aklımda iki merkez var istanbulda ama işte beklemedeyiz henüz temmuzu bekliyoruz işte.rapor alıcaz.sağolun fikirlerinizi yazıyorsunuz merkez ve dr ismi söylüyorsunuz.yardımlarınız ve desteğiniz için teşekkürler.dediğim gibi karar vermek gerçekten zor.[/QUOTE
çok haklısın biz sadece muayene için dr seçmede zorlanıyoruz o durumda olsak düşünemiyorum bile ..bu arada ben mayıs ayına kadar doğal yoldan hamiş kalamzsam allahın izniyle mayısta aşılama yapılcak yada tüp bebek o bizim tercihimize bırakılıcakmış bu rapor konsunu daha önce duymuştum ama bilgim yok biraz açarmısın rica etsem bu arada memleket ıspartamı 32 varda ondan sordum
inşallah moral ile beklersin inşallah umut ile temmuz ayını ama hiç bilmiyordum 3 yıl evli olma maddesini benimde tüp bebek olacak ama durumum 3 ay evvel laparoskopi ameliyatı oldum rahim filmimden sonra dr um sol tüpümden şüphelenmişti meğer 2 tüpümdede varmış yapışıklık ve rahim arka duvarımdada yapışıklık varmış birde kist varmış ama sonuç tüpler açık fakat fonksiyonel değilmiş tembelmiş bunun için dr um hiç beklemeyin tüp yaptırın dedi ilk denemede %90 tutar dedi ama ben bekliyorum yaza kadar kendi kendine hamiş olma ihtimalim % 5 miş :gitme:
günaydınnn canımm arkdaşlarımm... hepinizin cuması mübarek olsun... Rabbim bu güzel günün hatrı hürmetine ettiğimiz dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin...
melikecim enişten için bir yasin okudum (Allah kabul etsin)
kedersizim görev tamam canişkom... okuyunda gülün biraz...zemuszemus
dün gece rüyamdaydınız kızlar.... sahilde çok güzel yazlıklar yapılmıştı.... bakıyordum biri vardı yanımda diyorduki bu yazlıklar sizin isimlerinizi tek tek sayıyordu diyorduki onların yazlıkları.... ipek nurcan seyhan gül yani kısacası burdaki tüm arkdşlarımın... bende diyordumki ne kadar güzel yazlıklar bende almak isterdim... heralde o kısmı tam hatırlayamıyorum ama bir tane boş vardı orasına benim oluyordu...inşallah hayır olsun...
amin canım amin tüm herkesin inşallah :Saruboceq:hayırlısı canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
ben niye yokum yawwww halbuki burdayımm bilmiyorumkismileKonuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, bulut83+, Eti_puf+, iipekk34+, s.tugba+, samyeli26, schatze_32
opuyorumnanaktan
bulutcum bende hamile kalmadan önce bir bebeğimi kaybettim... hemde hamile kaldığımı yeni öğrendim daha heyacanını tatmamıştıkki düşük yaptım... ve ondan sonra 3 ay içinde hamiş kaldım... inşallah seninde öyle olacak ben buna inanıyorum.... burdaki bütün arkadaşlarımın yakındır güzel haberlerini almaya....
tubişim inşallah gerek kalmaz kendiliğinden gelir bebiş...
sana tamamiyle katılıyorum pufidik onunda öyle olcak inşallah heöm bilinen bi gerçek değilmi bu düşükten sonra 2 3 ay içinde hamile kalınabiliyo ben çok duymuştum.4 ay önce benim 16 gün hastalığım gecikmişti ıspartada tahlil yaptırdım allahın cezası doktor bana varda diyemem yokta diyemem demişti bende yoktur düşüncesiyle bayağı yorucu işler yapmıştım erzuruma geldikten 3 günsonra kanamam oldu tahlillerle dr gittim sen düşk yapıyosun dedi 21 günlük bi bebekmiş bu demişti ve kürtaj yapmıştı bana o zaman komşum arası fazla uzamaz kürtajdan sonra 2 3 ay içinde hamile kalırsın demişti ama şimdi hala kafam karışık eşimin değerleri düşük ıspartdaki dr belli bişi yok demişti erzurumdaki dr düşük yapıyosun demişti kafam çok karışık konudan konuya atlamış gibi oldum ama bulut için yazdım yani düşükten ve kürtajdan sonra hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğunu çok duymuştum olcak inşallah bulutunda öyle
inşsllah kıs nevom ağzına kurban olurum ne güzel konuştun sen öyle gelsin artık ben hergün yıkanmaktan yoruldum zatüre olcam yakında
[/QUOTE
çok haklısın biz sadece muayene için dr seçmede zorlanıyoruz o durumda olsak düşünemiyorum bile ..bu arada ben mayıs ayına kadar doğal yoldan hamiş kalamzsam allahın izniyle mayısta aşılama yapılcak yada tüp bebek o bizim tercihimize bırakılıcakmış bu rapor konsunu daha önce duymuştum ama bilgim yok biraz açarmısın rica etsem bu arada memleket ıspartamı 32 varda ondan sordum
olsun canım sağlık olsun hem fazla kalamayacağım birazdan çıkacağım akşama çaya misafirlerim olacak temizlik hazırlık yavaş yavaş başlayayım yoksa tembelleşip burda kalacağım yawwww ayrılamadımki sizlerden kaydirigubbakcemile3Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, bulut83+, Eti_puf+, iipekk34+, s.tugba+, samyeli26, schatze_32, sifaa+
anlamadım ki neyse şimdi varsın talım
olsun canım sağlık olsun hem fazla kalamayacağım birazdan çıkacağım akşama çaya misafirlerim olacak temizlik hazırlık yavaş yavaş başlayayım yoksa tembelleşip burda kalacağım yawwww ayrılamadımki sizlerden kaydirigubbakcemile3
TuĞbacıĞım İnŞallah Öyle olur..tabİİ Önce saĞlıklı hayırlı bİr evlat olması...gelenler hep Öyle dİyorlar arkası yakındır dİye..İŞte bunu geÇ buldum ya korkuyorum..ondan...İnŞallah rabbİm hepİmİzİn yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr....okunan bu ezanların hÜrmetİne bebeklerİmİzİ bİzlere verİr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?