Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlısı canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

canım hayır olsun inşallah....

bi çok tabiri var ama bana ne ben en çok aşağıdakini beğendim ve öyle yorumluyorum:

Kirmânî'nin yorumuna göre: Kişinin rüyasında kendi mülkü olan bir eve girdiğini görmesi; o kimsenin çok sayıda evlada sahip olacağına, evinin geniş olduğunu görmesi; o kimsenin rızkının bolluğuna ve bereketine yorumlanır. Bir kişinin rüyasında güzel bir ev görmesi; o kimsenin anne ve babasının ömürlerinin uzun olacağına, o kimsenin güzel bir eş ile evleneceğine, mal varlığının artacağına ve yüksek bir mertebeye nail olacağına delalet eder.

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, bulut83+, Eti_puf+, iipekk34+, s.tugba+, samyeli26, schatze_32

opuyorumnanaktan

sana tamamiyle katılıyorum pufidik onunda öyle olcak inşallah heöm bilinen bi gerçek değilmi bu düşükten sonra 2 3 ay içinde hamile kalınabiliyo ben çok duymuştum.4 ay önce benim 16 gün hastalığım gecikmişti ıspartada tahlil yaptırdım allahın cezası doktor bana varda diyemem yokta diyemem demişti bende yoktur düşüncesiyle bayağı yorucu işler yapmıştım erzuruma geldikten 3 günsonra kanamam oldu tahlillerle dr gittim sen düşk yapıyosun dedi 21 günlük bi bebekmiş bu demişti ve kürtaj yapmıştı bana o zaman komşum arası fazla uzamaz kürtajdan sonra 2 3 ay içinde hamile kalırsın demişti ama şimdi hala kafam karışık eşimin değerleri düşük ıspartdaki dr belli bişi yok demişti erzurumdaki dr düşük yapıyosun demişti kafam çok karışık konudan konuya atlamış gibi oldum ama bulut için yazdım yani düşükten ve kürtajdan sonra hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğunu çok duymuştum olcak inşallah bulutunda öyle

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, bulut83+, Eti_puf+, iipekk34+, s.tugba+, samyeli26, schatze_32, sifaa+

anlamadım ki neyse şimdi varsın talım

[/QUOTE
çok haklısın biz sadece muayene için dr seçmede zorlanıyoruz o durumda olsak düşünemiyorum bile ..bu arada ben mayıs ayına kadar doğal yoldan hamiş kalamzsam allahın izniyle mayısta aşılama yapılcak yada tüp bebek o bizim tercihimize bırakılıcakmış bu rapor konsunu daha önce duymuştum ama bilgim yok biraz açarmısın rica etsem bu arada memleket ıspartamı 32 varda ondan sordum[/QUOTE]

tüp bebek yaptıran hastalara devlet imkan veriyo yarısını devlet karşılıyor yanive bazı maddeleri var bunun için:

Tüp bebek raporu

Kısmen de olsa devlet desteği ile tüp bebek yapılması için tüp bebek yapılacak merkezin SGK anlaşması olması gereklidir. Ancak bu durumdan yararlanabilmek için yasada konmuş gerekli kriterlere sahip olması ve uygun olduğu takdirde üniversitelerin ve eğitim araştırma hastanelerinin kadın doğum bölümünden “tüp bebek gereklidir” raporu alması gerekir. Kriterler sahip olmasına rağmen rapor alamayan çiftlerin bu destekten yararlanma şansı bulunmamaktadır.

Yasa gereği rapor almak için en temel mevcut kriterler:

Bayan yaşı23 yaşından büyük, 39 yaşından küçük olmalı
Nüfusa kayıtlı çocuk bulunmamalı ( bu evlilik veya çiftlerden herhangi birinin önceki evliliklerinden)
En az 3 yıllık evlilik süresi dolması gerekir
SGK ya tabi hastalarda ise buna ek olarak
En az 900 iş günlük prim yatırılmış olmalı

En az 5 yıldan önce SSK veya Bağ-kur’ un başlatılmış olması vazgeçilmez kurallardandır.

bu arada evet ıspartalıyım

ayy canım bilmiyodum geçmiş olsun....o zaman yakındır inşallah gelmesi...

tüp bebek yaptıran hastalara devlet imkan veriyo yarısını devlet karşılıyor yanive bazı maddeleri var bunun için:

Tüp bebek raporu

Kısmen de olsa devlet desteği ile tüp bebek yapılması için tüp bebek yapılacak merkezin SGK anlaşması olması gereklidir. Ancak bu durumdan yararlanabilmek için yasada konmuş gerekli kriterlere sahip olması ve uygun olduğu takdirde üniversitelerin ve eğitim araştırma hastanelerinin kadın doğum bölümünden “tüp bebek gereklidir” raporu alması gerekir. Kriterler sahip olmasına rağmen rapor alamayan çiftlerin bu destekten yararlanma şansı bulunmamaktadır.

Yasa gereği rapor almak için en temel mevcut kriterler:

Bayan yaşı23 yaşından büyük, 39 yaşından küçük olmalı
Nüfusa kayıtlı çocuk bulunmamalı ( bu evlilik veya çiftlerden herhangi birinin önceki evliliklerinden)
En az 3 yıllık evlilik süresi dolması gerekir
SGK ya tabi hastalarda ise buna ek olarak
En az 900 iş günlük prim yatırılmış olmalı

En az 5 yıldan önce SSK veya Bağ-kur’ un başlatılmış olması vazgeçilmez kurallardandır.

bu arada evet ıspartalıyım[/QUOTE]

bunların hepsi okeyde biz 3 yıllık dedğilizki 1,5 yıl dahamı beklicez yani çok üzücüüüüümafoldumben eşimde ıspartalı senirkentli ya sen

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, bulut83+, Eti_puf+, iipekk34+, s.tugba+, samyeli26, schatze_32, sifaa+

anlamadım ki neyse şimdi varsın talım
olsun canım sağlık olsun hem fazla kalamayacağım birazdan çıkacağım akşama çaya misafirlerim olacak temizlik hazırlık yavaş yavaş başlayayım yoksa tembelleşip burda kalacağım yawwww ayrılamadımki sizlerden kaydirigubbakcemile3

TuĞbacıĞım ınŞallah Öyle olur..tabıı Önce saĞlıklı hayırlı bır evlat olması...gelenler hep Öyle dıyorlar arkası yakındır dıye..ıŞte bunu geÇ buldum ya korkuyorum..ondan...ınŞallah rabbım hepımızın yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr....okunan bu ezanların hÜrmetıne bebeklerımızı bızlere verır....

canım kolay gelsin sana o zaman....evet bırakıp gitmesi zor...

Aminnnnnnnnnn bulutum aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…