Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Allahım dermansız dert vermesin sevdiklerine sabır versin inşallah iyi olur canım bugün herkez bunalımda sanki
ben ablama diyorum sizler birbirinizin sıkıntılarını hissediyorsunuz bugün topiğin haline bak

Allahım dermansız dert vermesin sevdiklerine sabır versin inşallah iyi olur canım bugün herkez bunalımda sanki
ben ablama diyorum sizler birbirinizin sıkıntılarını hissediyorsunuz bugün topiğin haline bak

amin canım amin. hakkatenn walla maf oldum bulut a nazraca ablaya yemin ederim ağzımdan da düşürmüyorum isimleriyle dua ediyorum Rabbim en kısa zaman da hepimizinde yüzünü güldürsün ya ben kendi halimi unutuyorum dün gece sabaha kadar oturdum dua ettim ezan okunurken hoca Allahuekber demeye başladığını falan yakaladığımda ellerimi açıp dua ediyorum
çook zor ya hevesleniyosun umutla yapıyorsun sonuç mafediyorr
Rabbim dayanma gücü versinn
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ve inşallah nazraca ablama da mucize olsun inşallah

ah canım ah keşke inşallah el açan dua eden herkesin dualarını kabul etsin.

dünür yapma böyle Allah aşkına senin bu mesajın beni şuanda ağlatıı kim bilir sen ne durumdasın yazık günah sana bu kadar hırpalama kendi RABBİM kısada olsa yaşattı bu duyguyu Allahın izni ile en kısa zamanda yine hamile kalacaksın çünkü sen bunu başardın hamile kalabiliyorsun ne olur güçlü ol cenette seni bebkleyen sana şefaatçi olacak bir meleğin var artık bunu unutma :mafoldumben

melike enişten için 1 tane yasin okudum canım
tefriciyede okuruz tabi bende 300 tane alıyorum şimdilik eksik olunca haber ver bize tamammı

salavat ı tefriciye listesi

meryem için (meyra)

kedersiz........500 OKUDU
nevbahar........500 OKUDU
meryem ......1000
ipekk............300 OKUDU
melike............200 OKUDU
etipuf.............100 OKUDU
yıldız.............300 OKUDU
umudunolsun...300 OKUDU
melon ...........100 OKUDU
kedersiz..........500 OKUDU
şifa.................344
melon.............300 OKUDU

toplam..4444

melike için

melike.....1644
kedersiz.....500 OKUDU
nevbahar.....1000
ipek.........300 OKUDU
etipuf........100 OKUDU
yıldız.......300 OKUDU
melon......100 OKUDU
ipek........500 OKUDU

toplam 4444

ŞİFA SEN OKUDUNMU CANIM:uhm:

abla 385 tanesini komşum ve yengem okudu nasıl yazacaz

melikecim 200 almıştımya onu okudum, 100 tane daha okudum yani toplam 300 okumuş oldum bitti kalırsa ileride gene alırım ben tamammı canım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…