yok kızzzz kaynatmadım o kaynatan kim acaba??? delikafadulden ben şeffaf pet bardağa idrar yaptım sonra 2 çay kaşığı karbonat ekledim köpürdü valla ahanda resimledim işte bayağı bi köpürdü foşşş diye ses geldi önce köpürürse hamişlik var demekmiş,
canim sogan suyunu ictiginden beri daha adet olmadin mi
evet canim ya isyankar bile olmustuk
ben en son isyanimdan sey dedigimi hatirliyorum
zorlada olsa allah dan bebegimi alacagim
esime sey diyordum
ben hamile kalacagim
yani okadr cok isyan ettim ki anlatamam
ben ki hayrin serrinde allahtan geldigine inanan ben allaha isyankar oldum
rabbim gunah yazmasin affetsin
iste kuluz sasariz
allahim sasirtmasin
A.s tatlımmmm iyidir çook şükürr şifaa çiş kaynattı bende yarın kaynatcamm
şifanın arkadaşı hamiş olduğunu bu şekilde öğren miş
bende deniceemm
git canım git karanlığa kalma canım savullll bu saaate kadar kırmadın kaldın janemmmmmmmm yerimseniben hadi korkma korktukça dua oku uykuda uyuma problemin varsa eğer gözlerini kapa sürekli peşpeşe besmele çek sonra gözünü açtığında ömrümüz varsa eğer sabah olmuş bile hadi dadlu janemmmmmmm hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrrr boshayallersmilehaa pardoon çaktırmaa yapan bendimm diğil mi?
neyse abla ben çıkarrrrr iliktirik gidecekkk bi yatağımı buluyum
Hoş geldin janemmmmmm Nasılsın Hamdolsun ben iyiyim geçmişi okuduysan resmimi gördünmü sempatiksalakcinni idrar resmim :roflol:
anam akilli ol
ne cis kaynatmasi
ev kokar be
canim sen akilli ol
git bir idrar tetsi al yap
daha mantikli daha kolay hemde daha temiz
git canım git karanlığa kalma canım savullll bu saaate kadar kırmadın kaldın janemmmmmmmm yerimseniben hadi korkma korktukça dua oku uykuda uyuma problemin varsa eğer gözlerini kapa sürekli peşpeşe besmele çek sonra gözünü açtığında ömrümüz varsa eğer sabah olmuş bile hadi dadlu janemmmmmmm hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrrr boshayallersmile
o belli değil janem yaaaa resme bakar olursak hamişimde biraz daha bekleyip idrar testi yapcam kısmet ama şartlanmamaya çalışıom işte :gitme:evet gordum
ya anam sen alemsin
kiz erinmedin mi
benim tualete gidip yapmak zoruma gelirken senin su girdigin zahmete bak hele
eee durum nasil hamilemis misin
ampulün açık kalmış kızz hani daha burdamısın yoksa???? bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile23 2 1 çıktımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?