Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haa pardoon çaktırmaa yapan bendimm diğil mi?

neyse abla ben çıkarrrrr iliktirik gidecekkk bi yatağımı buluyum

amin ablacıım Rabbim şaşrtmasınn

haa pardoon çaktırmaa yapan bendimm diğil mi?

neyse abla ben çıkarrrrr iliktirik gidecekkk bi yatağımı buluyum
git canım git karanlığa kalma canım savullll bu saaate kadar kırmadın kaldın janemmmmmmmm yerimseniben hadi korkma korktukça dua oku uykuda uyuma problemin varsa eğer gözlerini kapa sürekli peşpeşe besmele çek sonra gözünü açtığında ömrümüz varsa eğer sabah olmuş bile hadi dadlu janemmmmmmm hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrrr boshayallersmile

Hoş geldin janemmmmmm Nasılsın Hamdolsun ben iyiyim geçmişi okuduysan resmimi gördünmü sempatiksalakcinni idrar resmim :roflol:

evet gordum

ya anam sen alemsin

kiz erinmedin mi

benim tualete gidip yapmak zoruma gelirken senin su girdigin zahmete bak hele

eee durum nasil hamilemis misin

savul canım teşkür ederimmmm
umudunukaybetme çıkıyorum ben canım kusura bakma elektirik gitmek üzere
gidici

evet gordum

ya anam sen alemsin

kiz erinmedin mi

benim tualete gidip yapmak zoruma gelirken senin su girdigin zahmete bak hele

eee durum nasil hamilemis misin
o belli değil janem yaaaa resme bakar olursak hamişimde biraz daha bekleyip idrar testi yapcam kısmet ama şartlanmamaya çalışıom işte :gitme:

hadi hadi ben çıkıom artık pilim bitti yatmalıyım yaaaaa kızlar görüşmek üzere öptümmmmmmm janemlerimmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gunaydin guzellerim,nasilsiniz?masallah gece baya kaynatmissiniz,oku-oku zor bitti.
bynkutluay ve sifa arkadasim siz de cisleri kaynatmisiniz,insallah hamilesiniz.
nazraca canim benim,nolur uzulme,insallah cok yakinda yuzun gulur bebeyine kavusursun,RABBIM TUM ISTEYENLERE HAYIRLI EVLATLAR VERSIN.AMIN.

bynkutluay ,enisten nasil oldum,sana yasin soz verdim,ama esim pazar anca okuya biliyor,gec olmaz dimi?ozur dilerim canim.

ya kizlar su karbonat hani pastalara kopurmesi icin katiyoruz ya omu?ben de merak ettim simdi,sadece merak,adetime var,belki de yaparim denemekten ne cikar.

ya nerdesiniz kizlar yaaaaa.sizi cok ozledim,sizde biliyorum saat daha cok erken,ama sabirsizlaniyorum napim.esim ise gitti,ama bazilariniza tatil simdi esinizle misil-misil uyuuyorsunuzdur.:jeyyar:yerimseniben,sizi bekliyorum, bakalim ilk kim gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…