Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba 2 senelık evlıyım 1 yıldır korunmuyorum 3 aydır da klomen kullanıyorum bu ayda glukofaja baslıcak dr.um beklemedeym

sanei güldürdüysem ne mutlu bana opuyorumnanaktan yaa napimm okadar emek veriyon hopp hemen bitiyo zaten yavaş sarıyom tencerede 2 sıra olunca sıkılıyomm sırnaşık şey
benimde annem sarıyo hem anneminki gibi kesinlikle lezzetli olmuyo o yüzdenn yapmıyom kaydirigubbakcemile2

merhaba 2 senelık evlıyım 1 yıldır korunmuyorum 3 aydır da klomen kullanıyorum bu ayda glukofaja baslıcak dr.um beklemedeym
canım merhaba hoş geldin inşallah Rabbim emeklerimizi boş çıkarmayacak yüzümüzü güldürecek hayırlısı ile :Saruboceq:

toplantı nasıl geçti sevdam

az daha etipufum sana kızıcaktım defalarca sana nasıl olduğunu bebişini sordum yanıt alamadım yada gözümden kaçtı neyseki bana bir soru sormuşsun da gazabımdan kurtuldun delikafadulden naniknanik

toplantııı amannnn tırışkaaaa :roflol: boş boş laklak işteee lülülülülülü

ben kendim yapıyorum hatta bu tarz böyle zor şeyleri tam tersi ben yapar annemlere
götürürüm turşu sarma reçel açma börek bunlar benim işim bu hafta sonuda ankaradan
kardeşim gelicek aşure yapıcam

ben kendim yapıyorum hatta bu tarz böyle zor şeyleri tam tersi ben yapar annemlere
götürürüm turşu sarma reçel açma börek bunlar benim işim bu hafta sonuda ankaradan
kardeşim gelicek aşure yapıcam
ooooooohhhhhhh maşallah canım 10 parmakta 10 mağrifet ne güzel canım kolaylıklar afiyet olsun cokacimcoook yerimseniben alkisalkisalkis

bende çıkıyorum cancanlar zemuszemus hepinizi öptümmmmmmmmmm opuyorumnanaktan hoş güzel sohbetler sizlere hadi görüşmek üzere by by olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…