herkese merhaba...ben yenı katıldım
herkese merhaba...ben yenı katıldım
merhaba 2 senelık evlıyım 1 yıldır korunmuyorum 3 aydır da klomen kullanıyorum bu ayda glukofaja baslıcak dr.um beklemedeym
kedersizim benimde bugün aklımdan sarma geçiyodu biliyomusun buzlukta yapraklar vardı sarsam diye içimden geçirdim ...sevdam sen ne komiksin bitiyo diye sarmıyosun demek güldürdün beni benim teyzemin kızıda senin gibi o 11 yıllık evli hiç pişirmedi hep annesi pişiriyo
canım merhaba hoş geldin inşallah Rabbim emeklerimizi boş çıkarmayacak yüzümüzü güldürecek hayırlısı ile :Saruboceq:merhaba 2 senelık evlıyım 1 yıldır korunmuyorum 3 aydır da klomen kullanıyorum bu ayda glukofaja baslıcak dr.um beklemedeym
toplantı nasıl geçti sevdam
güle güle canım kolay gelsin kendine iyi bak opuyorumnanaktankızlar bugünlük ben erkenden kaçar.... kendinize iyi bakın iyi akşamlar..... a.s.
sanei güldürdüysem ne mutlu bana opuyorumnanaktan yaa napimm okadar emek veriyon hopp hemen bitiyo zaten yavaş sarıyom tencerede 2 sıra olunca sıkılıyomm sırnaşık şey
benimde annem sarıyo hem anneminki gibi kesinlikle lezzetli olmuyo o yüzdenn yapmıyom kaydirigubbakcemile2
kızlar bugünlük ben erkenden kaçar.... kendinize iyi bakın iyi akşamlar..... a.s.
ooooooohhhhhhh maşallah canım 10 parmakta 10 mağrifet ne güzel canım kolaylıklar afiyet olsun cokacimcoook yerimseniben alkisalkisalkisben kendim yapıyorum hatta bu tarz böyle zor şeyleri tam tersi ben yapar annemlere
götürürüm turşu sarma reçel açma börek bunlar benim işim bu hafta sonuda ankaradan
kardeşim gelicek aşure yapıcam
ooooooohhhhhhh maşallah canım 10 parmakta 10 mağrifet ne güzel canım kolaylıklar afiyet olsun cokacimcoook yerimseniben alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?