmiyorum bana öle davranma diyom davranmıyo gerci benimki manyak bi yandanda meslegi polisss olunca idare ediyoz işte ama hep diyorum dua et seni essssekler gibi seviyorum diyomm yoksaa way gele halineeeekaydirigubbakcemile
kıslarr benim eniştem çok hasta 3 makinayla yaşıyor onun için teyzemler yasin okutuyorlar Allah rızası için okumak isterminiz
adaşım bende aynı kavga edince bi sarılsın öpsün benim için biter bide ağlamaya gücüm yetiyor ancak
valla kızlar ne bilim daha göremedim ya pek inanmıyorum gibi bişey...dr. haftaya bakacakmış beklemedeyim. inşallah Rabbim hayırlısıyla burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. evlerini gülücüklerle şenlendirsin...beni de ayırmasın...
evet hayatım tahlilleri göstermedik mallesef gezmeye gidilmiş iorda onu düşünmek istememiş falan.üstüne gitmedim bende mayısı bekliyorum tüm herşey mayısta başlıcak nevocum hayırlısı bakalım.eltim ii karşıladı orta halli işte ama açlıktan öldüm valla evde yemek adına bişi pişirmedi gündelikçi kadın yapıyomuş biz gittiğimiz içinde kadına izin vermiş ama kendide yapmadı sevmiyomuş yemek pişirmeyi dışardan yedik eşimle.oda çok kilolu zaten o yüzden sadece salata türü şeylerle besleniyo ondan pişmedi galiba yemek allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin anam neyseki döndük şükürler olsun ama gezim güzeldi ilk iki gün onlarla çıktık sonra eşimle dolaştık alışveriş yaptım
ayy kıyamam tatlıma yaa özlettin wallaslm canlarım
nasılsınız bızım pc yıne tamıre gıttı kusurabakmayın kac gundur gıremıyorum sımdı bızım akranın pc den gırıyoruummm 10 gun daha gelememmm aranızaa hepınızııı cok ozledımmmm koskocaman öpuyorum sızııı
Allah razı olsun canım (aminnnnnnn)nurcanımm ben tefriciyeleri bitirdim çok şükür... birde kenzul arş duasıda okudum... Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallahhh...
canım benim yaa duaya devam edelim Rabbimden ümit kesilmez...inşallah kurban olduğum Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz...
canım eniştene Allah şifalar versin... inşallah yarın okuyabilirsem okurum... neden olmasın...
herkse mrbbb evet adasss walla biz öle yapıyoz genelde atısırız ama tatlı atısırız sonra komik olur güler geceriz yawww bide benimkii işinden dolayıda çok stresli oluyo polisss yaa napim idare etmiyimde benimi öldürsünnnnohaoldumsmile
walla Allah eşininde bütün polislerinde yardımcısı olsunn zor meslek sürekli stres
aman biz kadınların anca ağlamaya gücü yetiyor ayy bundan nefret ediyorum hemen ağlıyorum ya adaşıımm çok suluyum ya bi çözüm bulamadım
tatlım sizin bebek olmaması için bi sorun var mı bi düşük yapmışşın galiba çok üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasınn
amin yok canım çok şükür gayet saglıklımısım ya sormaa senağlama bende öleyimm be hemen aglarımmm bak ortak yönümüz ne kadar çok o zaman artık söle diyelimm tüm melikelerin kaderleri gözü sulu olmakkkkaydirigubbakcemile3
amin yok canım çok şükür gayet saglıklımısım ya sormaa senağlama bende öleyimm be hemen aglarımmm bak ortak yönümüz ne kadar çok o zaman artık söle diyelimm tüm melikelerin kaderleri gözü sulu olmakkkkaydirigubbakcemile3
patates yapmadım canım yemekten sonra ağrı kesici aldım Allahtan hemen geçtikedersiz başın nasıl
orucu açınca geçmiştir
benim ilk oruç tuttuğum günler hep olur...
patatesleri sardın mı...
dün akşam yaptırmışlar sonuç aynı 1.20 doktor 14. gün çıkar 11. gün bile erken demiş ama ne fayda ablam çok üzgün dünde kocası yaptıralım demiş ablam istememiş. Eşide çok üzülmüş keşke yaptırmasaydık demiş. Ablam sürekli ağlıyomuş benimlede fazla konuşmadı. Eskişehirdeki bütün doktorlar daha erken olduğunu söylüyolar transferin ilk gününün sayılmadığını söylemişler daha 10. günde olduğunu söylemişler İstanbuldan verilen tarihe göre bugün 12. gün müş
kıslarr benim eniştem çok hasta 3 makinayla yaşıyor onun için teyzemler yasin okutuyorlar Allah rızası için okumak isterminiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?