Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gitme beeee canın korkunun ecele faydası yok demişler korkunun üzerine git canım bak ne iyi olur haaa inşallah korkularından kurtulursun besmele bol bol dua et inşallah hayatımmmm gtme lütfen lütfen lütfen şakkıdı

mersiiiii quzumm yerimseniben

gördüm canım şık ama benim yapacaklarım kadar güzel değiller zemuszemus
tabi yapabilirsem :umursamaz:

tamam canım bende uyurum birazdan ..iyi geceler tatlı rüyalalr rüyanda cici poşetliğini gör emi kaydirigubbakcemile3

quzummm kaldırdım bile onuuuuu yerimseniben
aplaaaaaa sende rüyandaaaa bebişlerini görrr tatlım kocişin hala çektin yattın da mı uyuyorrr hem ben biraz daha kalcammm ditmiyommm mananeeeee

tamam quzum seni kıracammm ditmiyommmmm

kızlar bende çıkıyorum baya bir uyku bastırdı bide yarın sabah teyzemle hastaneye gidecez doğum tarihini beliliyecek dr u sositososito

bunuda gösterim dedimm dah çok şey var ama neyse
buda eşarptan yaptığım tunik :kedi:

Eklentiler

• $DSCF0730.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 49
kızlar bende çıkıyorum baya bir uyku bastırdı bide yarın sabah teyzemle hastaneye gidecez doğum tarihini beliliyecek dr u sositososito

tamam ablacıım kıyamam uyu bari yazıkk kocişinde kaldıı çekyetta
inşallah sen bigün doğumtarihi belirlemeye gidersinn koccaman öptümm

hımm iyi hadi canım güle güle hayırlı geceler tatlu rüyalar kendine cici bak dr işi tabi canım erkencisindir uyu canım dinle yoksa mani oluruz hadi kaç kurtul bizden opuyorumnanaktan

bende birazdan giderim zor duruyorum bende
iyi geceler kedersizimmm.tamamm seninki daha güzel olsunn canım ben ilk zamanalrda yaptım şimdi çok model var daha güzelleri var.

bunuda gösterim dedimm dah çok şey var ama neyse
buda eşarptan yaptığım tunik :kedi:
maşallah bu resimdeki senmisin kızz maşallah manken gibisin canım ellerine sağlık harika olmuşşşşş güle güle iyi günlerde kullan canım çok hoş her bişeyini eksiksiz göster canım az biraz meraklıyımdırda kaydirigubbakcemile3

tamam canım izah ederimm sizee ama şimdi bende çıkıcam sonra hatırlatın çok basit canım 2 eşarp bu boshayallersmile

öptüm sizleriii iyi gecelerrrr hepinizeee sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…