gitme beeee canın korkunun ecele faydası yok demişler korkunun üzerine git canım bak ne iyi olur haaa inşallah korkularından kurtulursun besmele bol bol dua et inşallah hayatımmmm gtme lütfen lütfen lütfen şakkıdıayyyyy hadeee inşallahh hamiş oll
sevdammm hakikaten harikaaa ohhh ellerine sağlıkkk
kıslarr ben çıkıyorum saat iyive geç olmadan uyuyum uykumda yok ama zorlacam birazzz saat daha geçç olunca bu sefer de korkudan uyuyamıyorumm
aklımda burda kalacakk ama ayyyyyyyyyyyyy
sağol canım benim gördünmü boncuk işini gerçi o tamamen tutkallı yani boncuk gibi top top beyaz tutkal var bende boncuklusunuda yapıcam canım.basit yapmak birtek bel ağrıyo bide el tutkalı sıkmaktan sositososito ama sonuç gerçekten çok güzel oluyo
bynkutluay iyi geceler canım
sağol canım benim gördünmü boncuk işini gerçi o tamamen tutkallı yani boncuk gibi top top beyaz tutkal var bende boncuklusunuda yapıcam canım.basit yapmak birtek bel ağrıyo bide el tutkalı sıkmaktan sositososito ama sonuç gerçekten çok güzel oluyo
bynkutluay iyi geceler canım
tamam canım bende uyurum birazdan ..iyi geceler tatlı rüyalalr rüyanda cici poşetliğini gör emi kaydirigubbakcemile3
gitme beeee canın korkunun ecele faydası yok demişler korkunun üzerine git canım bak ne iyi olur haaa inşallah korkularından kurtulursun besmele bol bol dua et inşallah hayatımmmm gtme lütfen lütfen lütfen şakkıdı
sağol leydimm sizlerde yapabilirsiniz biraz el yatkınlığı varsa çok basit
gördüm canım şık ama benim yapacaklarım kadar güzel değiller zemuszemus
tabi yapabilirsem :umursamaz:
yaparsın kuzum ne kurtulur aplamın elindenn
kızlar bende çıkıyorum baya bir uyku bastırdı bide yarın sabah teyzemle hastaneye gidecez doğum tarihini beliliyecek dr u sositososito
hımm iyi hadi canım güle güle hayırlı geceler tatlu rüyalar kendine cici bak dr işi tabi canım erkencisindir uyu canım dinle yoksa mani oluruz hadi kaç kurtul bizden opuyorumnanaktankızlar bende çıkıyorum baya bir uyku bastırdı bide yarın sabah teyzemle hastaneye gidecez doğum tarihini beliliyecek dr u sositososito
bunuda gösterim dedimm dah çok şey var ama neyse
buda eşarptan yaptığım tunik :kedi:
sandığın kadar değilim sempatiksalakcinni
maşallah bu resimdeki senmisin kızz maşallah manken gibisin canım ellerine sağlık harika olmuşşşşş güle güle iyi günlerde kullan canım çok hoş her bişeyini eksiksiz göster canım az biraz meraklıyımdırda kaydirigubbakcemile3
bende birazdan giderim zor duruyorum bende
iyi geceler kedersizimmm.tamamm seninki daha güzel olsunn canım ben ilk zamanalrda yaptım şimdi çok model var daha güzelleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?