çok sağol canım eyvallah yerimseniben bırakanlara ne güzel imreniyorum yaaaa darısı başımıza inşallah hem kocişde içiyo karşılıklı içişiozzzzz inşallah bizde bırakırız hem eniştenede Rabbim çok acil şifalar versin sağlık olsun versin inşallah :Saruboceq:ayıpsıın yardıma gelimm
kısss bizimkilerde tiryakiydii şimdi hepsi birden bırakma çabasında
hani demiştim ya eniştem hasta diye o adam sigara yüzünden bu hale geldii
onu görünce bırakmak istediler şimdik bi şurup gibi bişiy aldılar başladılar bakalım
ayy pardon canım bilmiyorumkismile mesajlarının kıyısında köşesinde sigara ifade resmi koyuyordun yaaaa ne biliyim içiyorsun sandımda rahat yazdıydım çok afedersin canım yaaa :gitme:
ablaa bazen haberim bile olmuyo oruç tutulacağı günler oluyor ya tutacağın zaman bana da haber verir misinn bende tutmak isterimm
keşke canımmmm inşallah hamiş olsamda bırakabilsem başka türlü çok denedim hiç bırakamadımki :gitme: senin adına sevindim canım inşallah bidaha ağzına bile sokmazsın :Saruboceq:şaka yapmıştım canım ama keşke sende bırakabilsen inan ben bıraktığımdan beri kendimi daha iyi hisediyorum ...sigara içtiğim zaman çok iştahsızdım en öenmli öğünü kahvaltıyı hiç yapmıyordum canım istemiyordu ama bıraktığımdan beri hem iştahım açıldı hem daha bir dinç oldum hemdeee cildimde ayrı bir güzelleşti valla zemuszemus
canım çektiği zaman bu ifadeyi koyuyorum
inşallah bırakırsınızzz aminnn tatlımçok sağol canım eyvallah yerimseniben bırakanlara ne güzel imreniyorum yaaaa darısı başımıza inşallah hem kocişde içiyo karşılıklı içişiozzzzz inşallah bizde bırakırız hem eniştenede Rabbim çok acil şifalar versin sağlık olsun versin inşallah :Saruboceq:
tamam ablacıımm çook teşekkür ederimm abla ben bu topiğe geldiğimden beri çok değiştimmtamam ablacım haberim olursa sanada haber veririm canım
şaka yapmıştım canım ama keşke sende bırakabilsen inan ben bıraktığımdan beri kendimi daha iyi hisediyorum ...sigara içtiğim zaman çok iştahsızdım en öenmli öğünü kahvaltıyı hiç yapmıyordum canım istemiyordu ama bıraktığımdan beri hem iştahım açıldı hem daha bir dinç oldum hemdeee cildimde ayrı bir güzelleşti valla zemuszemus
canım çektiği zaman bu ifadeyi koyuyorum
ohhhhhh sayfa 1500 ü deviriverdikhaydi daha nice sayfalara,dostluklara inşallah kaydirigubbakcemile5
aaaaa niye kaldırıyorsuni canım ne güzel cicili-bicili poşetliğin var bence kalsın moral olur tabi sen bilirsinde yerimsenibençook şükür ben azıma bile almadım alsam kociş beni vurur.
kıslar bu arada komşum poşetleri koymam için kapıya takılann bebek hediye etti oda mutfağın kapısında mutfağa gittikçe irkiliyoruum kalkınca kaldıracam onu ordann
aaaaa niye kaldırıyorsuni canım ne güzel cicili-bicili poşetliğin var bence kalsın moral olur tabi sen bilirsinde yerimseniben
maalesef şifacım bazen ağzıma soktuğum oluyor :))geçenlerde teyzemlere gittim çocuğuna para verdim sigara aldırtım( 1 tl ye 3 tane sigara ) :))bir oturuşta hepsini içtim malum bunalımdaydım o aralar gerçi şimdi olsa yine içerim ama eşim almıyor diye mecburen içemiyorum bende şuanda olsa bir fırtta 1 sigarayı içime çekecem
inşallah bırakırsınızzz aminnn tatlım
tamam ablacıımm çook teşekkür ederimm abla ben bu topiğe geldiğimden beri çok değiştimm
aminnnnnnnnnn inşallahhhhhhhh :ecrin_bebek:hayy maşallah quzumm inşallahh diğer sayfalarda Rabbim bebeişlerimizi anlatmayı nasib eder :Saruboceq:
içenin halinden içen anlar canım valla eşimde içtiği için banada bişi demioooo hatta eve stok yapıo yani elimin altında oluo sigara canım yaaa oluncada çok içilio haniiii kızzzzz :gitme:Kedersiz maalesef şifacım bazen ağzıma soktuğum oluyor :))geçenlerde teyzemlere gittim çocuğuna para verdim sigara aldırtım( 1 tl ye 3 tane sigara ) :))bir oturuşta hepsini içtim malum bunalımdaydım o aralar gerçi şimdi olsa yine içerim ama eşim almıyor diye mecburen içemiyorum bende şuanda olsa bir fırtta 1 sigarayı içime çekecem
ohhhhhh sayfa 1500 ü deviriverdikhaydi daha nice sayfalara,dostluklara inşallah kaydirigubbakcemile5
hadi yaa canım benim ne güzel ne mutlu bize inan bende burdaki arkadaşlarmdan çok şey öğrendim hele nevbahar arkadaşım bizi bir çok konuda bilgilendirdi saolsun onun hakkı çok var üstümüzde :1hug:
valla al bendende o kadar pek korkarımki eyvahedigeldismile aslında bi alışsan yeniymiş ya ondan herhal alışınca korkmazsın belki kaydirigubbakcemile3abla beyazz lilalıı ama karanlıkta görünce korkuyomm :)
ayy bana bakma gölgemden korkarımm
dostluğumuz daim olsun nice 1500 lü sayfalara desemmi demesemmi CADIARZUkaydirigubbakcemile3
abla beyazz lilalıı ama karanlıkta görünce korkuyomm :)
ayy bana bakma gölgemden korkarımm
aminnnn inşallah canım hihoyyytdostluğumuz daim olsun nice 1500 lü sayfalara desemmi demesemmi CADIARZUkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?