Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok sağol canım eyvallah yerimseniben bırakanlara ne güzel imreniyorum yaaaa darısı başımıza inşallah hem kocişde içiyo karşılıklı içişiozzzzz inşallah bizde bırakırız hem eniştenede Rabbim çok acil şifalar versin sağlık olsun versin inşallah :Saruboceq:

ayy pardon canım bilmiyorumkismile mesajlarının kıyısında köşesinde sigara ifade resmi koyuyordun yaaaa ne biliyim içiyorsun sandımda rahat yazdıydım çok afedersin canım yaaa :gitme:

şaka yapmıştım canım ama keşke sende bırakabilsen inan ben bıraktığımdan beri kendimi daha iyi hisediyorum ...sigara içtiğim zaman çok iştahsızdım en öenmli öğünü kahvaltıyı hiç yapmıyordum canım istemiyordu ama bıraktığımdan beri hem iştahım açıldı hem daha bir dinç oldum hemdeee cildimde ayrı bir güzelleşti valla zemuszemus
canım çektiği zaman bu ifadeyi koyuyorum

keşke canımmmm inşallah hamiş olsamda bırakabilsem başka türlü çok denedim hiç bırakamadımki :gitme: senin adına sevindim canım inşallah bidaha ağzına bile sokmazsın :Saruboceq:

inşallah bırakırsınızzz aminnn tatlım
tamam ablacım haberim olursa sanada haber veririm canım
tamam ablacıımm çook teşekkür ederimm abla ben bu topiğe geldiğimden beri çok değiştimm

ohhhhhh sayfa 1500 ü deviriverdik haydi daha nice sayfalara,dostluklara inşallah kaydirigubbakcemile5

çook şükür ben azıma bile almadım alsam kociş beni vurur.

kıslar bu arada komşum poşetleri koymam için kapıya takılann bebek hediye etti oda mutfağın kapısında mutfağa gittikçe irkiliyoruum kalkınca kaldıracam onu ordann

maalesef şifacım bazen ağzıma soktuğum oluyor :))geçenlerde teyzemlere gittim çocuğuna para verdim sigara aldırtım( 1 tl ye 3 tane sigara ) :))bir oturuşta hepsini içtim malum bunalımdaydım o aralar gerçi şimdi olsa yine içerim ama eşim almıyor diye mecburen içemiyorum bende şuanda olsa bir fırtta 1 sigarayı içime çekecem

aaaaa niye kaldırıyorsuni canım ne güzel cicili-bicili poşetliğin var bence kalsın moral olur tabi sen bilirsinde yerimseniben

hepp bu stres sıkıntı zaten

inşallah bırakırsınızzz aminnn tatlım

tamam ablacıımm çook teşekkür ederimm abla ben bu topiğe geldiğimden beri çok değiştimm

hadi yaa canım benim ne güzel ne mutlu bize inan bende burdaki arkadaşlarmdan çok şey öğrendim hele nevbahar arkadaşım bizi bir çok konuda bilgilendirdi saolsun onun hakkı çok var üstümüzde :1hug:

hayy maşallah quzumm inşallahh diğer sayfalarda Rabbim bebeişlerimizi anlatmayı nasib eder :Saruboceq:
aminnnnnnnnnn inşallahhhhhhhh :ecrin_bebek: :CüvCüv: böyle müjdelerle doldururuz :lepi: :Saruboceq:
içenin halinden içen anlar canım valla eşimde içtiği için banada bişi demioooo hatta eve stok yapıo yani elimin altında oluo sigara canım yaaa oluncada çok içilio haniiii kızzzzz :gitme:

hadi yaa canım benim ne güzel ne mutlu bize inan bende burdaki arkadaşlarmdan çok şey öğrendim hele nevbahar arkadaşım bizi bir çok konuda bilgilendirdi saolsun onun hakkı çok var üstümüzde :1hug:

gerçekten abla ya çok şükür namazımı kılıyordum ama yakalayabildiğimi kılıyordum şimdi çok şükürr
bakış açım değiştii
hepinizi çook seviyoruum hepinizden Allah razı olsunn gönlünüze göre versin Rabbim

abla beyazz lilalıı ama karanlıkta görünce korkuyomm :)
ayy bana bakma gölgemden korkarımm
valla al bendende o kadar pek korkarımki eyvahedigeldismile aslında bi alışsan yeniymiş ya ondan herhal alışınca korkmazsın belki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…