tamam canım sanada hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin görüşmek üzere kib opuyorumnanaktantamam canım izah ederimm sizee ama şimdi bende çıkıcam sonra hatırlatın çok basit canım 2 eşarp bu boshayallersmile
öptüm sizleriii iyi gecelerrrr hepinizeee sempatiksalakcinni
tamam ablacıım hayırlı gecelerrr öptümmm Allah rahatlık versintamam canım izah ederimm sizee ama şimdi bende çıkıcam sonra hatırlatın çok basit canım 2 eşarp bu boshayallersmile
öptüm sizleriii iyi gecelerrrr hepinizeee sempatiksalakcinni
kız melike hani kravat resmin hani kız nerde hani kız hani?????
iyi geceler canım
tamam tamam seninkiler daha güzel :dilcikar:
sağolunn kızlar evet benim resimdeki kaydirigubbakcemile2 yaa bakmayın şişmanım ben yaa sempatiksalakcinni
anlatırım hepinizee tabikii ama sonraa tamam mıı
okiş janem unutma yeter sağlık olsun janemmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5tamam ablacıım hayırlı gecelerrr öptümmm Allah rahatlık versin
kısss eşimin tel çekiyimde öyle yükleyimmm benim tl külüstürde sölemesi ayıp
neyse kızlar iyi geceler hepinizi teker teker öpüyorum iyiki tanımışım hepinizi sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
neyse kızlar iyi geceler hepinizi teker teker öpüyorum iyiki tanımışım hepinizi sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
okiş janem unutma yeter sağlık olsun janemmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
bu janemde o karbonatlı hamiş arkadaştan kalma çok derdi janem aslında kızardım ona ama kınadım başıma geldi canım dururken neymiş o janem-manem diodum kaydirigubbakcemile3yok quzum unuturmuyum janemm
kısss göbeğim çatladıı j yi bulana kadar heçç kullanmıyom ya :)
bu janemde o karbonatlı hamiş arkadaştan kalma çok derdi janem aslında kızardım ona ama kınadım başıma geldi canım dururken neymiş o janem-manem diodum kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
niyeki kız hayırdır????kısss alnım şiştiiii yawwww kabardıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?