ben alırım canım 200 tane kafam dağalır bari Allah şifa versin
bunu bitireyim sonra gene alırım
Rabbim yardımcınız olsun kesin mi sonuş 12. gün falan diyorlarmış
canım enişten nasıl oldu?nedir rahatsızlığı ?Allah şifa versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allahım dermansız dert vermesin sevdiklerine sabır versin inşallah iyi olur canım bugün herkez bunalımda sanki
ben ablama diyorum sizler birbirinizin sıkıntılarını hissediyorsunuz bugün topiğin haline bak
amin canım amin. hakkatenn walla maf oldum bulut a nazraca ablaya yemin ederim ağzımdan da düşürmüyorum isimleriyle dua ediyorum Rabbim en kısa zaman da hepimizinde yüzünü güldürsün ya ben kendi halimi unutuyorum dün gece sabaha kadar oturdum dua ettim ezan okunurken hoca Allahuekber demeye başladığını falan yakaladığımda ellerimi açıp dua ediyorum
çook zor ya hevesleniyosun umutla yapıyorsun sonuç mafediyorr
Rabbim dayanma gücü versinn
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ve inşallah nazraca ablama da mucize olsun inşallah
ah canım ah keşke inşallah el açan dua eden herkesin dualarını kabul etsin.
DÜn İlk gecemdİ meleĞİmsİz bebeĞİmsİz..hergece elİmİ onun yanına kor Öyle uyurdum akŞamları yatmadan sÜt İÇerdİmkİ saĞlıklı olsun bÜyÜsÜn dİye ..dÜn akŞam sÜt İÇİn deĞİl dolabı İlaÇ İÇmek İÇİn aÇtım..sÜt kutularını gÖrÜnce yİne sen geldİn...sen yoktun...yataĞa yattım hıÇkırıklara boĞuldum...gÖzlerİm seller gİbİ oldu...elİmde kalan ultrason gÖrÜntÜlerİne baktım ÖptÜm ÖptÜm...benİ bıraktın cennet kokulum dedİm..yoktu hesapta bÖyle..bÜyÜyecektİk beraber..senİn İÇİn ne gÜzel hayaller kurmuŞtum...
Veeee sabah ne gÜzeldİ bİr heycanla uyanmak hemen kahvaltı yapma İsteĞİ ÇÜnkÜ senİ beslemelİydİm...ama bu sabah İlaÇ İÇmek İÇİn acelem vardı....
Ne olur kızmayın bana..anlatılmaz bİr duyguydu..bugÜn evİme geÇmİŞ olsun dİye gelenler..tesellİ veerenler..hİÇ bİrİnİ duymuyordum..her konu aÇıldıĞında sen gelİyordun....
Rabbİm İnŞallah herkeslere bekletmeden yavrularını kucaklarına almayı nasİp eder....
sağol ablacım Allah razı olsun ağzına sağlıkmelike enişten için 1 tane yasin okudum canım
tefriciyede okuruz tabi bende 300 tane alıyorum şimdilik eksik olunca haber ver bize tamammı
[sıze="2"]salavat ı tefriciye listesi
meryem için (meyra)
kedersiz........500 okudu
nevbahar........500 okudu
meryem ......1000
ipekk............300 okudu
melike............200 okudu
etipuf.............100 okudu
yıldız.............300 okudu
umudunolsun...300 okudu
melon ...........100 okudu
kedersiz..........500 okudu
şifa.................344
melon.............300 okudu
toplam..4444
melike için
melike.....1644 okudu
kedersiz.....500 okudu
nevbahar.....1000
ipek.........300 okudu
etipuf........100 okudu
yıldız.......300 okudu
melon......100 okudu
ipek........500 okudu
toplam 4444 [/sıze]
[sıze="2"]şifa sen okudunmu canım:uhm: [/sıze]
abla 385 tanesini komşum ve yengem okudu nasıl yazacaz
komuşuların senin okuyacağın 1644 tenmi okudular eğer öyleyse eklemeye gerek yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?