niyeki kız hayırdır????
hayırdır inşallah durduk yere yaaa bulaşık deme bende de varrrrr janemmmmmmmbilmiyım ki datluum bi ell attım baktım şişşş
kısss benimde bulaşııık varrr
hayırdır inşallah durduk yere yaaa bulaşık deme bende de varrrrr janemmmmmmmlmaz:
şimdi şu an mı şişmek çakıyorrrr korkma kız yanında biz varız sakın korkma o okuduğun dualar ile Rabbim korur seni janemmmmmmm opuyorumnanaktanhakkaten öle olduuu
amaninnn iş bitmiyor kiiii kısss şişmek çakıyoo
şimdi şu an mı şişmek çakıyorrrr korkma kız yanında biz varız sakın korkma o okuduğun dualar ile Rabbim korur seni janemmmmmmm opuyorumnanaktan
yaaaa deprem mi oldu bilmiyorumkismile canım geçmiş olsun yaaaa kız sen Ankara damısın?hımm herşey ALLAH tan dır herşeyin hayırlısını versin Rabbim :Saruboceq:ebet tatlıım dün akşamda böleydiii
quzumm ondan sonrada deprem olduu
yaaaa deprem mi oldu bilmiyorumkismile canım geçmiş olsun yaaaa kız sen Ankara damısın?hımm herşey ALLAH tan dır herşeyin hayırlısını versin Rabbim :Saruboceq:
benim uykucağızım geldi boshayallersmile yorgunum ya birde ondan herhal gözler gidio işte sempatiksalakcinni yeterlimi çıksakmıki ? haydi 3-2-1- aynı anda çıkalımmm belki uğur getirir kızzzzlarrrrrr
amin canım savullll savullll çok savullllll sizlerde Yüce Rabbime emanetsiniz hayırlı geceler tatlı rüyalarınız olsun kendinize çokkkk cici bakınnnn bende kocaman öptümmmmmmmmmmm yarın kısmet olursa görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktankısss dur bişi yazıyıııımmm
iyi gecelr öptümmm
dinlenn bakım
hayırlı gecelerrrr
Allahıma emanet olllll
Hoş geldin janemmmmmm Nasılsın Hamdolsun ben iyiyim geçmişi okuduysan resmimi gördünmü sempatiksalakcinni idrar resmim :roflol:slm kizlar
ya bu gecmisin hali ne boyle oku oku bitiremedim
zaten biirmedimde
eeeee kizlar ne var ne yok
ohhhhhh sayfa 1500 ü deviriverdikhaydi daha nice sayfalara,dostluklara inşallah kaydirigubbakcemile5
slm kizlar
ya bu gecmisin hali ne boyle oku oku bitiremedim
zaten biirmedimde
eeeee kizlar ne var ne yok
kızlar merhaba herkesi bulan mucize bana uğramadan geçti kan tahlilim 1 çıktı üzülmek hiçbişeyi değiştirmiyo biliyorum ama bazı zamanlar vardır hani elin kolun bağlanır işte öyle bi durumdayım iki gündür ağlamaktan gözlerim şişti odadan dışarı çıkmak istemedi canım ama eşimede yazık çok üzüldü biraz kendimizi toparlıyalım tekrar deneriz dedi kim ne söylerse söylesin eşim hep destek bana ama o bile teselli edemedi ne yazıkki beni bana negatif olduğunu bile söyleyemedi sessizce sarıldı bana anladım ama biraz olsun toparladım kendimi ömrüm varsa önümüzdeki sene tekrar deneyinceye kadar kendimi toparlıycam kendi dr.um ve istanbuldaki dr.normal yollada bebeğim olabileceğini söyledi belli olmaz belkide olur belkide hep olmaz olmaz dediğim için olmadı her tedavinin sonu hüsran olunca insan ketumlaşıyo biraz nasip değilmiş Rabbim vermeyince elimizden ne gelir Bulutada çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin ne desek teselli edemeyiz ama çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağ salim kucağına alır benim yarı kontrolüm var dr.da bizim dr. başka bi hastasıyla beni beraber göndermişti isatanbula onunda 1 çıktı sonucu o dün gece muayene için gidince dr.un ilaçlara devam ettirdiğini ve 3gün ayağa kalkmıycaksın adet görmedikçe umut vardır dediğini söyledi p.tesi tekrar kan tahlili vercekmiş yazık umut fakirin ekmeği oda sevincinden beni aramış sakın moralini bozma dr.bana böyle dedi diye benim bide hastalığım 7gün geçti çıksa çıkardı heralde ilaçlardan kaynaklanıyo dedim bende. Rahim kalınlığından şüphelenmiş dr. bana sende ağır iş yapma sakın olabilirmiş daha diyo o arkadaş hergün yeni bişey duyup heveslenmek sonrada üzülmek bitiriyo insanı bakalım bana ne diycek dr. herşey iyi gidiyodu ama nasip işte nasip kızlar eşim sesleniyo kalkmak zorundayım inanın hepinizi çok seviyorum öptüm hepinizi
tabii canim devirirsiniz
cok konusma istatistikleri yapilsa varya bu topik birinci olur
anam bu ne hiz neden bu kadar cok konusuyorsunuz
isi olan var olmayan var
okuyabilen var okuyamayan var
ayyyyyy yoruldum haa
amin canım savullll savullll çok savullllll sizlerde Yüce Rabbime emanetsiniz hayırlı geceler tatlı rüyalarınız olsun kendinize çokkkk cici bakınnnn bende kocaman öptümmmmmmmmmmm yarın kısmet olursa görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yok kızzzz kaynatmadım o kaynatan kim acaba??? delikafadulden ben şeffaf pet bardağa idrar yaptım sonra 2 çay kaşığı karbonat ekledim köpürdü valla ahanda resimledim işte bayağı bi köpürdü foşşş diye ses geldi önce köpürürse hamişlik var demekmiş,A.s tatlımmmm iyidir çook şükürr şifaa çiş kaynattı bende yarın kaynatcamm
şifanın arkadaşı hamiş olduğunu bu şekilde öğren miş
bende deniceemm
ahh zuhalim hepimiz seni çok iyi anlıyoruz senin bugün yaşadığın o negatifi sonucu o hayal kırıklığını hangimiz yaşamadıkki hepimiz ağladık hırpaladık kendimizi bazen töbe haşa isyan ettik ama inan bunları yaşadıkça dahada gçlü oluyor insan eminim bir dahaki tedaviye daha kararlı ve emin gideceksin ..sende biliyorsunki RABBİM kulları için her zaman hayırlı olanını veriyor bizim şer bildiklerimizde de vardır bir hayır RABBİM sabrımızı sınıyor zuhalim ne olur SABRINI ,ÜMİDİNİ yitirme eğer kaderimizde bebek varsa er yada geç olacaktır biraz daha SABIR zuhalim biraz daha SABIRR
kıslarrr benim mide bulantımm soğanı içtiğimden beri var hiç geçmedii
soğandan olabilir mi acaba
ben 15 dk gelirim annnem arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?