Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım izah ederimm sizee ama şimdi bende çıkıcam sonra hatırlatın çok basit canım 2 eşarp bu boshayallersmile

öptüm sizleriii iyi gecelerrrr hepinizeee sempatiksalakcinni
tamam canım sanada hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin görüşmek üzere kib opuyorumnanaktan

sağolunn kızlar evet benim resimdeki kaydirigubbakcemile2 yaa bakmayın şişmanım ben yaa sempatiksalakcinni

anlatırım hepinizee tabikii ama sonraa tamam mıı

tamam canım izah ederimm sizee ama şimdi bende çıkıcam sonra hatırlatın çok basit canım 2 eşarp bu boshayallersmile

öptüm sizleriii iyi gecelerrrr hepinizeee sempatiksalakcinni
tamam ablacıım hayırlı gecelerrr öptümmm Allah rahatlık versin

kız melike hani kravat resmin hani kız nerde hani kız hani?????

kısss eşimin tel çekiyimde öyle yükleyimmm benim tl külüstürde sölemesi ayıp

neyse kızlar iyi geceler hepinizi teker teker öpüyorum iyiki tanımışım hepinizi sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi geceler kuzulularımmmmmmmmmmm tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rüyanızda bebişlerini görün inş...AAAAAAAAAAMMMMMMMMMııııııııııııııııııNNNNNNNNNNNNN

tamam ablacıım hayırlı geceler Rabbim rahatlık versiinn bende öpüyorummmmm ayyy bende iyiki tanımışım sizleriii ben de çook seviyommmmm:)

teşekkürler canım sen savul sen bu bizleri buluşturdun öyle tanıştık janemmmmmmmmm bende öptüm opuyorumnanaktan

BİZDE SENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:1hug:

yok quzum unuturmuyum janemm
kısss göbeğim çatladıı j yi bulana kadar heçç kullanmıyom ya :)
bu janemde o karbonatlı hamiş arkadaştan kalma çok derdi janem aslında kızardım ona ama kınadım başıma geldi canım dururken neymiş o janem-manem diodum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…