Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar tahmin ettiğini gibi yine elektirikler kesiildi arıza var herhalde umarım kesilemez artık

ayy ablam Allah razı olsun 40 yasin okuyacaklarmış bir kişi bir tane okuyacakmış öyle dedi teyzem siz biliyor musunsuz böyle mi

yok canım finasbankta gisedeydim evlenince mersine geldim çıkmak zorunda kaldım çok güzeldi walla işim ama kociş kıskanc olunca şimdi işletme 3 ten devam ediyom yeni yıla inşallah polislige giricemmm

yok canım finasbankta gisedeydim evlenince mersine geldim çıkmak zorunda kaldım çok güzeldi walla işim ama kociş kıskanc olunca şimdi işletme 3 ten devam ediyom yeni yıla inşallah polislige giricemmm

hıım ne güzel hadi hayırlısı bakalım ulen bizim kide acayip kıskanç tek başıma bakkala dahi göndermez
nasıl çalıştırsın değil mi:)
ama bakalım bende kpss girecem kısmet olursa bakma kız bana acayip çalışkandım:) lisede kocayı bulunca üniversite falan hepsi bitti

dogur ya napıcan hayırlısı olsunnn

doğrudur melikecim benim içinde annemler 500 yasin okutular herkes birer tane okumuştu
tamamlamak içinde baya bir emek sarfetmiştik hem burdaki hem memlekteki kuran kursunadaki öğrencilere dağıttıkı tanıdık eş dost 500 ü öyle tamamlamıştık
ben ozaman bir tane okuyorum ALLAH ACıL ŞıFALAR VERSıN

ıpeĞım dÜn okadar enerjıktın bugÜn ne oldu sana
sporun yorgunlu herhalde 1 kaÇgÜne kadar Öyle olursun

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, bynkutluay+, cicek00, iipekk34+, Kedersiz+, sevdanehri54+

ayy bugün çok sessizdi yavaş yavaş toplaşıyoz ne güzel...

iyi mi annen ablacımm Rabbim şifalar versin
Allah razı olsun ablacımm ağzına sağlık annen için okumamı istermisin

off kızlar yaa eŞım dırdır edıp duruyor ben oturacam dıyo kusura bakmayın
bu arada bende yazdım duruya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…