Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben kendim yapıyorum hatta bu tarz böyle zor şeyleri tam tersi ben yapar annemlere
götürürüm turşu sarma reçel açma börek bunlar benim işim bu hafta sonuda ankaradan
kardeşim gelicek aşure yapıcam

oo hayatımmm sen tam marifetlisinmnn maşallahhh.yaa bende mutfakta vakit geçirmeyi severim ama ev hanımı olmak şartıyla delikafadulden eve gidince hiç istemiyorum mutfak işini hafta sonuda zaten iş güç ziyaret gezi derken hiç ekstra birşey yapamıyorum aslında hamur işlerini güzel yaparım ve severimde yapmayı sengözlerimebaksanab ama maalesefff :1no2:

Benım canım arkadaŞlarım..nasılsınız..ınŞallah herŞey gÜzeldır....benı soracaksanız..daha bebeĞımın yokluĞuna alıŞamadım ınŞallah rabbım bu acımı en kısa zamanda saĞlıklı hayırlı bır evlat verırde unutturur..hepımıze....

DÜn ılk gecemdı meleĞımsız bebeĞımsız..hergece elımı onun yanına kor Öyle uyurdum akŞamları yatmadan sÜt ıÇerdımkı saĞlıklı olsun bÜyÜsÜn dıye ..dÜn akŞam sÜt ıÇın deĞıl dolabı ılaÇ ıÇmek ıÇın aÇtım..sÜt kutularını gÖrÜnce yıne sen geldın...sen yoktun...yataĞa yattım hıÇkırıklara boĞuldum...gÖzlerım seller gıbı oldu...elımde kalan ultrason gÖrÜntÜlerıne baktım ÖptÜm ÖptÜm...benı bıraktın cennet kokulum dedım..yoktu hesapta bÖyle..bÜyÜyecektık beraber..senın ıÇın ne gÜzel hayaller kurmuŞtum...

Veeee sabah ne gÜzeldı bır heycanla uyanmak hemen kahvaltı yapma ısteĞı ÇÜnkÜ senı beslemelıydım...ama bu sabah ılaÇ ıÇmek ıÇın acelem vardı....

Ne olur kızmayın bana..anlatılmaz bır duyguydu..bugÜn evıme geÇmıŞ olsun dıye gelenler..tesellı veerenler..hıÇ bırını duymuyordum..her konu aÇıldıĞında sen gelıyordun....

Rabbım ınŞallah herkeslere bekletmeden yavrularını kucaklarına almayı nasıp eder....

canım benim............ yaşadıklarını okudum inan çok üzüldüm.... içinden geliyosa ağla ama isyan etmeden, kendini yıpratmadan....... ama şunu unutma canım ; verende alanda O yüce mevlam.......Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım.......

Allah sana sabır versin.en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tüp bebek yöntemiyle hamile kalan ve sabah rahatsızlanarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne getirilen 39 yaşındaki Serpil Aslan yaşamını yitirdi. Aslan’ın sekiz aylık bebeği, sezaryenle alındı. ıki kilo 285 gram ağırlığında doğan erkek bebek kuvöze konuldu. Bebeğin, solunum cihazına bağlı yaşamını sürdürdüğü bildirildi.

bu bugünkü günlük gazetelerin internet sitesinden alıntı.tanıdığımız arkadaşlardan olabilir mi acaba?

merhaba,kizlar,nasilsiniz?yazdiklarinizi henuz okuyamadim,yarin sabah okuyucam insallah.tefriciyeni soylemekcin girdim.
kedesiz,canim,bana okudu diye eklermisin canim,melikeninkileri de bitirdim,ALLAH kabul etsin,RABBIM hayirli evlatlar nasip etsin.optum.iyi geceler.

ablammm kurban olduğum Rabbim acılarını unuttursun meleğini tekrar göndersin inşallah.inşallah o günler hayırlısıyla tekrar gelsinn. ağlatma yaaa

melikecim allah kabul etsin... güle güle... dualrında bizleride unutma emi...
sağol tatlım unuturmuyum hiç herzaman dualarımdasınızz
anladım ablacım düşük mü yaptın Rabbim o günleri tekrar yaşatmasın düşmanıma bile yaşatmasınn

geçmiş olsun canım Allah sabır versin

aminn ablacımmm bunları okuduktan sonra nasıl iyi olabilirim mafoldum,
inan bunları zor yazıyorum
ağlamaktann Rabbim sabır versin meleklerini tekrar göndersin bugünleri unut inşallah.

kızlarr öğlende bahsetmiştim enişten çok hasta onun için salavat ı tefriciye okuyoruz okumak isteyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…